Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Ledarsida
Västerviks FF har ett 80-tal ledare som jobbar ideellt i föreningen. Som stöd för dig som ledare i vår barn- och ungdomsverksamhet har vi VFF-modellen - en policy som beskriver hur du som ledare ska arbeta med ditt lag. Det är också viktigt att du som ledare informerar föräldrarna om VFF-modellen och vilka krav som ställs på föräldrarna. VFF-modellen finns under länken dokument. På Ledarsidan hittar du nyheter och information som du behöver som ledare i VFF.
Ny policy för övergångar
2019-11-05 21:51

Vid kvällens styrelsemöte antog styrelsen i VFF en policy för övergångar till och från Västerviks FF. Policyn gäller spelare i licensålder, dvs från 15 år. Dokumentet är sparat under Dokument/information på ledarsidan. Det är viktigt att ledare i de äldre lagen läser igenom policyn så att ni vet vad som gäller när det blir aktuellt med spelarövergångar.


Policy för övergångar.docx »


Med vänliga hälsningar

Styrelsen 

Utdrag ur belastningsregistret för ledare
2019-10-13 10:42

Från och med 1 januari år 2020 ska alla ledare i VFF som kommer i kontakt med barn och ungdomar under 18 år uppvisa ett begränsat utdrag ur belastningsregistret. Detta gäller alla idrottsföreningar från 1 januari 2020.


Under nedanstående länk kan ni läsa frågor och svar angående registerutdragen. Där finns också en länk till Polisens hemsida där man hittar blanketten som ska skickas in.


https://www.rf.se/RFarbetarmed/Tryggidrott/fragorochsvaromregisterutdrag


Styrelsen i VFF har beslutat att gå till väga så här:

1. Alla ledare som har regelbunden kontakt med barn och ungdomar under 18 år begär ett begränsat utdrag ur belastningsregistret.


2. Vid VFF:s årsmöte måndagen den 27 januari kl. 19.00 tar du med utdraget och uppvisar det för vår kassör Carl Johan Nirbrant. Carl Johan noterar då i ett ledarregister att ett registerutdrag inhämtats. Medtag gärna registerutdraget i ett obrutet kuvert.


3. Nya ledare i VFF ska sedan uppvisa ett registerutdrag innan de kan börja verka i föreningen.


4. Registerutdrag kommer att begäras in med viss regelbundenhet. Styrelsen återkommer när det är aktuellt att uppdatera med ett nytt registerutdrag.


Möte med ledarna i våra flicklag
2019-10-13 10:22

Hej!

Onsdagen den 23 oktober kl. 18.00 välkomnar styrelsen alla ledare i VFF:s flicklag till möte i klubbhuset på Karstorp. På agendan står en diskussion om framtiden för vår verksamhet på tjejsidan. VFF har den klart största fotbollsverksamheten på tjejsidan i Västervik och vi vill vässa oss ytterligare. Ska vi fortsätta sarmarbeten med IFK Västervik som idag? Finns det andra alternativ? Hur kan vi öka engagemanget för flick- och damfotbollen i föreningen när det kommer till fotbollssektion, matcharrangemang etc?


Delar av styrelsen kommer att närvara på mötet, och vi hoppas på stor uppslutning från ledarna i våra flicklag. Om det finns fler ledare i lagen som inte står som ledare i SportAdmin (och därför inte får detta utskick) får ni gärna hjälpas åt att bjuda in till mötet.


Väl mött hälsar styrelsen i Västerviks FF

Angående avslutningar
2019-09-12 08:08
Vi i styrelsen ser gärna till att man har avslutningar för alla lagen.

Klubben bekostar medaljer eller motsvarande till spelarna. Varje lag sköter sin egen beställning. Företaget på länken nedan har bra produkter. Kostnaden redovisas sedan till kassören.


Till förtäring eller andra aktiviteter används respektive lagkassa. Kontakta kassören Carl-Johan Nirbrant (cajnir@gmail.com) för aktuellt saldo.

För de yngsta lagen, (Fotbollsskola 12/13), P/F11 och P/F10, som ännu inte har någon lagkassa bekostar klubben avslutningen. Kostnaden får max uppgå till 50 kr per barn.

Kvitto och beskrivning av kostnader lämnas i kassörsfacket på kansliet.

/ Styrelsen
Försäljning av pizzabottnar
2019-09-06 08:13

Nu drar vi igång höstens omgång av försäljning av pizzabottnar.


Se detta som en möjlighet att öka upp er lagkassa inför framtida cuper eller andra aktiviteter. Vi märkte vid vårförsäljningen att detta är en lättsåld och bra produkt. Laget erhåller18 kr per såld förpackning (4 pizzabottnar/100 kr) till sin lagkassa.


