SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt

Fotbollssäsongen närmar sig
2021-04-14 20:32

Fotbollssäsongen börjar närma sig och vi ska snart dra igång träningarna. Exakt när det sker beror på vädrets makter men troligen blir det träningsstart på Karstorp runt månadsskiftet april / maj.

 

Vi hoppas att era barn är likna sugna på att komma igång med fotbollen som vi ledare är. Om barnen inte riktigt vet om de vill spela fotboll i år eller inte så låt dem gärna komma och testa träningarna ett par veckor så kan de bestämma sig efter det. Och hör ni några av deras kompisar som är nyfikna - tipsa dem gärna om att de kan komma ner och testa.

 

Vi kommer att träna måndagar 17.15 – 18.30 och torsdagar 17.15 – 18.30. Vill man vara med båda dagarna är det kul men vill man bara vara med en dag är det också helt OK.

 

Vi återkommer med mer information när det närmar sig ytterligare.

 

Har ni frågor kontakta Fredrik Borg Dunge på 0702878498 , fredrik.b.dunge@gmail.com eller någon av de andra ledarna. Ni hittar mailadresser och telefonnummer under Kontakt. 

Med vänliga hälsningar

Ledarna för P12 genom

Fredrik

 
Samarbetspartners
Instagram