VFF P06
Alla killar födda -06 är välkomna att spela hos oss. Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar du under länken Kontakt. Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Därför är det viktigt för oss att alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. Alla som blir uttagna till match får spela ungefär lika mycket. Om man tränar mycket får man spela fler matcher.
Registrering av spelare
2018-04-20 13:06
Hej!

För att vi skall få lägga upp våra spelare i FOGIS som är Smålands fotbollsförbunds rapporteringssystem för matcher måste vi ha tillåtelse från respektive barns vårdnadshavare.

Nu ligger blanketten "Registreringsintyg" under dokument till vänster. Har ni möjlighet att själva printa ut och skriva under blanketten och ta med till nästkommande träning är vi tacksamma. Annars skall jag försöka få med blanketter att fylla i till träningarna.

/Henrik
Rapport från Ledarträff
2018-04-18 23:05
Ikväll har vi haft en träff för alla ledare i föreningen och diskuterat en del praktiska grejer inför säsongen, samt haft en dragning av Smålands FFs fotbollsutvecklare. Den handlade en del om hur vi förväntas uppträda vid matchsituationer enligt förbundets projekt "Heja Fotboll" och det kommer att ge vid handen att vi vid varje hemmamatch kommer att behöva ha en förälder som agerar matchvärd. Mer info om vad det innebär finns på 

http://www.smalandsfotbollen.se/foreningsutveckling/heja-fotboll/

Vi har också ett förslag från Fotbollssektionen på hur vi ska organisera varje lag och alla de ansvarsområden som finns förutom matcher och träningar enligt en modell med en föräldrakommitée på 2-3 föräldrar till varje lag. Alla ledare vid träffen idag var mycket positiva till detta upplägg. Vid mötet igår delade vi ju upp några av ansvarsområdena, men för att få det hela smidigare kanske detta kan vara ett sätt som vi kan testa? Så att ni som tog på er uppgifter igår hjälper varandra och på så vis bildar den första föräldrakommittéen. Om p06 skulle gå före vore ju kul! 

Vad gäller träningstiderna för säsongen har vi fått som vi önskade d v s måndagar och torsdagar mellan 18.30-20.00. Dock blir det inte klart vilket exakt datum som vi kan gå på planerna på Karstorp förrän tidigast på fredag, men vi uppdaterar er om detta. Fram tills dess fortsätter vi att jaga runt efter konstgrästider, emn det är många som gör det så förbered er på att vi har tider lite här och där i stan för att få ihop träningar innan dess. 

Föreningen har även köpt in en hel del nya bollar och annan utrustning, så det kommer att bli ett fint år hoppas vi.

Guide till hur man får in våra matchdatum i sin kalender hittar ni här till vänster under fliken "Kalender" för er som var intresserade av det.

VFF-modellen finns också att läsa här på vänstersidan under "Dokument"

Imorgon blir det backträning! 

Ha det bra
/Ledarna

Föräldramöte 17/4
2018-04-17 21:46
Tack för ett bra föräldramöte!
Ni som inte kunde vara med kan se vår presentation under dokumentrubriken till vänster.
Hälsningar

Ledarna