Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
Välkommen till VFF P10
Alla pojkar födda 2010 är välkomna att spela hos oss!
Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare.

Vårt mål med fotbollsträningen är att det ska vara roligt och lärorikt. Vi tränar olika färdigheter med boll och matchspel med fokus på att vara en bra lagspelare.

Kontaktpersoner:
Gula laget: Hanna Berg hannabergs@hotmail.com 070-354 48 35
Svarta laget: Maja Vindskär  maja.vindskar@gmail.com 076-622 51 52

Christian Nylén
Mathias Berg
Richard Sjöström
Daniel Johansson
Magnus Thörnwall
Fredrik Broberg
Thomas Holmberg
Marcus Grimerö

Träningsstart för P10!
2022-07-24 22:05

Hej!

Hoppas att alla har eller har haft en bra ledighet!

Snart är det dags för för P10:s fotbollträning igen efter sommaruppehållet. På tisdagen den 2 augusti kl. 18:30 ses vi för träning på Karstorp. Första matchspelet äger rum på helgen den 6-7 augusti. Sedan forsätter träningen och seriespelet fram till början av oktober.

Om sommaren för P10
2022-06-08 14:50

Hej!

Tiden går snabbt men vi har hunnit med många bra träningar och spännande matcher.

Så här ser planeringen ut för P10 framöver:

Tisdagen den 21 juni ordnar vi trivselkväll för spelarna i våra lag med roliga lekar och något gott att äta. Ha vanliga träningskläder och fotbollsskor. Meddela oss om ert barn har någon allergi eller annan kost genom att svara på detta mail.

Torsdagen den 23 juni är träningen inställd p.g.a midsommarhelg.

Sista träningsdag är torsdag den 30 juni (gula laget har match den 3 juli) och sedan är det träningsuppehåll.

Träningen startar igen på tisdagen den 2 augusti och första seriematchen är den 7 augusti. Träningen och matchspelet pågår till början av oktober.

Hälsningar ledarna i P10 genom Maja och Hanna

Dags för försäljning av VFF:s rabatthäften!
2022-05-30 21:56

Alla VFF:s spelare och dess familjer ska bidra och hjälpa till med olika uppgifter i föreningen, som t.ex skjutsning till matcher, tvätt av matchställ men även viss försäljning. Nu är det dags för alla seriespelande lag i VFF att sälja VFF:s rabatthäften för att få in pengar till föreningen.

VFF:s barn- och ungdomsverksamhet drivs helt utan avlönad personal och intäkterna från försäljningen går till inköp av bollar, koner, västar, matchställ, utrustning till ledarna, utbildning av ledare, betalning av domare och underhåll av vår klubblokal bl.a.

Det är därför väldigt viktigt att alla hjälps åt och försöker att sälja sina häften! Detta är den enda försäljningen vi gör i år.

Rabatthäftet kostar 200 kronor och varje familj får 5 häften var att sälja.  I rabatthäftet finns många fina erbjudanden på restauranger och affärer här i Västervik och värdet på kupongerna uppgår till ca 4000 kr. 35 kr per häfte går till vårt lags lagkassa som vi kan använda vid t.ex avslutningsaktivitet med laget och resterande del går till verksamheten i VFF. Tänk på att kupongerna är en värdehandling.

Har ni fler barn i föreningen är det äldsta syskonet som får häftena.

Maja och Hanna delar ut häftena på träningarna under vecka 22. Om det är så att ni kan sälja fler häften så är det bara att höra av sig!

Häftena kan säljas fram till vecka 25 och att inbetalning sker senast vecka 26. Obs! Summan ska swishas som en klumpsumma till P10:s lagkonto på swishnummer 123 605 63 78 och skriv barnets för- och efternamn.

Träning, Karstorp, 16/08 18:30
Träning, Karstorp, 18/08 18:30