VFF Pojkar 08
Alla killar födda -08 är välkomna att spela hos oss. Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar du under länken Kontakt. Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Därför är det viktigt för oss att alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. Alla som blir uttagna till match får spela ungefär lika mycket.
Inför hösten
2017-08-15 20:29
Hej!
Nu är det dags att köra igång höstsäsongen igen. Träningarna börjar nu på torsdag är på samma tider som i våras. Vi har två poolspel framför oss. Det första är i Gamleby söndagen den 27:e augusti och den sista omgången är helgen den 23:e/24:e september.

Nytt för i höst är att vi har anmält fyra lag till poolspelet för att några ska slippa att stå över och att man ska få spela så mycket som möjligt. Alla som har tränat och vill vara med får vara med på matcherna. Anmälan till matcherna sker endast via de kallelser som skickats ut via mail. Kallelsen till det första poolspelet har redan skickats iväg, har ni inte fått kallelse hör av er med rätt e-postadress till Daniel.

Den 16:e september skall vi åter igen vara bollkallar och bemanna entré och kiosk vid A-lagets hemmamatch. Det brukar vara mycket uppskattat av grabbarna att vara med. Vi räknar med att föräldrarna till grabbarna som är bollkallar också är med och jobbar.

/Tränarna
Tjustbollen
2017-06-29 21:05

Lagindelning Poolspel den 17-18/6
2017-06-11 20:26
Hej!

Nu det dags för nästa poolspel. Totalt är 36 spelare uttagna för matchspel, då vi är 45 grabbar i truppen innebär det att några får stå över. Till hösten kommer vi att försöka anmäla ett fjärde lag för att alla skall kunna vara med vid varje tillfälle.

Som ni märkte sist är shortsen till matchstället ganska små så man får gärna ha med sig egna svarta shorts. Vi klär om på plats och duschar efter matcherna.

17/6 Poolspel Västervik
Samling vid VFF:s klubblokal för ombyte kl 9.15.
Spelprogram finns under fliken "Dokument".

VFF Gul (Ledare Daniel):

Oliver Lynghaug
Rasmus Jacobsson

18/6 Poolspel i Överum
Samling vid idrottsplatsen i Överum kl 09.15.
Spelprogram finns under fliken "Dokument".

VFF Röd (Ledare Henrik)
Adrian Flodemark
Arvid Blomberg
Aston Rosén
Axel Björn
Carl Koit
Carl Ryheden
Elvis Arkåsen
Filip Källmark
Lucas Klofstad
Melvin Öhrman
Theo Kristiansson
Viggo Johansson

Axel Björn tar hand om tvätten efter söndagsmatcherna.

Vid förhinder, kontakta respektive ledare.

Hälsningar Tränarna

Träning, Karstorp, 24/08 17:30