VFF Pojkar 08
Alla killar födda -08 är välkomna att spela hos oss. Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar du under länken Kontakt. Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Därför är det viktigt för oss att alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. Alla som blir uttagna till match får spela ungefär lika mycket.
Betalning Kolmården Cup
2018-06-06 21:23
Hej!

Följande grabbar har anmält sig till Kolmården Cup:
Alexander

Christos
Pia
Henrik

Betalning på 695 kr per barn och ledare swishas till Daniel på tel 0706271965 senast den 12:e juni. Märk betalningen Kolmården Cup och vem betalningen avser.

Om det är någon mer spelare som vill vara med kan vi säkert anmäla någon mer. Är det någon som vill vara med men inte bo kvar över natten kan vi säkert lösa det också, vi skulle gärna behöva några fler spelare.

/Ledarna

Anmälan Kolmården cup
2018-05-29 13:36

Hej!

Nu är det dags att anmäla sig till Kolmården Cup som spelas den 9-10 augusti. Deltagandet kostar 695 kr/barn, då ingår måltider och boende. Vi har anmält två lag och kommer maximalt att åka med 26 spelare. Är intresset större än så väljs deltagarna ut efter träningsnärvaro mellan 1/1 2018 och 31/5 2018.

Ni anmäler ert barn senast fredagen den 1/6 genom att svara på den kallelse som skickas ut. För de spelare som blivit uttagna skall deltagaravgiften betalas in under nästa vecka. Vilka spelare som åker med meddelas senast söndagen den 3/6.

Se gärna mer info på länken: http://www.kolmardencup.se/

Tränarna

Ny lagindelning för matcher VFF08
2018-05-28 22:02
Hej. Då var det dags att ändra om lite i lagen inför kommande matcher. Det betyder att killarna får behålla några av sina matchkompisar samtidigt som man får några nya.

Lag GUL (ledare Pia/Christos)
Julius
Damon
Viggo