Detta är Västerviks FF

Vill du hyra vår lokal?

Sommarfotbollsskolan 2025
2024-06-28 08:28

I samarbete med Tjustbygdens Sparbank arrangerade Vff under vecka 25 sommarfotbollskola! 150 killar och tjejer har under tre dagar fått möjlighet att spela fotboll, leka, besöka bokbussen, haft vattenkrig och ätit glass. I år bjöds det på pannkakor, hamburgare och korv med bröd.

Sommarfotbollskolan är för många barn starten på deras sommarlov och föreningen vill passa på att tacka årets samarbetspartners för att ni tillsammans med Vff bidrar till tre bra dagar.

Först och främst, stort tack till våra ungdomsledare som gör detta möjligt- med glädje och tålamod har ni tagit hand om barnen på bästa sätt. Även tack till er frivilliga som ställer upp och hjälper till, framförallt till Per E och Matilda men stort tack även till Per Åslid som stod vid grillen och ni andra som tog er tid att finnas på Karstorp. Tack till Västerviks bibliotek för att ni i år igen kom med bokbussen och till Ica Maxi för frukt och dricka samt Kingpin för leverans av mat. Även tack till Räddningstjänsten i Västervik som kom och visade upp sin brandbil, en mycket uppskattad aktivitet, inte minst för de yngsta.

Vi planerar redan för nästa års sommarfotbollskola- visst gör ni det också?

VFF-bladet - vår egna klubbtidning
2024-04-21 17:57

Västerviks FF är en fantastisk och viktig förening med mycket aktiviteter. Varje dag sysselsätts stora mängder barn, ungdomar och vuxna i föreningens olika verksamheter. Genom att läsa om varandra och lyfta fram några av alla de bra saker som händer kan vi stärka föreningen ännu mer. Ju mer vi vet om varandra, desto närmare känner vi oss varandra. Och desto starkare blir vår klubbkänsla! Det är  syftet med detta första nummer av VFF-bladet. Tack alla som bidragit!

• VFF-bladet kan läsas som bläddringsbart ex online här: VFF-bladet online
  • Det går också att öppna och ladda hem för att läsa i sin egen pdf-läsare: VFF-bladet PDF

Trevlig läsning!

Ledarnyheter, 01/07 06:40