Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening

Vill du hyra vår lokal?

Välkommen till årsmöte 27 februari
2023-02-06 23:05

Välkommen att delta på årsmöte för Västerviks FF måndagen den 27 februari kl 19.00 i klubbhuset på Karstorp. Anmäl ditt deltagande till årsmötet genom att maila till kansli@vasterviksff.se. Handlingar till årsmötet finns på kansliet och på hemsidan en vecka före mötet.

VFF Träningsmatcher 2023
2023-01-25 11:17

VFF Träningmatcher 2023

Lördag den 18 februari kl 14       VFF- Åtvidabergs FF    hemma Bökensved Konstgräs

Lördag den   4 mars       kl 12       IFK Västervik- VFF       hemma Bökensved Konstgräs

Lördag den 11 mars       kl 14       VFF- BK Ljungsbro      hemma Bökensved Konstgräs

Fredag den 17 mars       kl 19       Gullringens Goif-VFF  borta     Ceosvallen Vimmerby

Lördag den 25 mars       kl 14        Söderköpings IK-VFF borta    Vikingavallen Söderköping

Lördag den 01 april       kl  12       Högsby IK -VFF            borta    Arena konstgräs Högsby

VFF stödjer Västerviksalmanackan 2023
2022-10-12 16:27

En lokal almanacka där bilderna noga är utvalda av mig för att passa in allt eftersom årstiderna förändras, almanackan är framtagen av mig Fredrik Lindström.

Priset för almanackan är 249 kr & 15 kr går oavkortat till Suicide Zero.

”Livet med psykisk ohälsa kan vara omtumlande, skamfullt, tungt och helt fantastiskt. För att beskriva hur livet med psykisk ohälsa har varit, och fortfarande är, för mig har jag nu bestämt mig för att jag vill dela med mig av mina tankar om just det, psykisk ohälsa  - något av de mest tabubelagda samtalsämnena i vår tid.

Behöver det verkligen vara så viktigt för oss vad andra tycker om oss, att vår egen hälsa ställs på spel? Är det rimligt att värdera andra personers åsikter högre än vår egen känsla? Är det värt att spela så hårt med vår egen psykiska hälsa? Så pass hårt att ett människoliv inte är någonting värt i jämförelse med snacket på stan?

Den skam, skuld och tabu som väcks i samma stund som psykisk ohälsa kommer på agendan är något som präglar den värld vi lever i idag. Men varför är det så, och behöver det verkligen vara så?”

Ni kan köpa almanackan genom att kontakta Fredrik på 072-560 02 42 eller så finns den att köpa i Bokhandeln samt på Busfrö.