SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt

Verksamhet

Detta är Västerviks FF

Kalender

Se vad som händer!

Lokaluthyrning

Vill du hyra vår lokal?

VFF-bladet - vår egna klubbtidning
2024-04-21 17:57

Västerviks FF är en fantastisk och viktig förening med mycket aktiviteter. Varje dag sysselsätts stora mängder barn, ungdomar och vuxna i föreningens olika verksamheter. Genom att läsa om varandra och lyfta fram några av alla de bra saker som händer kan vi stärka föreningen ännu mer. Ju mer vi vet om varandra, desto närmare känner vi oss varandra. Och desto starkare blir vår klubbkänsla! Det är  syftet med detta första nummer av VFF-bladet. Tack alla som bidragit! 

 

  • VFF-bladet kan läsas som bläddringsbart ex online här: VFF-bladet online
  • Det går också att öppna och ladda hem för att läsa i sin egen pdf-läsare: VFF-bladet PDF

 

Trevlig läsning!

 

 

Gå på bio och stötta Västerviks FF
2023-08-30 15:50

Nu har du möjlighet att köpa biobiljetter till rabatterat pris och samtidigt stötta Västerviks FF. För varje biljett som du köper går 10 direkt till oss, och ju fler biljetter du köper desto billigare blir det för dig. Win win för alla! Du betalar med Swish och biljetterna levereras digitalt i samband med köpet. Besök vår webbshop här: https://www.sponsorhuset.se/vasterviksff/shop

 

 

Nyheter från våra lag
Ledarnyheter, 07/06 13:46 
Ledarnyheter, 29/05 15:22 
F 14, 27/05 07:05 
Ledarnyheter, 16/05 16:15 
 
Samarbetspartners
Instagram