SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt

Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till VFF P13
För tillfället har vi paus i intagningen av nya spelare i laget. Detta beror på att vi vill kunna säkerställa en bra verksamhet och god kvalitet utifrån de resurser vi har. Vår trupp (VFF P13) har vuxit stort i antal på kort tid vilket lett till att vi behövt ta detta beslut ihop med föreningens styrelse. Tills vidare hänvisar vi till kö-lista (kontakta någon av ledarna nedan) eller närliggande föreningar.
 
Vårt mål med fotbollsträningen är att det ska vara roligt och lekfullt. Vi tränar olika färdigheter med boll och matchspel med fokus på att vara en bra lagspelare.
 
Hälsningar ledarna i P13
 
 
 
 
 
Avslutningsdags
2022-09-28 12:39
Torsdag 29 sep har vi säsongsavslutning för grabbarna i P13. Vi träffas som vanligt kl 17:15 och kör en trekvart med fotbollslekar. Sen går till klubbhuset (om vi håller till inomhus eller utomhus beror på vädret) och äter lite korv och fika. Givetvis har vi ett litet pris till alla spelare för en bra genomförd säsong också! Vi kommer att vara klara runt 18:30-18:45 räknar vi med.
Vi brygger självklart en stor kanna kaffe också för de föräldrar som är sugna på att komma bort. Alla är varmt välkomna!
Vi håller tummarna för att det inte ska regna!
Nu kör vi igång igen
2022-07-28 14:19

På måndag 1 aug startar vi upp fotbollsträningen igen efter några veckors sommaruppehåll. Vi hälsar alla grabbar välkomna kl 17:15.

 

Vi har en rolig sensommarsäsong framför oss med flera cuper och poolspel. Första tillfället blir 20 aug i Virserum. Redan helgen därefter väntar Intersport Cup i Oskarshamn, innan säsongen avslutas med två matchtillllen på Örbäcken i september. 

Nu kör vi!!

 

/Ledarna

Inställd träning och info om poolspel
2022-06-20 20:06

På torsdag, dagen före midsommar, hoppar vi över träningen. Ses igen på måndag.

 

Nästa vecka har vi träning måndag och torsdag samt poolspel i Mönsterås på söndagen (3 juli). Sen tar vi sommaruppehåll några veckor. Idag kändes det lite som att både spelare och ledare behöver en liten paus för att samla ny kraft inför en intensiv sensommar med mycket matchspel.

 

Det kommer inom kort ut en kallelse till poolspelet den 3 juli. Svara på den allihop så vi har koll på intresset. Vi planerar att åka till Mönsterås med tre lag. Vi vet inga exakta tider ännu, men sannolikt går både förmiddagen och stor del av eftermiddagen åt till denna utflykt.

 

Hälsningar ledarna

BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Västerviks FF, 31/03 19:24 
Västerviks FF, 21/11 16:14 
Västerviks FF, 30/08 15:50 
Västerviks FF, 28/03 07:55 
 
Samarbetspartners
Instagram