SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt
P 08

VFF Pojkar 08

Alla killar födda -08 är välkomna att spela hos oss. Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar du under länken Kontakt. Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Därför är det viktigt för oss att alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. Alla som blir uttagna till match får spela ungefär lika mycket.

Kolmården Cup 2019
2019-05-17 08:36
Nu har det blivit dags att anmäla intresse till Kolmården Cup 11-12/8. Vi har anmält 20 spelare. Vi skapar en kallelse som ni svarar på om ni är intresserade av att följa med. Svara senast 31/5. Träningsflit under utomhussäsongen avgör vilka som åker med om det blir fler anmälda än 20. Anmälningsavgiften är 1200 kr per deltagare och då ingår kost och logi för två nätter. Nytt för i år är att vi kommer åka upp till Kolmården kvällen (10/8) innan cupen startar för vår första match går mycket tidigt på morgonen.
 
/Ledarna

Träning inställd på lördag 9/2
2019-02-07 21:49
Vi åker till Högsby på Nisse lull cup med de 12 spelare som tränat mest under inomhussäsongen (separat kallelse har gått ut och besvarats) och så ses vi längre fram!

/Ledarna
Inomhusträningar 2018/2019
2018-10-30 07:55
Hej!

Vi tränar inomhus på lördagar mellan kl. 11.00 och 12.30 i Ludvigsborgsskolans idrottshall med start lördagen den 3:e november. Håll utkik i kalendern efter eventuella förändringar.

VFF uppmuntrar till att utöva andra sporter under fotbollens lågsäsong. Man tränar inomhus om man vill och har tid att träna inomhus.

Träningsnärvaro vintertid har ingen påverkan på speltid under utesäsongen. Vid eventuella matcher/cuper inomhus prioriteras de grabbar som är med inomhus.

/Ledarna

Bollkalleuppdrag
2018-09-17 20:28
Hej alla föräldrar!
Under året har vi i föreningen ett antal uppdrag som som lag ska genomföra för att få verksamheten att gå runt. Ett av dessa är att under ett-två tillfällen agera bollkallar och sköta korvservering och entré vid a-lagets hemmamatcher. Det är inget särskilt betungande uppdrag och grabbarna brukar verkligen tycka att det är roligt att vara så nära matchen.
I våras vid föräldramötet informerade vi om detta, och nu är det alltså dags på lördag, den 22/9. Gästande lag är Påryd och man samlas kl 13 och sedan är det matchstart kl 14. Vid 16 är det hela klart. 
Lagen kan välja själva hur man vill bemanna dessa tillfällen, men man ska vara minst tre vuxna och 4-6 barn. I vår trupp har vi ca 40 tränande och spelande grabbar, så vi tänkte att det skulle vara möjligt att bara samla ihop ett gäng frivilliga till det här istället för att dela ut uppgifterna som många lag gör. 

Tills på lördag har vi en förälder och två barn och vi behöver bli fler. Jag och Elvis hänger på och hjälper till, men vi behöver bli minst ett par till.
Pia har lagt ut meddelande om detta på facebook och anmäl er gärna den vägen, eller maila till henrik@restaurangguldkant.se

Som sagt - det är inget svårt eller betungande jobb, och grabbarna tycker det är superroligt.

Mvh
Henrik Arkåsen 
Lagindelning Kolmården Cup
2018-08-03 17:20

Lag gul:

Julius

Damon

Elliot

Max

Melvin Ö

Alexander

Carl K

Wilmer

Julian

 

Lag Svart:

Elvis

Anton K

Aston

Gustav

Viggo

Filip

Jasar

Ossian

Sam

 

Inför Kolmården Cup 9-10:e augusti
2018-08-03 17:16


Hej!


Nu är det bara knappt en vecka kvar till Kolmården Cup.


Avresa sker från parkeringen utanför Speedwaybanan kl. 06.30 på torsdag. Vi behöver minst två föräldrar åt vardera håll som kan skjutsa. Den första matchen börjar kl. 09.30 på torsdag och den sista matchen börjar kl. 15.30 på fredagen. Se kolmardencup.se för hela spelschemat. På torsdagskvällen fixar vi lite gemensamma aktiviteter. Det kommer att serveras middag på torsdag och lunch på torsdag och fredag. Frukost på fredagen fixar vi ledare.


Att ta med:

Sängkläder eller sovsäck

Toalettartiklar

Svarta byxor och gula strumpor (om ni har)

Fotbollsskor och benskydd

Ombyteskläder

Badkläder och handduk (det finns badplats vid boendet)

Fickpengar till godis/glass

Vattenflaska


Mobiltelefon tas med på eget ansvar.


Nu hoppas vi på en supertrevlig cup!


/Ledarna


Betalning Kolmården Cup
2018-06-06 21:23
Hej!

Följande grabbar har anmält sig till Kolmården Cup:
Alexander
Anton K
Aston
Carl K
Damon
Elliot
Elvis
Filip
Gustav
Ibbe
Jasar
Julius
Max
Ossian
Viggo
Wilmer
Sam
Melvin Ö

Ledare:
Daniel
Christos
Pia
Henrik

Betalning på 695 kr per barn och ledare swishas till Daniel på tel 0706271965 senast den 12:e juni. Märk betalningen Kolmården Cup och vem betalningen avser.

Om det är någon mer spelare som vill vara med kan vi säkert anmäla någon mer. Är det någon som vill vara med men inte bo kvar över natten kan vi säkert lösa det också, vi skulle gärna behöva några fler spelare.

/Ledarna

Anmälan Kolmården cup
2018-05-29 13:36

Hej!

 

Nu är det dags att anmäla sig till Kolmården Cup som spelas den 9-10 augusti. Deltagandet kostar 695 kr/barn, då ingår måltider och boende. Vi har anmält två lag och kommer maximalt att åka med 26 spelare. Är intresset större än så väljs deltagarna ut efter träningsnärvaro mellan 1/1 2018 och 31/5 2018.


Ni anmäler ert barn senast fredagen den 1/6 genom att svara på den kallelse som skickas ut. För de spelare som blivit uttagna skall deltagaravgiften betalas in under nästa vecka. Vilka spelare som åker med meddelas senast söndagen den 3/6.


Se gärna mer info på länken: http://www.kolmardencup.se/


Tränarna

Ny lagindelning för matcher VFF08
2018-05-28 22:02
Hej. Då var det dags att ändra om lite i lagen inför kommande matcher. Det betyder att killarna får behålla några av sina matchkompisar samtidigt som man får några nya. 

Lag GUL (ledare Pia/Christos)
Julius
Damon
Viggo
Adam L
Olle 
Rasmus 
Max 
Wilmer 
Anton L
Julian 
Jasar 

Lag Svart  (ledare Henrik/Mats)
Elvis
Elliot
Theo
Linus
Alexander
Ibrahim
Alvin
Sam 
Gustav 
Filip K
Alvar 
Måns S 

Lag Vit (Ledare Daniel/Christian/Henrik R)
Anton K
Carl R
Enzo
Frank 
Nils
Carl K
Isak 
Ossian 
Melvin Ö 
Adrian 
Aston 
Melvin R
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners
Instagram