Ledarsida
Västerviks FF har ett 80-tal ledare som jobbar ideellt i föreningen. Som stöd för dig som ledare i vår barn- och ungdomsverksamhet har vi VFF-modellen - en policy som beskriver hur du som ledare ska arbeta med ditt lag. Det är också viktigt att du som ledare informerar föräldrarna om VFF-modellen och vilka krav som ställs på föräldrarna. VFF-modellen finns under länken dokument. På Ledarsidan hittar du nyheter och information som du behöver som ledare i VFF.
Info från kommunen om gräsplaner
2020-03-31 15:46

Kommunen förmedlar följande information angående gräsplaner:

Imorgon onsdagen den 1 april är ”vårplanerna” tillgängliga för träning och spel för respektive förening enligt följande:

VFF

2 st. 7-mannaplaner på Breviks idrottsplats.

OBS! Föreningen schemalägger själva tiderna för respektive lag.

IFK

1 st. 7-mannaplan på Nyhagen och 1 st. 7-mannaplan på Terranova.

OBS! Föreningen schemalägger själva tiderna för respektive lag.

Gymnasiets IP

Även planen på Gymnasiet kommer att kunna användas som en ”vårplan”.

OBS! Först och främst för seniorlagen men givetvis även för ungdomslag om utrymme finns.

Här fördelas tiderna utifrån samma principer som på konstgräsplanen när det gäller tider. Alltså halvplan om lag vill träna på samma tid. Träningstaxa förening gäller här!

Karstorps- och Örbäckens IP

Återkommer med en tidpunkt när vi planerar hur planerna ska kritas upp i år på respektive yta utifrån föreningens önskemål och när vi kan gå på…

Träningstider Breviksplanen från och med 30/3
2020-03-28 17:24
Måndag:
18:30: F09

Tisdag:
16:30: F07

Onsdag:
17:30: P09

Torsdag:
16:30: P08
17:30 F10
17:45 P07

Det kan vara två lag samtidigt på planen så det finns utrymme att fylla på med fler tider om så önskas.

Fotbollens spela, lek och lär tilllgängligt för alla
2020-03-27 07:47
Nu kan alla ta del av Fotbollens spela, lek och lär helt fritt på Fotbollsportalen. FSLL är svensk fotbolls inriktning för barn- och ungdomsverksamhet & syftar till att alla fotbollsföreningar ska ha en gemensam tanke med sin verksamhet på barn- och ungdomsnivå.

Klicka här för att komma till sidan.

Ingen Träningsavgift för ledare
2020-03-15 08:28
Hej,

Det verkar som att det aviserats att ni ledare ska betala träningsavgift för de grupper ni ledare för. Det ska ni inte göra. Som ledare betalar man medlemsavgift, ofta i form av familjemedlemskap.

Förhoppningsvis är det nu korrigerat, hör av er till mig om ni fått fel avgifter som ledare.

Med vänlig hälsning/Daniel (dkarlsson76@hotmail.com)

Upptaktsdags!
2020-03-10 22:34
Hej allihop!
Nu drar det ihop sig inför säsongen och det har blivit dags att ses för att gå igenom det mesta inför året.
Den 31 mars ses vi på klubbhuset kl 18

Vi behöver ha minst en representant för varje lag på plats för att kunna fördela ut tider.

Vi kommer att bl a att gå igenom:
- Matchtillfällen (se till att börja kolla upp era matcher i Fogis och tidssätt dem, så flyttar vi runt dem tillsammans på mötet)
- Träningsfördelning (fundera på era önskemål. Träningarna har en bryttid vid 18.30. Antingen tränar man före eller efter det.)
- Utrustning/källarregler (hur ska vi ha det i år?)
- Övriga frågor (maila till vasterviksff.sektion@gmail.com, eller ta med till mötet)

- Möjlighet att visa upp utdraget ur belastningsregistret kommer att finnas

Vi bjuder på kaffe och macka när vi ses.

Svara här i gästboken hur många som kommer från ert lag tack.

Väl mött

Fotbollssektionen gnm Henrik Arkåsen

mer info:

Ungdomsledarträff med Smålands Fotbollförbund
2020-02-18 22:55
Den 4 mars är det dags för årets Ungdomsledarträff i Vimmerby dit vi är inbjudna för att ta del av information enligt nedan.

De av er som vill åka med kan anmäla det till vasterviksff.sektion@gmail.com

Datum för C-diplomsutbildning
2020-02-18 22:38
Hej alla ledare,
för alla er som vill skaffa lite mer "kött på benen" i er ledarroll kommer vi glädjande nog kunna erbjuda det första steget på Svenska fotbollförbundets utbildningstrappa på hemmaplan.
Utbildare kommer att vara Åsa Kongstad och vi har valt att lägga den på vardagskvällar under april och maj. Den är på två heldagar egentligen, men på det här viset blir det fyra kvällar istället.
De aktuella datumen är:
6/4 och 7/4 samt 4/5 och 5/5 kl 17.45-21

Ta chansen att börja säsongen med en rolig och intressant utbildning.

Anmäl er på vasterviksff.sektion@gmail.com
(även ni som skickat in intresseanmälan får gärna bekräfta)

Fler frågor?
Ring Henrik Arkåsen på 0705 75 55 51

C-diplom
2020-02-03 13:17
Hej!
Vi i fotbollssektionen vill göra en intresseanmälan bland alla ledare för att få reda på vilka som kan vara intresserade av att gå Svenska Fotbollsförbundets första stegsutbildning C-diplom under våren. Mer information läser ni på http://www.smalandsfotbollen.se/utbildning-tranare/fragor-om-tranarutbildningen/
eller så kontaktar ni Henrik Arkåsen för att få mer info.
Intresseanmälan gör ni till vasterviksff.sektion@gmail.com

Vi vill ju ha minst en ledare i varje lag som har gått utbildningen - men givetvis får fler vara med. Det är kostnadsfritt och väldigt inspirerande kan vi lova!

Med vänlig hälsning,
Fotbollssektionen gnm Henrik Arkåsen

Påminnelse torsdagsmöte för ungdomslagen 30/1
2020-01-28 09:40
Kl 19.00 ses vi i klubblokalen. Se nedan för agenda. Fundera igenom i varje lag:
- Hur många lag vill vi anmäla till seriespel?
- Hur har vi det med matchställ?
- Har vi andra behov av utrustning?

Det ska finnas minst en representant på plats från varje lag med barn födda från 2010 och tidigare. Då kan vi göra klart allt. Om ni har förhinder i hela gänget behöver ni skicka meddelande med någon.

Kom ihåg att ta med utdraget ur belastningsregistret så att ni kan visa upp det för styrelserepresentanten som finns på plats.

Med vänlig hälsning,
Fotbollssektionen ungdom gnm Henrik Arkåsen

1. Serieanmälan 2020

1. Inköp/Inventering