VFF P06
Alla killar födda -06 är välkomna att spela hos oss. Vi tränar på tisdagar och torsdagar mellan 18.30-19.30 på Karstorp. Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar du under länken Kontakt. Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Därför är det viktigt för oss att alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. Alla som blir uttagna till match får spela ungefär lika mycket. Om man tränar mycket får man spela fler matcher.
Inomhusträning fr o m 8/11
2017-11-06 21:19
nu på onsdag 16.00-17.00 kör vi inomhusträning på Fågelbäret. Vi kommer under vintern förhoppningsvis att ha ytterligare en tid på måndagar. Återkommer om detta så snart vi vet.

Välkomna
/Ledarna
utesäsongen går mot sitt slut...
2017-09-26 23:09
Nu när mörkret kommer krypande avslutar vi uteträningarna för i år. Den sista kommer att ske nu på torsdag mellan 18-19 på Karstorp som vanilgt.
Sedan har vi en avslutande seriematch mot Överum på söndag och kallelse och mer info ang den kommer som vanligt.

Nästa vecka, tisdag den 3/10, kommer vi sedan att ha en avslutning med pizzabuffé och tårta på Guldkant för alla spelare och ledare. Svara gärna på den utskickade kallelsen, så att vi vet hur många som kommer till den.

Vi vill passa på att tacka för en härlig säsong med massa skoj och svett med alla fantastiska killar i truppen. Vi ser att alla gjort framsteg och det är superkul att träffa dem så mycket som vi gör.

Innan vi kör igång inomhussäsngen kommer vi nu att ta ett uppehåll på ca en månad - mer info om när och var vi tränar i vinter kommer snart.

Tack för den här säsongen!

/Henrik, Anders, Mats och Pelle
Helgen är en riktig fotbollshelg
2017-08-29 23:17
Hela helgen har Intersport extra bra priser och på lördag spelar A-laget match mot serieledarna Glömminge på Bökensved. KAn bli en riktigt rolig match. Dessutom stöder vi verksamheten genom att ett antal sponsorer kommer att betala mer ju fler personer som är på plats.
Sedan är det match för oss på söndag - men mer info om det kommer.

/Ledarna