Ledarsida
Västerviks FF har ett 60-tal ledare som jobbar ideellt i föreningen. Som stöd för dig som ledare i vår barn- och ungdomsverksamhet har vi VFF-modellen - en policy som beskriver hur du som ledare ska arbeta med ditt lag. Det är också viktigt att du som ledare informerar föräldrarna om VFF-modellen och vilka krav som ställs på föräldrarna. VFF-modellen finns under länken dokument. På Ledarsidan hittar du nyheter och information som du behöver som ledare i VFF.
Ny instruktion för Karstorp Café
2019-05-20 22:45

Nu har cafékommittén tagit fram en ny instruktion för Karstorp Café, där all caféverksamhet utgår från kansliet. Instruktionen ligger under dokument här på ledarsidan, Karstorps café - instruktion.docx »

Utlämning av VFF-häften imorgon den 20/5
2019-05-19 20:23
Hej,

Imorgon måndag den 20/5 mellan kl. 18-20 ska alla seriespelande lag hämta ut Västervikshäften och informationsmaterial för Föreningspizzan på kansliet. En representant (ledare eller samordnare) per lag hämtar ut materialet.

Medlems-/träningsfakturor
2019-05-12 21:40
De medlems-/träningsfakturor som fortfarande inte har betalats har lagts i respektive lags postfack inne i kansliet. Vänligen hjälp oss dela ut dessa till berörda. Påminn gärna om att det är viktigt att fakturorna betalas för att försäkringen ska gälla.

Tack för hjälpen!

Mvh Styrelsen
Inbjudan till Cup för de yngsta i Oskarshamn
2019-05-05 22:43

Hej hej!
Den 24 augusti går Intersport Cup av stapeln hos Rödsle BK. Den brukar vara mycket bra och rolig, så om ni som har lag i åldern födda-10, -11 och -12 är intresserade så rekommenderar vi verkligen en härlig utflykt.

MVH
Henrik Arkåsen, Fotbollssektionen
Mer info och anmälan:

Visfestivalstädning
2019-05-02 15:00

Hej!

Som tidigare år kommer VFF att ansvara för grovstädningen av slottsruinen med omgivning, den 12-14 juli. Jag har gjort ett schema för våra lag F06-04 och P06-P17. Schemat är en excelfil som ligger under dokument på ledarsidan. Där framgår vilka dagar som ska bemannas av vilka lag. Städningen börjar kl. 06.00 och brukar vara klar på ca en timme.

Ni som har föräldrar/ungdomar som ska städa; uppdatera de tomma raderna i schemat med namn och telefonnummer på de som ska jobba. Om ni inte kan uppdatera och spara i filen kan ni mejla mig uppgifterna så lägger jag in dom i filen. Meddela namnen senast den 15 juni.

Petter Grönwall

petter.gronwall@telia.com

Visfestivalstädning 2019.xlsx »

Inbjudan från Handbollsföreningen
2019-04-30 16:50

Hej ledare i VFF.

Nu på lördag 4/5 så har vi i Västerviks Handbollsförening bjudit in Maui Alvarez (mauicoach.se) för att hålla en föreläsning om fysträning för barn och ungdomar i åldrarna 10-15 år.

Han kommer ett fokusera på snabbhet, koordination och styrka och hur man på effektivast sätt kunna lägga upp träningen för dom olika åldrarna.

Föreläsningen är kostnadsfri och vi kommer att hålla till i Skogshagahallen mellan kl 10-16. Lunch ingår.

Är ni intresserade att komma så hör av er till mig senast på torsdag via mail eller sms.

Mvh Rickard Meijer.

Tel 076-141 11 96

Rickard Meijer

Gödning och vattning
2019-04-24 10:04
Hej alla,
Gödning och vattning pågår på VO så vi försöker anpassa oss efter det. Flytta alltså inga slangar.
Se även till att flytta undan målen utanför linjerna efter träningen då det gör att vi kommer få oftare och bättre klippning.

/Fredrik
Inställt möte imorgon
2019-04-23 20:29
Hej,
Tyvärr har vi återigen fått ställa in "Fotboll med Hjärtat", då vi endast fick in tre anmälningar. Det var ju kanske en svår vecka med påsklov osv.

Nu vet jag att det börjar bli trångt i kalendrar med matcher och träningar osv, men vi ska försöka få ett försök till på att köra den här grejen över säsongen. Det är en bra möjlighet för alla ledare som vill utveckla sig tror vi.

Henrik Arkåsen
Fotbollssektionen

Domarlistan för seriespelande lag
2019-04-21 09:06
Listan och kontaktuppgifter finns under fliken Domarlista.

Som vanligt gäller det att vid matchflytt kontrollera att det finns omklädningsrum och planer och att själv fixa med domaren.
Meddela även Johan Kjällgren i fotbollssektionen och caféansvarig om matchflytt och se till att ändringen även görs i Fogis.