SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt

Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
BLI MEDLEM

Verksamhet

Detta är Västerviks FF

Kalender

Se vad som händer!

Lokaluthyrning

Vill du hyra vår lokal?

Gå på bio och stötta Västerviks FF
2023-08-30 15:50

Nu har du möjlighet att köpa biobiljetter till rabatterat pris och samtidigt stötta Västerviks FF. För varje biljett som du köper går 10 direkt till oss, och ju fler biljetter du köper desto billigare blir det för dig. Win win för alla! Du betalar med Swish och biljetterna levereras digitalt i samband med köpet. Besök vår webbshop här: https://www.sponsorhuset.se/vasterviksff/shop

 

 

Betalning av avgifter 2023
2023-03-28 07:55

Hej alla medlemmar i Västerviks FF.

 

(Detta gäller ej fotbollsskolan 2016/2017 eller de nya medlemmar som redan bokat och betalat för sin plats för året)

 

Den 1/4 skickas det ut aviseringar om betalning av medlems- och träningsavgifter för året. Som vanligt klickar ni på länken i mailet och följer instruktionerna där. Sista betalningsdatum är satt till 15/5 beroende på att en del grupper inte startar upp förrän i början av maj. Är man redan igång med träning och tillhör seriespelande lag måste avgiften vara betald innan seriespelet startar för att få representera VFF.

 

Ska ni/ert barn inte vara med och spela fotboll under året klickar ni bara på texten "Jag ska inte vara med" längst nere i mailet, då blir ni avbokade från den aktuella gruppen.

 

Är ni tre eller flera i familjen som är medlemmar så kan ni använda valet "familjeavgift" annars väljs "enskilt medlemskap". Är ni en familj men inte kan välja familjemedlemskap så har vi missat att koppla ihop er, hör av er till oss i så fall.

 

OBS! Även om ni väljer familjemedlemskap behöver ni gå in på mailen för varje medlem och betala träningsavgiften.

 

Ni hittar aktuella avgifter på hemsidan under rubriken "Medlems- och Träningsavgift".

 

Är ni ledare i något lag så ska ni endast betala halv träningsavgift för det aktuella barnet. Det ska redan vara korrigerat i utskicket men meddela oss om det inte blivit korrekt.

 

Om ni har frågor, skicka ett mail till kansli@vasterviksff.se 

 

Nu hoppas vi på varmare väder så vi kan starta nere på Karstorp framöver.

 

Fotbollshälsningar

Styrelsen i Västerviks FF

Renoverad klubblokal att hyra
2023-03-12 09:43

För ett par år sedan renoverade VFF vår fina festlokal i klubbhuset på Karstorp. Nu har vi också satt upp ljudisolerade plattor i taket, vilket gör att ljudmiljön i lokalen är mycket bättre vid större tillställningar. Festlokalen går att hyra om ni ska ha fest, kalas eller konferens. I hyran ingår ett fullt utrustat kök. Det finns plats för minst 40 sittande gäster. Kontakta Dennis Johansson för bokning och prisuppgifter:

 

dennis.eva50@gmail.com

0709-49 42 75

 

/ Styrelsen

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Ledarnyheter, 11/09 07:00 
Ledarnyheter, 02/09 20:00 
Ledarnyheter, 08/08 22:15 
P 10, 02/07 16:57 
Ledarnyheter, 28/06 23:30 
 
Samarbetspartners
Instagram