SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt

Ekonomi

Avgifter 
För att få vara med i VFF:s verksamhet ska medlems-och träningsavgifter betalas. För spelare om har förälder som ledare i föreningen betalas ingen träningsavgift.


Försäljning
Utöver medlems- och träningsavgifter finansieras verksamheten av försäljning. Styrelsen fattar årligen beslut om vilken försäljning som ska ske och försäljningen är en nödvändighet för att verksamheten ska gå runt. 
Västerviks FF:s barn- och ungdomsspelare i seriespelande lag åläggs att varje år bidra till föreningens ekonomi genom viss försäljning.
Laget ansvarar gemensamt för att det utlämnade materialet säljs. Av den totala försäljningen går oftast 20 procent av klubbens förtjänst vid försäljningen till respektive lagkassa. Vid vissa riktade aktiviteter får laget en större del av förtjänsten. En samordnare i varje lag samlar in pengar från spelarna i laget och meddelar kassören när försäljningen är klar så att förtjänsten kan regleras mellan laget och föreningen. 


Lagkonto eller lagkassa
Lagen uppmuntras att skaffa ett lagkonto för att förenkla hanteringen av lagets kassa. Laget får då ett konto med swishnummer i lagets namn under VFF:s organisationsnummer. Varje lag ska utse två ledare som ansvarar för lagkontot och dessa personer tar kontakt med föreningens ordförande (och firmatecknare) för att ordna konto på banken. En kopia på en id-handling måste lämnas till ordföranden som sedan får besöka banken.
Ordförande (och firmatecknare) nås på mailadress: kansli@vasterviksff.se


Som lag kan man välja om man istället vill ha en lagkassa som föreningens kassör administrerar men då har man som ledare inte åtkomst till lagets kassa utan måste gå via kassören. För att kunna få pengar utbetalade från lagkassan behöver man för kassören kunna uppvisa kvitto eller motsvarande för den kostnad man har haft. 


Vad får vi för våra medlems- och träningsavgifter? 
Föreningen står för alla kostnader i samband med träningar och seriespel så som planhyror, bollar, träningsmaterial, matchställ, domaravgifter mm. Dessutom betalar VFF anmälningsavgiften för deltagande i två cuper per år, anmälningsavgiften per enskilt lag får dock max uppgå till 2 000 kr per cup. 
Som betalande medlem är du försäkrad hos Folksam. För mer information om försäkringen samt rådgivning och skadeamnälan, se länk:
https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/rad-och-vard-for-idrottsskador

 

 

 
Samarbetspartners
Instagram
Facebook