SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt

Behov av fler vuxna på träningarna
2023-05-16 07:07

Hej på er alla fotbollsföräldrar.

Vi ledare i P12 vill att alla spelare i P12 ska tycka att det är roligt på träningarna. Det betyder att både de som verkligen vill satsa på att bli bra på fotboll ska ha roligt och de som mest kommer till träningarna för att kompisarna är där ska ha roligt.

Vi är sju ledare i laget idag. På grund av tjänsteresor, jobb på obekväma arbetstider med mera har vi ett par gånger redan varit bara tre ledare på träningen den här säsongen. Då klarar vi inte av att se till att alla har roligt när vi är över 30 spelare. Vi skulle behöva fler vuxna på träningarna för att klara det. 

 
Det vore superkul om någon mer ville engagera sig i laget och vara med på en träning varje vecka. Det ger en härlig kontakt med grabbarna! Om du inte känner att du har tid med det kanske du skulle kunna vara med i en "jourgrupp" av föräldrar vi kan skicka ut ett meddelande till när det kör ihop sig till specifika träningar? En sådan hjälpledare behöver bara vara vuxen på plats vid övningar spelarna redan har gjort flera träningar och behöver ingen fotbollserfarenhet. Med ett par personer i en sådan grupp blir det inte betungande för någon och alla spelare får ha roligt på träningarna. 
 
Ring Fredrik på 0702878498 om du har frågor eller maila fredrik.b.dunge@gmail.com om du vill hjälpa till.
 
Mvh
Ledarna VFF P12
 
Samarbetspartners
Instagram