Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
Välkommen till VFF F 09
Alla flickor födda 2009 är mycket varmt välkomna att spela fotboll med oss i Västerviks FF. Vill du prova på så är det bara att dyka upp på en träning eller höra av sig till någon tränare (se kontaktuppgifter under Kontakt i övre listen). Vi är en klubb för alla och vi spelar alltid för att det är kul!
Information om hösten
2022-07-14 10:37

Här kommer lite information om hösten.

Serien är nu lottad och det blir en helt ny serie med nya lag förutom Smedby som vi mött tidigare.

Matcherna finns upplagda (med preliminära datum och tider) i SportAdmin och kalendern på hemsidan.

Vi tränar även i höst på måndagar och onsdagar 18:30, med start 8/8.

Då vi bara har två träningspass innan första matchen är det viktigt att så många som möjligt kommer första veckan vi tränar.

Vi vill också skicka med en hälsning från Åsa Kongstad som jobbar för Smålands fotbollsförbund:

Hej,

Det är dags för utbildningsläger för F09 i Vimmerby den 27/8. Det är 2 tjejer anmälda från Västervik. Förra gången var det 4 tjejer med. Vore så bra och roligt om de kunde bli ett gäng även denna gången. Det är viktigt att vi i ”detta hörnet” av Småland också visar att vi vill vara med och ta del av Smålands verksamhet/utbildning.

Så prata gärna med era tjejer om att det är viktigt och såklart roligt att åka på samlingar.

/Åsa

Läs mer om lägret här:

Tidigare har klubben stått för avgiften, men där får vi ledare återkomma om vad som gäller nu.

Åsa kommer även att hålla i träningspasset 15/8, så även där är det viktigt att alla kommer.

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Markus, Per och Jocke

Serieseger i vårserien
2022-06-21 22:06

Efter en grym vårsäsong kan tjejerna titulera sig seriesegrare! Stort grattis! Vi har gått igenom serien obesegrade med en målskillnad på 34-8 och har hållit nollan i 5 av 8 matcher. Hela laget och alla spelare har haft en enorm utveckling och kan vara stolta över sin insats. Nu ser vi fram emot höstserien, där vi kommer att få möta topplag i de andra Östgötaserierna.

Nya träningstider from 2/5
2022-04-19 17:26

Hej!

Måndag 2/5 får vi börja träna på Karstorp så då blir våra nya träningstider Måndagar och Onsdagar 18:30-20:00.