Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt
Ledare

Ledarsida
Västerviks FF har ett 80-tal ledare som jobbar ideellt i föreningen. Som stöd för dig som ledare i vår barn- och ungdomsverksamhet har vi VFF-modellen - en policy som beskriver hur du som ledare ska arbeta med ditt lag. Det är också viktigt att du som ledare informerar föräldrarna om VFF-modellen och vilka krav som ställs på föräldrarna. VFF-modellen finns under länken dokument. På Ledarsidan hittar du nyheter och information som du behöver som ledare i VFF.
Information från styrelsen
2020-10-29 16:10

Västerviks FF:s styrelse har haft en strategidag, där det har diskuterats och lagts upp framtida planer för vår förening. Särskilt mycket fokus har lagts på våra dam- och herrlag, där inbjudna gäster har deltagit.

 

När det gäller barn- och ungdomsfotbollen finns det två punkter som styrelsen särskilt vill informera om:

 

Västerviks FF:s policy gällande samarbeten med andra föreningar

Västerviks FF:s ambition är att ha egna barn- och ungdomslag som spelar i VFF:s färger. Alla barn- och ungdomslag på både flick- och pojksidan ska arbeta efter värdegrunden ”VFF-modellen” för att så många som möjligt ska spela fotboll så länge som möjligt. Om det är ont om spelare i en ålderskull är grunden att man samarbetar mellan årskullar inom VFF. Om det finns önskemål om samarbete med andra föreningar i någon årskull är det en fråga som ska beslutas av styrelsen i Västerviks FF. Samarbetet på seniorsidan, Västerviks Dam, ihop med IFK Västervik fortsätter tillsvidare. Pågående samarbeten i ungdomslag mellan föreningarna Västerviks FF och IFK Västervik utvärderas löpande.

 

Fotboll under vinterhalvåret

Styrelsen vill att alla spelare i VFF ska erbjudas möjlighet att träna fotboll även under vinterhalvåret, med hänsyn tagen till andra idrotter.

 

Att möjligheten finns är särskilt viktigt för dem som inte utövar andra sporter än fotboll, men alla är så klart välkomna på våra vinterträningar. I de lag där ledare i VFF även är ledare i ”vintersporter” ser vi gärna att någon annan kliver fram och håller i vinterträningar alternativt att samarbete sker med andra VFF-lag.

 

Möjlighet till vinterträning finns på konstgräset. Särskilt innan årsskiftet brukar det finnas gott om tider där. Inomhus har VFF i år Fågelbäret reserverat på söndagar och Ludde på lördagar. Därutöver kan det finnas lediga tider i andra hallar och andra dagar. Mer info finns på kommunens lokalbokningssystem https://friwebb.vastervik.se/bokning/. Det står varje VFF-lag fritt att själva boka tider via lokaluthyrning.kundtjanst@vastervik.se.

Smålandslaget P05 i Västervik
2020-09-20 20:15
Hej!
Vi kommer att vara arrangör för en heldagsträning för Smålandslaget P05 på lördag den 28/9 på Karstorp, samt den 1/10 för F05 en kvällsträning på Bökensved.

Om någon vill vara med och engagera sig i dess båda tillfällen är ni välkomna att kontakta fotbollssektionen på 0705 75 55 51

Med vänlig hälsning,
Henrik Arkåsen

Pizzabottnar att köpa på klubben
2020-09-16 20:56

Det finns kvar en ansenlig mängd pizzabottnar i frysen i källaren (bollförrådet). Tipsa gärna era bekanta och föräldrar i lagen att det går att köpa pizzabottnar. Swisha 100 kr för 4 bottnar till VFF:s swish:


Swish: 1234 185 112


/Styrelsen

Avslutningar för våra ungdomslag
2020-09-07 21:07
Trots Coronatider uppmuntrar vi i styrelsen till någon slags avslutningsaktivitet för respektive lag. Självklart anpassar vi oss efter gällande restriktioner och ser till så att det inte blir för många personer på samma ställe.

Klubben bekostar medaljer eller motsvarande till spelarna. Varje lag sköter sin egen beställning. Företaget på länken nedan har bra produkter. Kostnaden redovisas sedan till kassören.


Till förtäring eller andra aktiviteter används respektive lagkassa. Kontakta kassören Carl-Johan Nirbrant (cajnir@gmail.com) för aktuellt saldo.

För de yngsta lagen, (Fotbollsskola 13/14), P/F12 och P/F11, som ännu inte har någon lagkassa bekostar klubben avslutningen. Kostnaden får max uppgå till 50 kr per barn.

Kvitto och beskrivning av kostnader lämnas i kassörsfacket på kansliet.

/ Styrelsen
Gå med i VFF:s Fantasyliga för ledare
2020-09-04 21:33
Bland alla härliga ledare i klubben finns det säkert många som, förutom VFF,  även tycker om Premier League. På lördag den 12 september börjar årets nya säsong och därmed även årets upplaga av Fantasy Premier League. För er som kanske inte vet vad det handlar om så gäller det att ta ut spelare som utifrån verklighetens resultat förvärvar olika poäng utifrån prestation.

