Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
Välkommen till pojkar födda 2012

Alla killar födda -12 är välkomna att spela hos oss. Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar du under länken Kontakt. Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Därför är det viktigt för oss att alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. När det blir dags för match får alla spela lika mycket.

Fotbollssäsongen närmar sig
2021-04-14 20:32

Fotbollssäsongen börjar närma sig och vi ska snart dra igång träningarna. Exakt när det sker beror på vädrets makter men troligen blir det träningsstart på Karstorp runt månadsskiftet april / maj.

Vi hoppas att era barn är likna sugna på att komma igång med fotbollen som vi ledare är. Om barnen inte riktigt vet om de vill spela fotboll i år eller inte så låt dem gärna komma och testa träningarna ett par veckor så kan de bestämma sig efter det. Och hör ni några av deras kompisar som är nyfikna - tipsa dem gärna om att de kan komma ner och testa.

Vi kommer att träna måndagar 17.15 – 18.30 och torsdagar 17.15 – 18.30. Vill man vara med båda dagarna är det kul men vill man bara vara med en dag är det också helt OK.

Vi återkommer med mer information när det närmar sig ytterligare.

Har ni frågor kontakta Fredrik Borg Dunge på 0702878498 , fredrik.b.dunge@gmail.com eller någon av de andra ledarna. Ni hittar mailadresser och telefonnummer under Kontakt.

Ledarna för P12 genom

Fredrik

2020-01-21 14:07
I år har vi ingen vinterträning utan startar upp igen i vår. Håll utkik på den här sidan för info.