SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt
Fotbollsskolan

Välkommen till VFF:s fotbollsskola

Vi erbjuder varje år alla tjejer och killar som är 6-7 år och vill prova på att spela fotboll möjligheten att gå i vår fotbollsskola. Den bedrivs på Karstorps idrottsplats och vi jobbar enligt vår egen VFFmodell som finns att läsa här på hemsidan under fliken "Dokument" till vänster. 

Då detta för många barn är den första kontakten med fotboll tar vi extra hänsyn till att det viktigaste är leken och att det ska vara roligt att vara med. 
Har man frågor eller åsikter är man hjärtligt välkommen att höra av sig till oss! 
 
 
Några punkter angående anmälningsfunktionen:
- Om ni har flera barn kopplade till samma mailadress, se till så att ni väljer rätt barn när ni ska boka platsen.
- När ni kommer till betalningssidan måste ni välja Enskilt medlemskap. Familjemedlemskap gäller inte för fotbollsskolan.
 
Om ni stöter på problem eller har några frågor, hör av er via bus@vasterviksff.se
Sommarfotbollsskolan 2022 - en återblick
2022-06-26 21:34

I samarbete med Tjustbygdens Sparbank kunde vi äntligen genomföra sommarfotbollsskolan efter ett par års avbrott. 130 glada tjejer och killar har besökt Karstorp under tre dagar och vädret bjöd på strålande sol. Barnen har hunnit spela fotboll, haft vattenkrig, fått glass, haft möjlighet att besöka brandbilen samt ätit hamburgare, korv och pannkakor. 

 

Stort tack till våra ungdomsledare som gör detta möjligt. Tack även till Räddningstjänsten i Västervik som kom och visade upp sin brandbil. Vi vill också tacka våra eldsjälar Anders, Christoffer och Hanna som lagt ner mycket tid på planering och genomförande. 

 

Vi ser fram emot nästa års sommarfotbollsskola - visst gör ni det också?

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Västerviks FF, 12/10 16:27 
Västerviks FF, 23/08 10:42 
Västerviks FF, 31/07 22:58 
Västerviks FF, 17/04 19:29 
Västerviks FF, 16/04 08:58 
Västerviks FF, 11/03 11:32 
 
Samarbetspartners
Instagram
Facebook