Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
Välkommen till flickor födda 2014

Alla flickor födda 2014 är välkomna att spela hos oss!

Om du inte var med på VFF:s fotbollsskola förra säsongen men är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar du under länken Kontakt.

Om du var med på fotbollsskolan förra året kommer du få mail med information när vi drar igång för säsongen. Vi kommer också lägga ut den information på den här sidan.

Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Därför är det viktigt för oss att alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. När det blir dags för match får alla spela lika mycket.

Ledarna i F14