SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt

Välkommen till flickor födda 2014

Alla flickor födda 2014 är välkomna att spela hos oss!

Om du är intresserad av att komma och spela så ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar du under länken Kontakt.

Om man vet att man vill spela och bli medlem i VFF kan man klicka på ikonen "Bli medlem" och anmäla sig där.

 

Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Därför är det viktigt för oss att alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. När det blir dags för match får alla spela lika mycket. 

 
Ledarna i F14
Bäckseda borta
2024-05-27 07:05

10 tappra VFF-tjejer samlades tidigt på söndagsmorgonen med kudden under armen. Efter en lång bilresa genom smålandsskogarna anlände truppen till Bäckseda som bjöd på ett tropiskt klimat för dagen. VFF började lite försiktigt och motståndarna satte ganska hög press och ett fysiskt spel. Efterhand växte VFF in i matchen och målchanserna avlöste varandra åt båda håll. Tempot gick upp och ner under matchen och värmen gjorde sig påmind. Vattenflaskorna som var välfyllda innan matchstart var tomma redan efter halva matchen, så vikarierande coach John fick jobba med löpsteget för att åter fylla upp dem. Efter slutsignalen kunde vi konstatera att det blev många mål i matchen och att motståndarna gjort några fler. Ett gediget jobb av alla tjejerna under matchen mot ett väldigt starkt lag.

Nu väntar en ny vecka med nya möjligheter för VFF-F14!

Västervik FF - Hjältevad/Mariannelund
2024-05-18 12:09

Nu är även hemma premiären avklarad för samtliga flickor i vårat gäng.

Även denna matchdag stod ett härligt laddat gäng tjejer redo för match, de fick spela i solsken och inför glada hejarop ifrån publiken! 

Dagens match bjöd som vanligt på böljande spel där lagen byter chanser med varann, ledarna tryckte lite extra på att försöka vara konsekventa i våra uppspel och försöka få upp bollen på kanterna.

Noterbart var att det var första matchen för några av tjejerna och dem gjorde så klart ingen besviken utan gnuggade på som alla andra.

Tränarna kommer inför nästa vecka fortsätta prata om att driva med bollen och hitta dem fina passningarna som man visa prov på idag men också påminna tjejerna att man gärna får försöka ta bollen från motståndarnas om andan faller på.

Nu när kampsången har nu sjungits och publiken tackats av ser vi fram mot nästa batalj mot Bäckseda på bortaplan.
Och även denna match tackar vi publiken för stödet och visar att man alltid har två chanser att applådera tillräckligt.

// Eveline och Åsa

Hemmapremiär Karstorp
2024-05-04 19:13

Så var äntligen premiären på hemmaplan också avklarad!

Även denna matchdag stod ett härligt laddat gäng tjejer redo för match, de fick spela i solsken och inför glada hejarop ifrån publiken! 

Kampsången har nu sjungits av de flesta lagkamraterna och sprider energi på planen. 
Lagledare och spelare hade fullt fokus på matchen och vi fick se hur vårt lag kämpar och försöker få till ett bra spel på planen. Rosenfors bjuder upp till ett jämnt motstånd och vi får bekänna färg i att det ibland är både ansträngande och tufft att spela fotboll!
Utmärkande denna match är det fina uppspelet som går från målvakt, back och upp till yttermittfältare. Precis som vi försöker nöta in på träningarna. 

Och även denna match tackar vi publiken för stödet och visar att man alltid har två chanser att applådera tillräckligt! 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Västerviks FF, 28/06 08:28 
Västerviks FF, 21/04 17:57 
Västerviks FF, 21/11 16:14 
Västerviks FF, 30/08 15:50 
Västerviks FF, 28/03 07:55 
 
Samarbetspartners
Instagram