Som en kul grej har nu VFF skapat en egen Fantasy-liga för ledare. Passa på att gå med.  Det är helt gratis. Spelet kommer säkerligen att förgylla såväl höst- och vintermörkret som vårljuset. Det kan även skapa en extra krydda och ämne till diskussioner oss ledare emellan. Även om det kanske inte blir något materialistiskt pris till vinnaren, så kommer det att bli med ett stort mått av ära och vördnad som vi bemöter denne i framtiden.

Nedan finns information om hur man anmäler sig (OBS! att det kan vara första gången i VFF:s historia som vi infogar ett klipp på engelska på hemsidan):

For the 2020/21 Fantasy Premier League why dont you join my mini-league "Ledare VFF"?


Joining the league couldnt be easier. Simply use the link below and youll be added automatically after youve entered the game.


https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/t1jhjp


League Code: t1jhjp


Looking forward to playing against you this season!


Om ni har några frågor eller problem med att komma med i ligan så kan ni vända er till ligaadministratören jockenyman@telia.com.

Domarlista ungdomsmatcher hösten 2020
2020-07-30 22:06
Nu finns en domarlista för höstens ungdomsmatcher.
Gå in under rubriken "DOMARLISTA" så hittar ni två matchlistor för augusti respektive september/oktober.
Hela listan som PDF finns även under "DOKUMENT/INFORMATION" på ledarsidan.


Bollkallar herrlaget 2020
2020-06-17 14:33
Med gällande restriktioner behövs inga föräldrar, förutom samordnaren, på plats då vi inte har Entré eller kiosk öppen. Eventuellt kan detta förändras under hösten men då skickar vi ut ny information.
Rabatthäften och pizzabottnar
2020-05-10 17:04

Mailet har gått ut till ledare i alla lagen. Det är upp till ledarna att se till så att eventuella samordnare får tillgång till informationen.


All försäljning gäller spelare i seriespelande lag, dvs från P/F 2010 upp till senior.

Under "Dokument"-fliken hittar ni ett exempelbrev som ni kan skicka ut till era spelare.


Rabatthäften

Dags för den årliga försäljningen av VFF:s rabatthäften. Rabatthäftet kostar 200 kr och innehåller drygt 50 kuponger med ett värde som överstiger 4000 kr.

 

Häftena säljs av alla seriespelande lag och varje spelare får 5 häften var att sälja, dock max 5 häften per hushåll. Vi har försökt tilldela häftena den äldste spelaren i varje familj. Har någon familj fått dubbel uppsättning häften är det bara att lämna tillbaka. Vill någon spelare ha ytterligare häften är det bara att meddela någon av oss i styrelsen så fixar vi fram det så långt lagret räcker.

 

Varje lag ansvarar för att hålla koll på att sina häften blir sålda och redovisade. Spelarna betalar in försäljningen på det sätt som laget har meddelat. Laget redovisar sedan in sin totala försäljning genom att betala in en klumpsumma märkt ”Rabatthäften P/F lag xx” till bankgiro 5410-1118.

 

Respektive lag erhåller 35 kr per sålt häfte till sin lagkassa.

 

Rabatthäftena ska vara redovisade senast den 31:e augusti.

 

Utlämning av häften sker måndag-tisdag 11-12/5 mellan kl 18.00 och 18:30 på kansliet.


Pizzabottnar

Samtidigt drar vi igång vårens försäljning av pizzabottnar från Föreningspizzan.


Se detta som en möjlighet att öka upp er lagkassa inför framtida cuper eller andra aktiviteter. Vi märkte 2019 att detta är en lättsåld och bra produkt. Laget erhåller18 kr per såld förpackning (4 pizzabottnar/100 kr) till sin lagkassa.


Varje lag bestämmer själv vilken målsättning man vill ha med sin försäljning. Det viktiga är att varje lag kan ta emot hela kartonger, dvs 24 pizzabottnar vid leverans. Det går utmärkt att flera spelare i ett lag delar på en kartong.


Arbetsgång för försäljning av pizzabottnar:


1. Senast den 27:e maj samlar en ansvarig i varje lag in lagets beställningar och summerar.


2. Senast den 28:e maj rapporterar lagansvarig in lagets totala beställning till Mattias Nordqvist, tel. 070-788 40 15. Ring eller skicka sms.


3. Den 4:e juni kl. 18:00 levereras pizzorna till klubbhuset på Karstorp. Pizzorna är frysta vid leverans. De går att frysa igen om de tinar vid transporten hem. Det är viktigt att alla hämtar pizzorna denna kväll. Laget samordnare tar med lista på beställningar, bockar av och lämnar ut till de som beställt i laget. 


4. Alla i laget som beställt pizzabottnar betalar in till lagsamordaren som i sin tur betalar in en klumpsumma för laget till VFF.


5. Senast den 8:e juni betalar lagansvarig in lagets försäljningssumma till VFF - bankgiro 5410-1118. Märk betalningen Föreningspizza P/F lag XX.


Styrelsen Västerviks FF

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Västerviks FF, 11/11 08:36 
Västerviks FF, 16/09 21:08 
Västerviks FF, 27/04 09:40 
Västerviks FF, 14/03 18:16 
Västerviks FF, 21/01 11:41 
Västerviks FF, 06/01 08:34