Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening

Vill du hyra vår lokal?

VFF stödjer Västerviksalmanackan 2023
2022-10-12 16:27

En lokal almanacka där bilderna noga är utvalda av mig för att passa in allt eftersom årstiderna förändras, almanackan är framtagen av mig Fredrik Lindström.

Priset för almanackan är 249 kr & 15 kr går oavkortat till Suicide Zero.

”Livet med psykisk ohälsa kan vara omtumlande, skamfullt, tungt och helt fantastiskt. För att beskriva hur livet med psykisk ohälsa har varit, och fortfarande är, för mig har jag nu bestämt mig för att jag vill dela med mig av mina tankar om just det, psykisk ohälsa  - något av de mest tabubelagda samtalsämnena i vår tid.

Behöver det verkligen vara så viktigt för oss vad andra tycker om oss, att vår egen hälsa ställs på spel? Är det rimligt att värdera andra personers åsikter högre än vår egen känsla? Är det värt att spela så hårt med vår egen psykiska hälsa? Så pass hårt att ett människoliv inte är någonting värt i jämförelse med snacket på stan?

Den skam, skuld och tabu som väcks i samma stund som psykisk ohälsa kommer på agendan är något som präglar den värld vi lever i idag. Men varför är det så, och behöver det verkligen vara så?”

Ni kan köpa almanackan genom att kontakta Fredrik på 072-560 02 42 eller så finns den att köpa i Bokhandeln samt på Busfrö.

Västerviks FF startar upp Gåfotboll
2022-08-23 10:42

Under hösten startar vi upp Gåfotboll under ledning av Jan-Peter Brinkby.

Gåfotboll är precis vad det heter, en variant av fotboll där utövarna går istället för att springa.

Titta gärna på nedanstående film för att se hur Gåfotboll går till:

Gåfotboll Youtube

Alla är välkomna oavsett ålder och fotbollskunskap.

Gåfotboll är till för alla!

Bullerby Cup-seger för F 08 🏆
2022-07-31 22:58

Västerviks dams duktiga flickor födda 08 vann i helgen Bullerby Cup i Vimmerby. I finalen vann tjejerna mot Rosenfors med 2-1.

Ett stort grattis till segern ⚽️✌🏼🥳🤩💪🏽

Ledarnyheter, 30/11 19:44
Ledarnyheter, 19/11 22:57