SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt

Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till VFF P10
Hos oss spelar pojkar födda 2010 och just nu har vi en stor grupp med spelare. Vi kan därför ha begränsade möjligheter att ta emot nya spelare i dagsläget. Men om man är intresserad av att spela ska föräldrar/vårdnadshavare först kontakta oss för att stämma av läget.
     
Vårt mål med fotbollsträningen är att det ska vara roligt och utvecklande. Vi tränar olika färdigheter med boll och matchspel med fokus på att vara en bra lagspelare.
 
Hälsningar ledarna i P10
 
Kontaktperson:
 
Hanna Berg
070-354 48 35
 
 
Träningar inför Bullerby cup
2023-07-02 17:08

För de spelare som ska delta i Bullerby cup kommer vi att ha träningar dessa dagar:
Torsdag 20 juli kl. 18:30-20:00
Söndag 23 juli kl. 18:30-20:00
Måndag 24 juli kl. 18:30-20:00
Tisdag 25 juli kl. 18:30-20:00

 

Som vi skrev i tidigare utskick så uppmuntrar vi spelarna att hålla igång fysiskt under sommaruppehållet och framförallt är det viktigt för de spelare som ska spela cupen. Det är bra om man kan delta på så många träningar som möjligt inför Bullerby cup, så att man är förberedd och kan göra bra matcher!

Hälsningar ledarna i P10 

Info till P10 i juli
2023-07-02 16:57

Uppehåll i juli

Det är uppehåll med träning och matcher från 3 juli till 31 juli (med undantag för de spelare som ska delta i Bullerby cup, separat information kommer).

 

Egen träning

Under juli vill vi att alla spelare håller igång med fysisk aktivitet så att man inte tappar den fina form som vi tränat upp under vårterminen. All rörelse är bra - bada, cykla, paddla sup, springa, promenera, träna på utegym och förstås - spela fotboll! 

Det är även viktigt att våra spelare tänker på intag av godis, läsk, glass och chips så att det inte blir för mycket av det goda. Det är även bra om det inte blir för mycket tid med datorspel, tv-spel och skärmar. Så prata med era grabbar om detta - de är så stora nu att de själva kan börja ta ansvar för sin fysik!

Här är några förslag på egen träning under sommaren: 

Fotboll - Smålagsspel med kompisar eller familj

Intervalllöpning:

  • Backintervaller: Spring snabbt upp för backen, vänd och gå ner. Upprepa i 10 minuter
  • Timglaset på fotbollsplan: Spring snabbt över diagonalen på planen, gå längs kortsidan, spring snabbt över diagonalen, gå längs kortsidan. Upprepa i 10 minuter.
  • Fartlek på motionsspår eller cykelbana: Spring snabbt mellan tre lyktstolpar, gå mellan två lyktstolpar. Upprepa i 10 minuter.

Styrketräning (knäkontroll):

  • Knäböj (båda benen)
  • Låg planka med fotlyft
  • Utfallssteg framåt
  • Utfallssteg bakåt
  • Låg planka med steg åt sidan
  • Enbensböj

Gör varje övning under 1 minut. Om det känns lätt - kör en omgång till!

Intervallöpningar och styrketräningen är bra att göra 2-4 gånger per vecka.

 

Försäljning av VFF-häftena

Vi vill påminna om att betala in försäljningen av VFF-häftena till P10:s lagkonto senast den 7 juli. Swisha summan till 123 605 63 78 och skriv spelarens för- och efternamn.

 

Träningsstart

Träningen startar igen på torsdagen den 3 augusti kl. 18:30-20:00.

 

Vi önskar alla en trevlig sommar och en skön ledighet!

Hälsningar ledarna i P10

Dags för försäljning av VFF-rabatthäften!
2023-05-31 11:38

 Alla VFF:s spelare och dess familjer ska bidra och hjälpa till med olika uppgifter i föreningen, som t.ex skjutsning till matcher, tvätt av matchställ men även viss försäljning. Nu är det dags för alla seriespelande lag i VFF att sälja VFF:s rabatthäften för att få in pengar till föreningen. 

 

VFF:s barn- och ungdomsverksamhet drivs helt utan avlönad personal och intäkterna från försäljningen går till inköp av bollar, koner, västar, matchställ, utrustning till ledarna, utbildning av ledare, betalning av domare och underhåll av vår klubblokal bl.a.

Det är därför väldigt viktigt att alla hjälps åt och försöker att sälja sina häften! Detta är den enda försäljningen vi gör i år.

 

Rabatthäftet kostar 200 kronor och varje familj får 5 häften var att sälja.  I rabatthäftet finns många fina erbjudanden på restauranger och affärer här i Västervik och värdet på kupongerna uppgår till ca 4000 kr. 35 kr per häfte går till vårt lags lagkassa som vi kan använda vid t.ex avslutningsaktivitet med laget och resterande del går till verksamheten i VFF. Genom att köpa VFF:s rabatthäften bidrar och stöttar man VFF:s verksamhet som ger ca 600 barn och ungdomar en meningsfull fritidsaktivitet varje vecka!

 

Har ni fler barn i föreningen är det äldsta syskonet som får häftena.

Varje familj ansvarar för försäljningen av sina 5 häften och kan man inte sälja alla så ska man kolla om någon annan i laget behöver häften.

Tänk på att kupongerna är en värdehandling. 

 

Utdelning: torsdag den 1 juni och måndag 5 juni (på träningstiden)

Säljperiod: vecka 22-26 (1 juni-2 juli)

Betalning: Inbetalning av sålda häften senast 7 juli. Obs! Summan ska swishas som en klumpsumma till P10:s lagkonto på swishnummer 123 605 63 78 och skriv spelarens för- och efternamn. 

 

Behöver man fler häften så kontaktar man Maja eller Hanna.

 

Lycka till!

BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Västerviks FF, 30/08 15:50 
Västerviks FF, 28/03 07:55 
Västerviks FF, 12/03 09:43 
Västerviks FF, 25/01 11:17 
Västerviks FF, 12/10 16:27 
 
Samarbetspartners
Instagram