Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till vår fotbollsskola!
Vi erbjuder varje år alla tjejer och killar som är 6-7 år och vill prova på att spela fotboll möjligheten att gå i vår fotbollsskola. Den bedrivs på Karstorps idrottsplats och vi jobbar enligt vår egen VFFmodell som finns att läsa här på hemsidan. Då det för många barn är den första kontakten med fotboll tar vi extra hänsyn till att det viktigaste är leken och att det ska vara roligt att vara med. Har man frågor eller åsikter är man hjärtligt välkommen att höra av sig till oss! 
Då var vi i full gång igen!
2018-08-20 22:26

Hej alla föräldrar!

Då är vi i full gång med höstomgången av årets fotbollsskola och det är så kul att se alla barn skratta och springa tillsammans på Karstorpfältet!

De är verkligen fina hela gänget och nu kommer vi att fortsätta med att få dem att ha kul tillsammans och för att träningarna ska bli så bra som möjligt påminner jag igen om att: 

- komma i tid till träningarna

- se till att barnen har med sig sina utrustningsdelar (boll, vattenflaska och kläderna)


Söndagen den 2/9 spelar vi årets minicup tillsammans med IFK Västerviks fotbollsskola, i år är det deras tur at vara arrangörer, så det blir på Örbäcken som vi spelar. Därför är tjejernas ordinarie träning inställd den dagen. Samling kommer att vara 9.30 och då ska alla komma ombytta och klara. Sedan drar cupen igång kl 10.00 och det brukar vara en fantastisk dag att vara med om. Flera hundra små fotbollsspelare som kämpar och skrattar med varandra och mycket publik brukar det komma. Det finns kioskservering för er som vill köpa något.


Om era barn INTE kan medverka den  vill jag gärna ha ett mail där ni skriver vilken åldersgrupp barnen är med i senast på torsdag denna veckan, så att vi vet hur många lag vi ska ha med.  


Mer info om anslutningstillfällen återkommer jag med. 


Nu kör vi vidare med fotbollshösten!


Fotbollsskolan/Henrik Arkåsen

Sommarlov!
2018-06-08 00:19
Hej alla glada barn och föräldrar!
Vilken fantastisk vår vi haft i fotbollsskolan. Så mycket glädje, skratt och spring i benen på era tjejer och killar vi har fått se. Och den varmaste majmånaden sedan 1700-talet har ju inte gjort det sämre.
Nu blir det sommarlov, men vi hoppas förstås att ni använder era bollar och vattenflaskor väl under den, så ses vi i augusti.

Ha det fint och ät mycket glass i sommar. 

/Ledarna
Då var årets säsong igång!
2018-05-07 22:22
Och vilken start det har blivit vädermässigt, både för tjejerna på söndagen och killarna på måndagen! Riktiga kanonkvällar.
Det såg fantastiskt härligt ut att se alla barn springande och kämpande på Karstorpsfältet. 
Jag vill härmed bara skicka ut en påminnelse om att ni som inte kommit ihåg att betala via BG enligt anmälningssida gör det snarast möjligt. 
Om ni inte hämtat ut era klädpaket på Intersport så är det naturligtvis hög tid att göra det också.

Sedan undrar vi om vi kan vaska fram någon ledare till åt 2012orna? Det är ju en relativt stor grupp, och nu när ni sett hur kul vi har borde ju det inte vara något problem? :-) Skicka ett mail eller mess till mig i så fall. 
Med vänlig hälsning
Henrik Arkåsen, fotbollssektionen
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Västerviks FF, 27/11 17:01 
Västerviks FF, 14/10 20:22 
Västerviks FF, 24/08 08:58 
Västerviks FF, 18/08 20:36 
Västerviks FF, 31/05 14:29 
Västerviks FF, 05/04 10:51