SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt
Ledare

Ledarnyheter
 
Spelarförteckning i Fogis
2024-06-07 13:46

Hej!

 

Vi vill påminna om att alla seriespelande lag, dvs från 2014 och äldre, måste lägga in trupper till alla sina matcher i Fogis. Det är många matcher där vi har missat att göra detta. Är man hemmalag ska man även lägga in resultatet för matchen oavsett om det finns tabell eller inte. Detta enligt tävlingsreglementet hos Smålands FF.

 

Behöver ni hjälp med inloggningar till Fogis eller har andra frågor, hör av er till Daniel i styrelsen:

kansli@vasteviksff.se

070-627 19 65

 

Hälsningar Styrelsen & BUS

Möjlighet till målvaktsträning!
2024-05-29 15:22

Nu gör vi en liten satsning på målvaktsträning! Vi kommer att få besök av målvaktstränare Mikael Krantz två gånger under säsongen. Mikael har lång erfarenhet av målvaktsträning med både ungdoms- och seniorlag runt Vimmerby/Västervik och är alltid uppskattad dit han kommer.

 

Utbildningen sker i två steg:

  1. Utbildning för oss ledare den 18 juni kl 17:00 på Paragonplanen på Karstorp
  2. Målvaktsträning för våra ungdomsmålvakter (7-manna och uppåt) vid ett senare tillfälle (datum ej spikat ännu). Vid detta tillfälle bör även ledare närvara.

Utnyttja gärna det här tillfället! Anmäl dig till utbildningen 18 juni via telefon eller mail till Markus Harrysson:

070-2235213 

markusharrysson@hotmail.com.

 

Hälsningar BUS

Kiosken på Karstorp är påfylld
2024-05-16 16:15

Nu är det påfyllt med varor i det gamla kanslihuset på Karstorp, så att alla ungdomslag kan erbjuda fika på sina matcher. Det är framförallt en viktig service till publik och motståndare, men ger också föreningen en viktig inkomst. Instruktioner och prislistor finns i köket i kanslihuset. Meddela era föräldrasamordnare så kan de sätta ihop ett schema för bemanning av kiosken.

Märker du att något tar slut kan du kontakta Per Åslid, mejladress per.aslid60@gmail.com eller telefonnummer 076-846 90 66. Han kommer att fylla på förråden under säsongen. Kontakta Per om ni vill ha inköp till ett större poolspel eller en minicup.

Försäljning av rabatthäften och Sportlotten
2024-05-12 19:22

Mailet har gått ut till ledare i alla lagen. Det är upp till ledarna att se till så att eventuella samordnare får tillgång till informationen.

 

Det är dags att dra i gång årets försäljningsaktivitet. Liksom tidigare år fortsätter vi med våra rabatthäften som är en viktig inkomstkälla för föreningen. Utöver rabatthäften kommer vi i år även att sälja Sportlotten.  Det är upp till lagen själva om de, utöver dessa aktiviteter, vill dra in mer intäkter på annat sätt.

 

Rabatthäften 

 

Gäller alla seriespelande lag, dvs från pojkar/flickor födda 2014 och äldre.

Häftena säljs av alla seriespelande lag och varje spelare får 5 häften var att sälja, dock max 5 häften per hushåll. Vi har försökt tilldela häftena den äldste spelaren i varje familj. Har någon familj fått dubbel uppsättning häften är det bara att lämna tillbaka. Vill någon spelare ha ytterligare häften är det bara att meddela någon av oss i styrelsen så fixar vi fram det så långt lagret räcker.

 

Är det personer inom laget som har svårt att sälja sin del vill vi att laget som helhet försöker sälja alla tilldelade häften.

 

Häftena kostar 200 kr/st och respektive lag erhåller 35 kr per sålt häfte till sin lagkassa.

 

Sportlotten

 

Gäller alla träningsgrupper och seriespelande lag, dvs från pojkar/flickor födda 2016 och äldre.

 

Vi kommer nu att sälja en ny spännande Västerviks FF-Lott (SPORTLOTTEN).

Det är en mycket lättsåld och prisvärd lott som innehåller 3 fina ingredienser:

 

  1. Dubbel skraplott – med fina vinstchanser där man kan vinna både bilar, resor och kontanter. De mindre vinsterna löser man enkelt in i matbutiker.

 

  1. Fysiska rabattkuponger = Pengarna tillbaka direkt! – På baksidan finns fyra fantastiska rabatterbjudanden från några partners. På en enda kupong har man fått tillbaka pengarna på lotten.

 

Rabatthäfte i mobilen ingår – ta del av massor med fina rabattkuponger från företag, inte bara härifrån utan i hela Sverige

 

Lottpriset är 50 kr och varje spelare får 10 lotter vardera. Även här gäller ett lottpaket per familj. Laget erhåller 10 kr per lott till sin lagkassa.

