Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening

Vill du hyra vår lokal?

Inga ungdomsmatcher än
2021-04-29 14:14

Folkhälsomyndigheten öppnade igår upp för matcher för ungdomslag födda -02 och äldre. Den stora smittspridningen i Kalmar län gör dock att region Kalmar avråder från matcher ytterligare ett tag. Matchförbudet gäller till och med den 16 maj i dagsläget. VFF följer de regionala rekommendationerna och avvaktar med matcher tills smittspridningen har minskat och de regionala rekommendationerna lättat.

Här kan ni läsa hela riktlinjerna:

SmFF:s riktlinjer kring Corona (uppdaterad 29 april) - Småland (smalandsfotbollen.se)

Uppdaterade Corona-riktlinjer
2021-04-26 16:20

Den 23 april släppte Smålands fotbollsförbund uppdaterade riktlinjer för alla fotbollsföreningar att förhålla sig till. Riktlinjerna gäller till och med 17 maj. Nedan är en sammanfattning av riktlinjerna. De går att läsa i sin helhet på https://www.smalandsfotbollen.se/nyheter/2020/11/riktlinjer/

Sammanfattning - nuläge
  • Yrkesidrottslag får både träna och spela matcher.
  • Personer födda 2002 och senare får träna, både inomhus och utomhus, men inte spela några matcher.
  • De som är födda 2001 och tidigare (och som inte är yrkesidrottare) får träna, men inte spela några matcher.

/Styrelsen

Årets domarutbildningar
2021-04-22 11:52

Då har det blivit dags för att utbilda funktionärer till alla våra matcher i föreningens barn-och ungdomsverksamhet.

Matcherna döms av våra egna s k Föreningsdomare som vi utbildar varje år. Detta är riktiga hjältar som ser till att vi kan erbjuda möjlighet för våra lag att spela. I år är det tjejer och killar födda 05/06/07 som kommer att sköta om det när det gäller 3/5/7 mot 7 matcherna.

Vi har glädjande nog fått in en hel massa anmälningar och kommer därför att dela upp gruppen på två tillfällen.

Vi kör lördagen den 24/4 kl 9-12 och lördagen den 1/5 kl 9-12 på restaurang Guldkant i väntan på att klubblokalen ska bli färdigrenoverad.

Domare till 9/11 mot 11 vidareutbildas i år digitalt i Smålands FF:s regi

Frågor eller funderingar? bus@vasterviksff.se