P 06

Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
VFF P06
Alla killar födda -06 är välkomna att spela hos oss. Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar du under länken Kontakt. Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Därför är det viktigt för oss att alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. Alla som blir uttagna till match får spela ungefär lika mycket. Om man tränar mycket får man spela fler matcher.
Framtidsplaner
2021-10-17 19:02

Hej

Vi ledare vill passa på att tacka för den gångna säsongen. Trotts att den började i moll så slutade den för vår del i dur. Oavsett resultat har varje match varit jämn och spännande och vi har kunnat mäta oss med alla lagen i serien.

Som alla vet så har vår trupp minskat för varje år. Det var med nöd och näppe vi fick till att kunna spela i serien. Vi ledare håller på att diskutera hur fortsättningen och framtiden ska se ut men det kommer inte att bestå av ett renodlat 06-lag till nästa säsong. Det kommer vi på sikt inte att klara av. Oavsett vilket så kommer alla ha möjlighet att få fortsätta spela och det är ju det viktigaste!, Dessutom ser vi det som nästa steg i utvecklingen för 06.orna.

Just nu kan vi erbjuda träningar med U19/Juniorlaget. Dessa är på tisdagar o torsdagar kl. 17:30 på konstgräset! Därefter kommer det bli ett uppehåll.

Vi kommer dock ha en liten överraskning om ett par veckor. Det vankas träningsmatch i Loftahammars nya konstgräsplan. Mer info om det kommer senare.

Det var all info för tillfället!

//Ledarna

Sommarsäsong
2021-04-25 20:09

Hej

Nu närmar vi oss den riktiga sommarsäsongen. Måndagen den 3/5 får vi börja träna på Karstorp igen. Vädret har gjort att vi fått en längre säsong på konstgräset och inte de bästa träningstiderna att förhålla oss till. Men nu är vi på g!
Träningsupplägget är som följer:

Måndagar 18:30-20:00

Onsdagar 17:00-18:30

Fredagar i dagsläget 16:15-17:15

Det är ännu oklart hur seriespelet kommer se ut, gällande matcher och om vi får spela, vi avvaktar och följer Smålands fotbollsförbunds riktlinjer, info får ni ta del av så fort vi vet mera.

Nu hoppas vi på en härlig vår och en skön sommar!

Vi ses

/Ledarna

Registrering av spelare
2021-03-15 19:57

Hej!

Alla spelare som vill vara med och spela matcher under året kommer att behöva fylla i ett intyg om registrering ihop med sina målsmän senast den 30/3. Vi skickar med grabbarna dessa hem under veckan och vill ha dem i retur så snart som möjligt.

Övrig info om säsongen är att vi i år är anmälda i en serie, men även i DM för 15åringar.

Om och när matcher kommer igång är ännu så länge osäkert, men lagen i Serien är:

IFK Oskarshamn

IFK Västervik

IFK Berga

Rödsle BK

Vimmerby IF

Hultsfreds FK

Oskarshamns AIK

Alltså idel gamla bekantingar - med Berga som extra krydda.

Vi vill ge alla spelare en massa beröm för hur bra och fint de visade upp sig i fredags när vi hade tränare på besök från Smålands Fotbollsförbund. En fantastisk inställning och uppslutning. Ännu mer av detta tack! :-)

Vi pratade med killarna om vikten av att komma på träningarna för att det ska bli så roligt och givande som möjligt för alla och vi var tillsammans överens om att verkligen vara med och träna. Kul!

VI ser nu fram emot året och hoppas att vi ska kunna hitta sätt att spela våra matcher och fortsätta med de roliga träningarna.

Med vänlig hälsning,

Henrik, Mats, Pelle, Anders och Tobbe