 

Utlämning och redovisning

Häften och lotter kan hämtas på övervåningen i klubblokalen tisdagen den 14:e maj kl. 18:00-19:00 samt onsdagen den 15:e maj kl.18:00-19:00. Kan ni inte hämta vid dessa tillfällen, hör av er till någon i styrelsen så löser vi det.

 

Varje lag ansvarar för att hålla koll på att sina häften/lotter blir sålda och redovisade. Spelarna betalar in försäljningen på det sätt som laget har meddelat. Laget redovisar sedan in sin totala försäljning genom att betala in en klumpsumma märkt ”Rabatthäften eller Lotter P/F lag xx” till bankgiro 5410-1118. Om laget har lagkonto i VFF:s regi behålls 35 kr/10 kr per sålt häfte/lott på lagkontot. Enskilda spelare ska inte betala in till VFF:s bankgiro.

 

Utöver inbetalningen ska varje lag skicka ett mail till kansli@vasterviksff.se med följande info:

 

Lag: P/F XX

Sålda häften/lotter: xx st

Sålt värde : xx kr

Behålls på ev lagkonto: xx kr

Betalning till bankgiro: xx kr

 

Lotterna ska vara redovisade till föreningen den 30/6 medan rabatthäftena ska vara redovisade senast den 3/8.

 

Lycka till med försäljningen!

Städning i klubbhuset
2024-05-08 14:20

Nu drar säsongen igång på allvar! Det är många lag som bokar vår lokal på Karstorp för föräldrar- eller spelarmöten, fester och annat. Tänk på att ni städar, diskar, slänger sopor och gör fint efter er så att nästa lokalbokare kommer till en välstädad lokal. 

Detsamma gäller omklädningsrummen - alla ledare ansvarar för att dessa grovstädas efter användning, så att det ser ok ut för nästa lag som ska använda omklädningsrummet.  Kolla också så att bortalaget lämnat omklädningsrummet i bra skick. 

Vi har ju vår vaktmästare Anders som städar omklädningsrummen en eller ett par gånger i veckan, men däremellan behöver vi alla hjälpas åt att hålla det fräscht 😊.

 

Med vänliga hälsningar 

Styrelsen

Domarlista vår 2024
2024-04-30 15:12

Här kommer vårens domarlista där ni ser vilken domare ni ska till respektive hemmamatch. Tänk på att ni MÅSTE kontakta domaren ca 3 dagar innan matchdag för att bjuda in och säkerställa att personen i fråga kommer. Detta ansvar ligger hos ledarna.

Ni behöver också kolla igenom listan så att ingen av era matcher saknas. Meddela BUS i så fall.

 

Stötta, beröm och hjälp domarna! De är viktiga för vår verksamhet och gör sitt allra bästa.

 

Domarlista vår 2024

 

Mvh Bus

Domarlista med kontaktuppgifter
2024-04-25 07:47

Här finns en lista över domare med kontaktuppgifter för säsongen 2024: domarlista.

 

Inom kort kommer en förteckning med tillsatt domare till respektive match för våra barn- och ungdomslag.

Träningstider 2024
2024-04-22 15:08

Reviderat schema för träningar 2024. Träningsverksamheten kan startas igång måndag 29 april.

Se även planskisserna i nyhetsflödet nedan.

 

Nu öppnar Karstorp upp!
2024-04-22 15:00

Till helgen öppnas Karstorp upp!

 

Fastighetsskötarna har meddelat att Karstorp kan öppnas för säsongen nu till helgen. På torsdag och fredag klipps och kritas det. Det innebär att alla seriematcher som är planerade från och med fredag 26/4 kan spelas som tänkt. På måndag 29/4 kan även träningsverksamheten rullas igång! Underbart ju!

 

Se uppdaterat träningsschema i nyhetsflödet ovan.

 

Observera att vi pga nya konstgräsplanen behöver ha en tillfällig disposition av planerna på Karstorp i år. Tyvärr kommer några planer ligga med kortsidan mot annan plan vilket inte är optimalt. Vi har bett kommunen ordna ett enkelt och flyttbart staket på dessa ställen för att förhindra de flesta bollar från att flyga in på varandras planer, men det är oklart om detta blir verklighet. Vi får gilla läget hur det än blir. Till nästa säsong kan det se annorlunda ut. Årets planskiss syns på bilden ovan.

 

Barn och ungdomssektionen önskar er alla en fantastisk säsong!

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Västerviks FF, 21/04 17:57 
Västerviks FF, 21/11 16:14 
Västerviks FF, 30/08 15:50 
Västerviks FF, 28/03 07:55 
Västerviks FF, 12/10 16:27 
 
Samarbetspartners
Instagram