VFF Pojkar 08
Alla killar födda -08 är välkomna att spela hos oss. Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar du under länken Kontakt. Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Därför är det viktigt för oss att alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. Alla som blir uttagna till match får spela ungefär lika mycket.
Inomhusträningar 2018/2019
2018-10-30 07:55
Hej!

Vi tränar inomhus på lördagar mellan kl. 11.00 och 12.30 i Ludvigsborgsskolans idrottshall med start lördagen den 3:e november. Håll utkik i kalendern efter eventuella förändringar.

VFF uppmuntrar till att utöva andra sporter under fotbollens lågsäsong. Man tränar inomhus om man vill och har tid att träna inomhus.

Träningsnärvaro vintertid har ingen påverkan på speltid under utesäsongen. Vid eventuella matcher/cuper inomhus prioriteras de grabbar som är med inomhus.

/Ledarna

Bollkalleuppdrag
2018-09-17 20:28
Hej alla föräldrar!
Under året har vi i föreningen ett antal uppdrag som som lag ska genomföra för att få verksamheten att gå runt. Ett av dessa är att under ett-två tillfällen agera bollkallar och sköta korvservering och entré vid a-lagets hemmamatcher. Det är inget särskilt betungande uppdrag och grabbarna brukar verkligen tycka att det är roligt att vara så nära matchen.
I våras vid föräldramötet informerade vi om detta, och nu är det alltså dags på lördag, den 22/9. Gästande lag är Påryd och man samlas kl 13 och sedan är det matchstart kl 14. Vid 16 är det hela klart.
Lagen kan välja själva hur man vill bemanna dessa tillfällen, men man ska vara minst tre vuxna och 4-6 barn. I vår trupp har vi ca 40 tränande och spelande grabbar, så vi tänkte att det skulle vara möjligt att bara samla ihop ett gäng frivilliga till det här istället för att dela ut uppgifterna som många lag gör.

Tills på lördag har vi en förälder och två barn och vi behöver bli fler. Jag och Elvis hänger på och hjälper till, men vi behöver bli minst ett par till.
Pia har lagt ut meddelande om detta på facebook och anmäl er gärna den vägen, eller maila till henrik@restaurangguldkant.se

Som sagt - det är inget svårt eller betungande jobb, och grabbarna tycker det är superroligt.

Henrik Arkåsen
Lagindelning Kolmården Cup