F 06

Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
Välkommen till Flickor -06

Till oss i flickor födda -06 är alla välkomna för att spela fotboll. Det viktiga för oss är att alla ska få vara med och spela matcher och ha kul oavsett vilken nivå man kan tänkas vara på...men det förutsätter att man kommer på träningar såklart.
Vi tränare har en tanke som går ut på att vi ska ha med bollen i så många övningar som möjligt. Utveckling går väldigt fort i dessa åldrar och på bara ett par månader så sker enormt mycket och det är det som är så roligt att vara med om.
Samtidigt vill vi poängtera att alla spelar i stort sett lika mycket och att vi inte kommer att använda oss av toppningar under matcher.

Så välkomna att prova på fotboll med detta härliga lag!

Högsby hemma på söndag 27:e aug.
2017-08-26 11:46
Uttagna till matchen i morgon kl 17 är Cajsa ,Em,Celma,Tuva,Ida,Malva,Agnes,Lea,Amelie och Ajla samling kl 16 ,för er föräldrar som kan hjälpa till i cafét så bör ni vara där kl 15,45 för vi ledare hinner inte med det också.
Match söndag borta mot Rödsle.
2017-08-10 19:56

Då var det dags för match borta mot Rödsle på söndag den 13/8 kl 15.30.

Vi samlas på Ljungheden kl 13.30 och vi har satt ihop följande lag, dels efter träningar och dels efter dom som vi vet inte kan eller har varit/är sjuka eller skadade.
Agnes, Ida, Tuva, Em?, Cajsa, Celma, Malva, Cassandra, Liza?, Nadja?, Aila, Lovisa och Stella.

Ta med skor, benskydd, handduk, träningsoverall, övrigt ombyte samt eventuellt någon matsäck.

Skriv i gästboken om ni kan köra eller om ni inte kan följa med.

Träningen börjar idag 1/8 kl 17.30 - 19.00.
2017-08-01 11:33
Välkomna tillbaka, även om vi tjuvstartade i torsdags, till höstsäsongen.

Vi kör nu tisdagar och torsdagar som vanligt framöver. (Se även Kalender)

Ni har sett Johans sms om träningsmatch tisdagen 8/8 på vår träningstid. Dock samling 16.30 för omklädning och uppvärmning.
Vi försöker lägga information både här och via SMS-Gruppen.

Sen kommer vi att begära att ni skriver i Gästboken om vi vill att ni anmäler er till match eller inte. Skriv även om ni får förhinder gällande träningar i Gästboken så slipper vi en himla massa plinganden i SMS-gruppen.

Vi kommer framöver ha 3 st hemma matcher och vi behöver då ha hjälp av er föräldrar med Café + vagnen. Vi återkommer med vilka matcher vi har ansvar för.

Ses ikväll!