SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt

Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till VFF P10
Alla pojkar födda 2010 är välkomna att spela hos oss!
Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare.
     
Vårt mål med fotbollsträningen är att det ska vara roligt och lekfullt. Vi tränar olika färdigheter med boll och matchspel med fokus på att vara en bra lagspelare.
 
Hälsningar ledarna i P10
 
Kontaktpersoner:
Gula laget: Hanna Berg hannabergs@hotmail.com 070-354 48 35
Svarta laget: Maja Vindskär  maja.vindskar@gmail.com 076-622 51 52 
 
Magnus Thörnwall
Christian Nylén
Marcus Grimerö  
Mathias Berg 
Richard Sjöström
Daniel Johansson
 
 
 
Information inför utesäsong 2021
2021-05-08 14:12

Information till föräldrar till pojkar födda 2010

 

MÅL: Vårt mål med fotbollsträningen är att det ska vara roligt och att killarna ska utvecklas som fotbollsspelare och lagkamrater. I år har vi lite högre förväntningar på att våra spelare anstränger sig, kämpar och försöker att göra sitt bästa på varje träning och match. Killarnas inställning är viktig för oss ledare men också för alla andra spelare i gruppen. Vi vill skapa en positiv och peppande miljö där våra spelare jobbar tillsammans för varandra i laget, vågar ta för sig och testa nya svårare uppgifter även om man ibland misslyckas och det blir fel. Det viktigaste är att man har viljan att försöka - då kommer man också utvecklas och blir bättre!


SPELARMANUAL: Alla spelare ska vara insatta i VFF:s Spelarmanual som beskriver vad det innebär att vara spelare i VFF. Vi vill att ni läser detta dokument tillsammans med era barn och ni hittar det på vår hemsida under "Ledare". Det är också viktigt att både föräldrar och spelare är medvetna om att vi ledare gör detta helt ideellt för att vi vill att pojkarna ska få spela fotboll. Om vi märker att det blir problem, man inte följer regler eller beter sig illa så kommer vi prata med er föräldrar och be om hjälp.


VFF-MODELLEN: Läs VFF-modellen som är VFF:s policy för barn- och ungdomsfotbollen på vår hemsida. Det är viktigt att ni föräldrar är insatta i hur vi tänker kring fotbollsverksamheten och att vi samverkar för att fotbollsspel i VFF ska vara positivt och roligt för alla! 


ORGANISATION I P10: I år kommer vi att dela upp P10 i två lag: gula och svarta laget. Träning kommer att ska samma dagar och tid men på olika platser på Karstorpsplanerna. Vi ser ett behov av att vara in mindre grupper för att skapa bättre ordning och fokus, kunna spela ihop oss bättre och skapa en bra laganda.

GULA LAGET tränar på planerna nedanför Squashhallen.

Ledare GULT: Hanna Berg (kontaktperson), Christian Nylén, Magnus Thörnwall, Daniel                      Johansson.                                                                                                

SVARTA LAGET tränar på planerna på "Hyllan" (samma som förra året, planerna bort till vänster om man står på parkeringen).

Ledare SVART: Maja Vindskär (kontaktperson), Mathias Berg, Richard Sjöström, Marcus Grimerö. Även föräldrar kommer att vara hjälpledare.      

                                                                       
TRÄNINGSTIDER: Träningsdagar utomhus från april till september: tidsdagar och torsdagar kl. 18:30-20:00. Vi kommer inte att kalla till träningar, det är bara att komma på träningen utan att föranmäla sig. Om det blir några förändringar med träningarna (t.ex inställt eller annan tid) så meddelas det via mail. Det är bra om spelarna är på plats ca 10 minuter före utsatt träningstid så att vi kan starta träningen i rätt tid. OBS! Vi ber er att lämna och hämta era barn på stora parkeringen och inte längs med Vassbäcksvägen. Detta är en säkerhetsfråga då den vägen är smal och vi vill minimera olycksrisken. Träningarna har sommaruppehåll under juli.


RUTINER COVID-19: Aktiviteter i P10 anordnas i största möjliga mån utomhus tillsvidare. Alla ska vara noga med handhygien och vi undviker handhälsningar. Alla spelare ska ha med egen namnmärkt vattenflaska. Man får inte delta i eller runt träning eller match om man känner sig sjuk eller har förkylningssymptom (både barn och vuxna). Vid träningens start ska alla spelare anmäla sig hos Hanna eller Maja så bockar vi av närvaron. Vi ber er föräldrar att inte närvara vid träningar för att undvika trängsel och folksamlingar, men vid behov får ni självklart ta kontakt med oss ledare. VFF följer rekommendationer från myndigheter och Svenska fotbollsförbundet och rutiner kring fotbollen kan komma att ändras med kort varsel.


INFORMATION: Information kommer att ges via mail till er föräldrar. På VFF:s hemsida P10 (www.vasterviksff.se) finns också information som berör P10. Det är viktigt att ni meddelar oss om ni byter telefon- och mobilnummer eller mailadress.


