VFF P06
Alla killar födda -06 är välkomna att spela hos oss. Vi tränar på tisdagar och torsdagar mellan 18.30-19.30 på Karstorp. Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar du under länken Kontakt. Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Därför är det viktigt för oss att alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. Alla som blir uttagna till match får spela ungefär lika mycket. Om man tränar mycket får man spela fler matcher.
Uppstart och Kolmården Cup
2017-08-09 19:09
Hej,
så var vi igång igen efter ett härligt sommarlov och träningarna trillar ju på som tidigare tisdagar och torsdagar 18.30-20.00. Varmt välkomna. Nästa vecka kan det dock bli så att vi spelar två seriematcher på våra träningstider, men det är inte helt spikat ännu. Vi återkommer om det och med ev laguttagningar till dessa matcher.

I helgen är det så dags för Kolmården cup och gänget som åker är:

Svante

Elis

Erik Lindström

Nicolas

Vilgot

Axel

Anton

Olle E

Justus

Filip

Wilhelm

Wolf

Hannes

Mats

Anders

pelle

Måltider ingår ju, men att gå och handla i kiosken brukar ju kunna vara populärt. Som tidigare sagt får grabbarna en 50lapp i fickpengar från mig, men ni bestämmer själva om det behövs mer

Packlistan består av:

- Fotbollsartiklar (det gamla vanliga med skor osv)

- Handduk

- Sovsäck eller lakan

- regnkläder

- badkläder

- varm tröja el jacka till kvällen

Tiden för hemkomst är ännu inte möjlig att ge p g a lottningen inför söndagen, men vi skickar ut den på smsgruppen så fort som möjligt när vi vet. Förhoppningsvis lörd kväll.

Bara hör av er till någon av oss om ni har fler frågor.

Mats, Pelle, Henrik, Anders

nya bud om imorgon
2017-06-30 21:57
Hej igen
Samlingen imorgon skjuter vi fram till 9.15, tänker jag. Då önskar jag att så många som möjligt är ombytta till svarta shorts och gula strumpor samt benskydd och fotbollsskor. Så drar vi bara på oss matchtröjan på plats. Detta för att vår omklädningsmöjlighet är i Åbyskolan och det blir lite långt att ta sig till fots i vädret som väntas...vi kommer att ha med extra shorts och strumpor om ni inte har egna. Sedan undrar jag om det möjligen finns någon som har ett partytält el liknande som skulle vilja ta med det? För att kunna samlas under om det är riktigt ruskigt?
Betalning Kolmården cup
2017-06-29 23:56
Så har det blivit dags att betala in till Krokeks IF som arrangerar Kolmården cup.
Ni spelare och ledare som ska vara med swishar till mig på 0705 75 55 51 så snart som möjligt, tack. Skriv namn på vem det gäller.
695kr/pers är det.