VFF Pojkar 08
Alla killar födda -08 är välkomna att spela hos oss. Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar du under länken Kontakt. Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Därför är det viktigt för oss att alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. Alla som blir uttagna till match får spela ungefär lika mycket.
Lagindelning maj
2018-04-22 20:39
Här ser ni lagindelningen som gäller för maj. Lag Gul spelar redan nästa söndag medan lag Vit och lag Svart har sina första matcher veckan efter.
Alla matcherna hittar ni i kalendern till höger.

Kallelsen till första matchen med lag Gul skall gå ut nu ikväll, har ni inte fått den kan ni höra av er till Pia.

Det kan tillkomma fler spelare längre fram allteftersom man börjar träna.

Registrering av spelare
2018-04-19 21:55
Det är mycket nu när vi skall börja med seriespel...

För att vi skall få lägga upp våra spelare i FOGIS som är Smålands fotbollsförbunds rapporteringssystem för matcher måste vi ha tillåtelse från respektive barns vårdnadshavare.

Nu ligger blanketten "Registreringsintyg" under dokument till vänster. Har ni möjlighet att själva printa ut och skriva under blanketten och ta med till nästkommande träning är vi tacksamma. Annars skall jag försöka få med blanketter att fylla i till träningarna.

/Daniel
Fotografering 15:e maj
2018-04-19 07:55

Den 15 maj kl. 17:30 ska laget fotograferas av Walters foto, ner vid klubblokalen. Inför fotografering behöver alla gå in och registrera sitt barn på Walters fotos hemsida. Gå in via denna länk och registrera:

www.framkalla.se/foto