SERIESPEL: Under 2021 är P10:s gula och svarta lag anmälda till seriespel i samma serie, men i dagsläget är matchspel inte tillåtet och det osäkert om det blir seriespel p.g.a Covid-19. VFF följer utvecklingen och vi förbereder oss för seriespel om myndigheterna tillåter det. Om seriepelet kommer igång blir det match en gång i veckan per lag och i möjligaste mån läggs matcherna på helgerna. Vi kommer se till att alla spelare får spela ungefär lika många matcher och till match kallas ca 10-12 spelare.     


SPELARINTYG: Nya spelare i P10 ska skriva under ett spelarintyg där spelaren och förälder godkänner att spelaren registreras i Svenska Fotbollsförbundets system inför seriespel. Denna blankett kommer att mailas ut till nya spelare och ska lämnas till Maja eller Hanna så snarts som möjligt.


HJÄLP FRÅN FÖRÄLDRAR
Transport till bortamatcher: Om seriespel blir tillåtet kommer vi behöva hjälp från er föräldrar att skjutsa till bortamatcher.  
Tvätt av matchställ: Om seriespel blir tillåtet ska matchställen tvättas så snart som möjligt efter varje match och schema för tvätten finns med i matchschemat. Matchställen ska sedan tillbaka till klubbhuset vid nästa träning och lämnas till någon av ledarna.      

                    
FÖRSÄLJNING: Alla seriespelande lag ska hjälpa till med försäljning som ger behövliga intäkter till lagkassan och klubben. Under 2021 är det rabattkuponghäften som ska säljas (5 st/familj). Vi återkommer om mer information senare.


BOLLKALLAR: Alla lag hjälps åt med att vara bollkallar/bollisor på vissa matcher. Vi behöver vara 6 bollkallar + 4 föräldrar som träffas på plats på Bökensved 45 min före matchstart. Vi återkommer om datum och tid för våra bollkallematcher. Kallelse kommer också att skickas och det är viktigt att ni svarar på den.


MEDLEMSAVGIFT OCH TRÄNINGSAVGIFT: Avgifterna kommer på faktura till er och betala den så snart som möjligt så att försäkringen gäller samt att spelaren får representera föreningen vid seriespel. Medlemsavgiften är 500 kr för aktiva medlemmar och 900 kr för familj. Träningsavgiften är på 500 kr per spelare.


KLUBBKLÄDER: Om man vill så finns det möjlighet att köpa VFF:s klubbkläder på Intersport. Det är absolut inget tvång, men kan vara kul för klubbkänslan. Se mer och beställ på vår hemsida www.vasterviksff.se under "Klubbshop".


KONTAKTUPPGIFTER: 
Gula laget: Hanna Berg: mail: hannabergs@hotmail.com eller mobilnr: 070-354 48 35
Svarta laget: Maja Vindskär: mail: maja.vindskar@gmail.com eller mobilnr: 076-622 51 52


Hör av er om ni har frågor!

 

Hälsningar ledarna i P10

 

Information om matchsspel för P10
2021-04-24 16:36

Som ni säkert vet så har restriktionerna pga coronapandemin förlängts till den 17 maj. För fotbollens del betyder det att matchspel ej är tillåtet fram till den 17 maj och inga seriematcher eller träningsmatcher kommer att spelas för P10 under denna tid.

Vi fokuserar på att komma igång med uteträningarna vecka 18 och så får vi se hur det blir med matchspel längre fram. Vi återkommer när vi får mer besked i frågan.

 

Ledarna i P10

Start utomhusträning för P10
2021-04-24 16:29

Hej!

Nu är det snart dags för utomhusträning!

Från vecka 18 är planerna spelklara på Karstorp och vår första träningsdag är tisdag den 4 maj kl. 18:30-20:00.

 

Våra träningsdagar är tisdagar och torsdagar kl. 18:30-20:00.

 

Gula laget tränar på planerna nedanför squashhallen.

Svarta laget tränar på planerna på "Hyllan" (planerna bort till vänster om man står på parkeringen).

 

Vi ser gärna att spelarna är på plats ca 10 minuter före utsatt träningstid så att vi kan starta träningen i rätt tid. Alla spelare ska ha med egen namnmärkt vattenflaska och kläder efter väder.

Man får inte delta i träningen om man känner sig sjuk eller har förkylningssymptom.

 

Vi ses på fotbollsplanen!

 

Ledarna i P10

BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Träning, Karstorp, 11/05 18:30
Träning, Karstorp, 11/05 18:30
Träning, Karstorp, 13/05 18:30
Träning, Karstorp, 13/05 18:30
Träning, Karstorp, 18/05 18:30
Träning, Karstorp, 18/05 18:30
Nyheter från föreningen
Västerviks FF, 29/04 14:14 
Västerviks FF, 26/04 16:20 
Västerviks FF, 22/04 11:52 
Västerviks FF, 08/03 09:52 
Västerviks FF, 27/01 17:01 
Västerviks FF, 16/09 21:08