Vad får jag som ledare?
Som ledare i Västerviks Fotbollsförening ska man betala medlemsavgift för sig och sitt barn, men föreningen har bestämt att ledare inte behöver betala träningsavgift för sitt eget barn eftersom ledare ideellt engagerar sig i föreningens verksamhet.

Vad gäller personliga ledarkläder står klubben för en ny t-shirt eller pikétröja varje år. Gällande träningsoveraller har man rätt till uppgradering till en ny overall vart tredje år eller om man börjar som ny ledare. Ledarkläder beställs på Intersport (som har provkollektion) och inköpsansvarig i Barn- och ungdomssektionen lämnar in en ledarlista för uttag av t-shirt eller pikétröja. Behov av träningsoverall ska anmälas till inköpsansvarig. När nya ledare börjar är det viktigt att de anmäls till inköpsansvarig i Barn- och ungdomssektionen så att de finns med på Intersports ledarlista.

Kontaktuppgifter till inköpsansvarig Marcus Gustafsson
Mail: mackegus@hotmail.com
Mobil: 070-685 51 24

I övrigt finns det varje år en klubbkollektion att handla för privat (se fliken Klubbshop).

Vilket material ska finnas i laget?
Varje seriespelande lag har en egen uppsättning av medicinväska, bollar, koner och västar som kan förvaras i källarförrådet vid klubblokalen. Fotbollsskolorna (6-7 år) och träningsgrupperna (8-9 år) delar på material.

Var noga med att märka upp ert material och att samla in bollar efter träningar och matcher.

I möjligaste mån ska vi samordna och överta material mellan lagen när t.ex matchställ blivit för små eller man byter bollstorlek. Innan utesäsongen startar initierar Barn- och ungdomssektionen inventering av alla lags material för att samordna behov och inköp. Allt nytt material beställs via inköpsansvarig i Barns- och ungdomssektionen: Marcus Gustafsson (se ovan).

För information om medicinväskor se fliken "Idrottsmedicin".

Reservställ finns i förrådet på övervåningen i klubbhuset och dessa bokas på kalenderblad.

Klubbkläder för spelare och övriga medlemmar
För spelare och övriga medlemmar som vill inhandla klubbkläder, väskor mm. finns vår klubbshop på Intersport på vår hemsida. Inköp sköter medlemmarna själva och möjlighet finns att prova kläderna på Intersport.