Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
Välkommen till pojkar födda 2012

Alla killar födda -12 är välkomna att spela hos oss. Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar du under länken Kontakt. Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Därför är det viktigt för oss att alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. När det blir dags för match får alla spela lika mycket.

Träningsstart Karstorp tisdag 3:e maj
2022-04-26 22:04

Hej,
nästa vecka börjar vi träna nere på Karstorp på tisdag 3:e maj.

Det hade blivit ett fel i kallelserna så det såg ut som att vi börjar på Karstorp redan nu på torsdag 28:e april men det gör vi alltså INTE.

Nästa vecka på onsdag 4:e maj klockan 19:00 - 20:00 är det också föräldramöte på Spötorget 1 i Bostadsbolagets lokaler en trappa upp.

VFF P12: Information inför seriespel
2022-04-25 19:00

Spelartrupp, laguttagning, kallelser

• Spelartruppen består för tillfället av 36 spelare.
  • Vi har delat upp spelartruppen i två lag med 18 spelare vardera, "VFF P12 Gul" och "VFF P12 Svart".
    • Laguppdelningen är endast för matcher - på träning tränar vi alla tillsammans.
    • Laguppdelningen gäller fram till sommaruppehållet - när matchspelet återupptas i mitten av augusti gör vi en ny laguppdelning.
  • Vi planerar att ta ut 13 spelare per match. Målvakt + 6 utespelare + 6 utespelare, vilket möjliggör enkla byten av alla utespelare. Denna modell används av andra ungdomslag i VFF.
  • De spelare som tas ut till match kommer få en kallelse via email. Matcherna spelas oftast på söndagar - kallelsen måste besvaras senast tisdag kl 23:59 samma vecka.
  • Om någon av de 13 uttagna spelarna tackar nej eller inte svarar på kallelsen kommer förfrågan skickas ut till övriga spelare tills vi har fått ja från 13 spelare.
  • Om spelare tackat ja men får förhinder måste återbud lämnas snarast möjligt via sms till nedanstående person så vi har en chans att kalla in reserv:
    • Gul: Anna Björkegren (070-311 29 66)
    • Svart: Henrik Melchander (076-858 53 33)

Första matchen är nu på söndag 1 maj:

• Kallelse kommer under kvällen 2022-04-25, till de 13 spelare som är uttagna till den här matchen.
  • Den här matchen gäller svara senast onsdag 2022-04-27 kl 23:59

Inför match gäller generellt nedanstående om ingen annat anges i kallelsen:

• Spelare tar med: fotbollsskor, benskydd, namnmärkt vattenflaska, mat/frukt/fika
  • Hemmamatch: samling vid klubbhuset 45 minuter före matchstart
  • Bortamatch:
    • Samling vid klubbhuset enligt avtalad tid, gemensam avfärd
    • Transport: spelarens förälder ansvarar för att spelaren har plats i en bil till bortamatchen. Enkel samordning sker genom att bocka i ”Behöver skjuts” i svaret på kallelsen från SportAdmin.

Övrigt:

• Vi rekommenderar att ni laddar ner och registrerar konto i appen Sportadmin MedlemsApp, så ser ni enkelt alla kallelser och spelschema.
  • Föräldramöte onsdag 4:e maj kl 19:00 – 20:00 i Bostadsbolagets lokaler en trappa upp på Spötorget 1.
  • Matchschema finns på vår del av VFF:s hemsida: http://www.vasterviksff.se/match/?ID=280394

VFF P12 Gul (Kontaktperson Anna Björkegren 070-311 29 66):

• Adnan Ammar
  • Adrian Marelius
  • Algot Wiström
  • Alvin Helmersson
  • Douglas Högström
  • Gustav Kongstad
  • Hannes Lönnblom
  • Hasanhüseyin Demir
  • Jack Lindgren
  • Jakob Wallin
  • Leo Andersson
  • Liam Ringdahl
  • Måns Dunge
  • Melvin Eriksson
  • Simon Björkegren
  • Sixten Arnesson Paalberg
  • Victor Carlsson
  • Vilhelm Alenius

VFF P12 Svart (Kontaktperson Henrik Melchander 076-858 53 33):

• Alvin Appelqvist
  • Billy Bolmelid
  • Cesar Norell
  • Ebbe Kristiansson
  • Elvin Blomberg
  • Hampus Ilhed
  • Hugo Olofsson
  • Isack Detterberg
  • Jack Sparf
  • Leo Rasmussen von Segebaden
  • Ludvig Lundgren
  • Mohamad Bazghalan
  • Noah Melchander
  • Oliver Rosengren
  • Sigvard Hammarstedt
  • Vilgot Pettersson
  • Ville Kristiansson
  • Vincent Malmberg

Försäsong 2022
2022-03-27 21:43

Torsdagen den 7:e april klockan 18:15 - 19:30 gör vi vår första träning för säsongen. Under försäsongen tränar vi sedan tisdagar klockan 17:15 - 18:30 och torsdagar klockan 18:15 - 19:30. Alla träningar under försäsongen genomförs på Breviksplan (nära Svangatan 11 om ni vill leta upp adressen). Vi räknar med att försäsongen pågår till någon gång månadsskiftet april/maj beroende på väder. Vi återkommer med träningstider för perioden efter det när vi vet dem.

Det kommer kallelser till träningarna även i år. Vi vill att ni svarar på dem senast kvällen före träning både om barnet kommer och om barnet inte kommer. Det hjälper oss att förbereda träningarna när vi vet hur många som kommer.

Första seriematchen är 1 maj.

Har ni frågor kontakta Fredrik Borg Dunge på fredrik.b.dunge@gmail.com eller 0702878498.

Ledarna P12

PS Vi behöver fortfarande hjälp av fler föräldrar under den här säsongen, främst behövs hjälp med administration. DS