VFF Pojkar 08
Alla killar födda -08 är välkomna att spela hos oss. Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar du under länken Kontakt. Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Därför är det viktigt för oss att alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. Alla som blir uttagna till match får spela ungefär lika mycket.
Inomhusträning och försäljning av lotter
2017-11-09 15:18
Inomhusträningen startar nu på lördag den 11:e november kl 11.00 till 12.00 i Fågelbärets idrottshall. Det är ett annat lag innan oss i så vi går inte in i själva idrottshallen innan vår träning börjar.

Utgångspunkten är att vi tränar varje lördag under hela vintern, ibland kommer dock hallen vara upptagen av andra aktiviteter men vi informerar om detta innan.

De grabbar som är med under inomhussäsongen skall sälja Bingolottokalendrar och Sverigelotter. Försäljningen pågår under november månad och lotterna delas ut på de första två träningarna.

/Tränarna

Inför hösten
2017-08-15 20:29
Hej!
Nu är det dags att köra igång höstsäsongen igen. Träningarna börjar nu på torsdag är på samma tider som i våras. Vi har två poolspel framför oss. Det första är i Gamleby söndagen den 27:e augusti och den sista omgången är helgen den 23:e/24:e september.

Nytt för i höst är att vi har anmält fyra lag till poolspelet för att några ska slippa att stå över och att man ska få spela så mycket som möjligt. Alla som har tränat och vill vara med får vara med på matcherna. Anmälan till matcherna sker endast via de kallelser som skickats ut via mail. Kallelsen till det första poolspelet har redan skickats iväg, har ni inte fått kallelse hör av er med rätt e-postadress till Daniel.

Den 16:e september skall vi åter igen vara bollkallar och bemanna entré och kiosk vid A-lagets hemmamatch. Det brukar vara mycket uppskattat av grabbarna att vara med. Vi räknar med att föräldrarna till grabbarna som är bollkallar också är med och jobbar.

/Tränarna
Tjustbollen