Varje lag bestämmer själv vilken målsättning man vill ha med sin försäljning. Det viktiga är att varje lag kan ta emot hela kartonger, dvs 24 pizzabottnar vid leverans. Det går utmärkt att flera spelare i ett lag delar på en kartong.


Arbetsgång för försäljning av pizzabottnar:


1. Senast den 23:e september samlar en ansvarig i varje lag in lagets beställningar och summerar.


2. Senast den 25:e september rapporterar lagansvarig in lagets totala beställning till Mattias Nordqvist, tel. 070-788 40 15. Ring eller skicka sms.


3. Den 30:e september kl. 18:00 levereras pizzorna till klubbhuset på Karstorp. Pizzorna är frysta vid leverans. De går att frysa igen om de tinar vid transporten hem. Det är viktigt att alla hämtar pizzorna denna kväll. Laget samordnare tar med lista på beställningar, bockar av och lämnar ut till de som beställt i laget. 


4. Alla i laget som beställt pizzabottnar betalar in till lagsamordaren som i sin tur betalar in en klumpsumma för laget till VFF.


5. Senast den 2 oktober betalar lagansvarig in lagets försäljningssumma till VFF - bankgiro 5410-1118. Märk betalningen Föreningspizza P/F lag XX.


Styrelsen Västerviks FF


Inbjudan B-diplom
2019-08-12 12:00
Här kommer då inbjudan. Ni som tidigare anmält intresse behöver bekräfta om ni kan de aktuella datumen till mig på Mail, tack. vasterviksff.sektion@gmail.com
/Henrik Arkåsen 

INBJUDAN TILL TRÄNARUTBILDNING B UNGDOM

Tränarutbildning B-Ungdom vänder sig till tränare för ungdomar i åldern 13-19 år. Materialet är en fortsättning på Tränarutbildning C inom SvFF:s utbildningsprogram.

Kursupplägg: Fysisk träff (2 dagar) + Webbuppgifter + Fysisk träff (2 dagar

Innehåll: Ungdomsfotboll och lärande, matchen som inlärningstillfälle, taktik och spelsystem, fotbollsfys, barnkonventionen, spelförståelse mm.

 

Datum: 28-29/9 (träff 1 och 2) samt 20/10 (träff 3) och 27/10 (träff 4)

Plats: Vimmerby (träff 1 och 2) och Västervik (träff 3 och 4)

 

Instruktörer: David Lindgren, Janne Carlsson och Åsa Kongstad

 

Kostnad: ingen, finansieras genom idrottslyftet (Vimmerby IF samt Västerviks FF är värdförningar)

 

Kurslitteratur: varje förening ansvarar själva för att beställa material till sina ledare. Detta görs genom sisu idrottsutbildarna – ”Paket – tränarutbildning B ungdom”. 


Vid frågor ang utbildningen kan du kontakta Åsa Kongstad, 070-6905102

B-diplom tränarutbildning
2019-08-10 22:33
Hej igen!
Nu är det klart med upplägg för b-diplomet. 
Vi kommer att samköra med Vimmerby IF och delar på värdskapet. Helgen 28-29/9 är vi två dagar i vimmerby och sedan är det söndagarna 20:e samt 27:e oktober i västervik. En mer formell inbjudan kommer inom kort. Några stycken har skickat intresseanmälan, men jag tror att det finns fler därute som kan vara sugna att haka på? Bara hör av er till mig, så samlar jag ihop det. 
Med vänlig hälsning,
Henrik Arkåsen

Intresseanmälan B-diplom
2019-07-25 17:36
Hej i sommarvärmen!
Vi har ju pratat en del om att köra en B-diplomskurs på hemmaplan och nu försöker vi hitta datum i andra halvan av september/början och oktober till det. Innan vi detaljplanerar alltför mycket skulle vi dock vilja veta hur många som vill vara med. För att anmäla intresse mailar du till: vasterviksff.sektion@gmail.com, gärna så snart som möjligt.

mer info:

För att kunna genomföra behöver vi vara ett gäng på 10-12 pers, så hör runt och kolla med era kollegor. 
Mvh

Fotbollssektionen/ Henrik Arkåsen

Träningsschema vår + augusti
2019-05-25 22:01
Träningschemat finns även under dokument. P04 tränar även Fredagar och P09 Söndagar. Vi får se till att hjälpas åt under bevattningsgrävningarna under våren och vissa match/träningskollisioner.
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Västerviks FF, 29/09 21:26 
Västerviks FF, 21/09 08:28 
Västerviks FF, 18/09 21:24 
Västerviks FF, 06/09 08:18 
Västerviks FF, 27/08 12:44 
Västerviks FF, 02/07 20:31