Fotbollsskolan

Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
Välkommen till VFF:s fotbollsskola

Vi erbjuder varje år alla tjejer och killar som är 6-7 år och vill prova på att spela fotboll möjligheten att gå i vår fotbollsskola. Den bedrivs på Karstorps idrottsplats och vi jobbar enligt vår egen VFFmodell som finns att läsa här på hemsidan under fliken "Dokument" till vänster.

Då detta för många barn är den första kontakten med fotboll tar vi extra hänsyn till att det viktigaste är leken och att det ska vara roligt att vara med.
Har man frågor eller åsikter är man hjärtligt välkommen att höra av sig till oss!

Några punkter angående anmälningsfunktionen:
- Om ni har flera barn kopplade till samma mailadress, se till så att ni väljer rätt barn när ni ska boka platsen.
- När ni kommer till betalningssidan måste ni välja "Enskilt medlemskap". Familjemedlemskap gäller inte för fotbollsskolan.

Om ni stöter på problem eller har några frågor, hör av er via vasterviksff.sektion@gmail.com.
Ändring av tid för utlämning av kläder
2021-04-28 08:08

Hej!
Vad kul att ni anmält er till vår fotbollsskola!

P g a rådande tider, leveranser av utrustning och att vi har ett rekordstort anmälningsantal ändrar vi uthämtningen av fotbollsskolans kläder.

Den kommer att ske den 5/5 mellan 10-18 utanför Intersport. Det är bara att komma förbi och hämta ut ett paket till era barn (man kan gärna hämta åt flera, eller skicka någon släkting om det är så att man vill vara effektiv) Det kommer att finnas personal i ett tält utomhus för att det inte ska bli alltför trångt, så kom inte i större grupper så kommer det här att gå bra.

Med vänlig hälsning,
Barn- och ungdomssektionen
Intersport

Nu är anmälan öppen
2020-02-25 10:32

Nu har vi öppnat upp anmälan för 2021 års fotbollsskola för pojkar och flickor födda 2014 och 2015.