Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt
Ledare

Ledarsida
Västerviks FF har ett 80-tal ledare som jobbar ideellt i föreningen. Som stöd för dig som ledare i vår barn- och ungdomsverksamhet har vi VFF-modellen - en policy som beskriver hur du som ledare ska arbeta med ditt lag. Det är också viktigt att du som ledare informerar föräldrarna om VFF-modellen och vilka krav som ställs på föräldrarna. VFF-modellen finns under länken dokument. På Ledarsidan hittar du nyheter och information som du behöver som ledare i VFF.
Sommarträning/uppehåll
2020-06-29 15:25
Hej,

Jag har varit i kontakt med kommunen/vaktmästarna. Dom kommer börja reparera mål, förbättra planer m.m på torsdag. Nyhagen kommer finnas helt öppen under uppehållet och det kommer även finnas 2 målburar där.

Är det några lag som har tänkt att träna vecka 28,29,30 kan ni väl skriva i gästboken.

/Fredrik J P04/P05


Bollkallar herrlaget 2020
2020-06-17 14:33
Med gällande restriktioner behövs inga föräldrar, förutom samordnaren, på plats då vi inte har Entré eller kiosk öppen. Eventuellt kan detta förändras under hösten men då skickar vi ut ny information.
Utlämning av pizzabottnar imorgon torsdag
2020-06-03 16:08
Hej!

Vi påminner om att det är utlämning av pizzabottnar imorgon kl 18:00 vid klubblokalen.
Varje lag som har sålt pizzabottnar måste ha en person på plats som tar hand om utdelningen.
Se tidigare nyhet angående betalning mm.


Rabatthäften och pizzabottnar
2020-05-10 17:04

Mailet har gått ut till ledare i alla lagen. Det är upp till ledarna att se till så att eventuella samordnare får tillgång till informationen.


All försäljning gäller spelare i seriespelande lag, dvs från P/F 2010 upp till senior.

Under "Dokument"-fliken hittar ni ett exempelbrev som ni kan skicka ut till era spelare.


Rabatthäften

Dags för den årliga försäljningen av VFF:s rabatthäften. Rabatthäftet kostar 200 kr och innehåller drygt 50 kuponger med ett värde som överstiger 4000 kr.

 

Häftena säljs av alla seriespelande lag och varje spelare får 5 häften var att sälja, dock max 5 häften per hushåll. Vi har försökt tilldela häftena den äldste spelaren i varje familj. Har någon familj fått dubbel uppsättning häften är det bara att lämna tillbaka. Vill någon spelare ha ytterligare häften är det bara att meddela någon av oss i styrelsen så fixar vi fram det så långt lagret räcker.

 

Varje lag ansvarar för att hålla koll på att sina häften blir sålda och redovisade. Spelarna betalar in försäljningen på det sätt som laget har meddelat. Laget redovisar sedan in sin totala försäljning genom att betala in en klumpsumma märkt ”Rabatthäften P/F lag xx” till bankgiro 5410-1118.

 

Respektive lag erhåller 35 kr per sålt häfte till sin lagkassa.

 

Rabatthäftena ska vara redovisade senast den 31:e augusti.

 

Utlämning av häften sker måndag-tisdag 11-12/5 mellan kl 18.00 och 18:30 på kansliet.


Pizzabottnar

Samtidigt drar vi igång vårens försäljning av pizzabottnar från Föreningspizzan.


Se detta som en möjlighet att öka upp er lagkassa inför framtida cuper eller andra aktiviteter. Vi märkte 2019 att detta är en lättsåld och bra produkt. Laget erhåller18 kr per såld förpackning (4 pizzabottnar/100 kr) till sin lagkassa.


Varje lag bestämmer själv vilken målsättning man vill ha med sin försäljning. Det viktiga är att varje lag kan ta emot hela kartonger, dvs 24 pizzabottnar vid leverans. Det går utmärkt att flera spelare i ett lag delar på en kartong.


Arbetsgång för försäljning av pizzabottnar:


1. Senast den 27:e maj samlar en ansvarig i varje lag in lagets beställningar och summerar.


2. Senast den 28:e maj rapporterar lagansvarig in lagets totala beställning till Mattias Nordqvist, tel. 070-788 40 15. Ring eller skicka sms.


3. Den 4:e juni kl. 18:00 levereras pizzorna till klubbhuset på Karstorp. Pizzorna är frysta vid leverans. De går att frysa igen om de tinar vid transporten hem. Det är viktigt att alla hämtar pizzorna denna kväll. Laget samordnare tar med lista på beställningar, bockar av och lämnar ut till de som beställt i laget. 


4. Alla i laget som beställt pizzabottnar betalar in till lagsamordaren som i sin tur betalar in en klumpsumma för laget till VFF.


5. Senast den 8:e juni betalar lagansvarig in lagets försäljningssumma till VFF - bankgiro 5410-1118. Märk betalningen Föreningspizza P/F lag XX.


Styrelsen Västerviks FF

Hög tid att sätta matchtider för höstomgången av serien
2020-05-05 22:44
Hej,
Smålands FF har förlängt möjligheten för oss att sätta tider för våra hemmamatcher efter sommaruppehållet. Vi var några lag som hade missat det. 
Så nu önskar vi att ni alla går in på Fogis och gör det så snart som möjligt, senast på lördag den 10/5 ska det vara klart. Sedan kommer vi i fotbollssektionen ta en titt på hur ni lagt in det och kolla om det funkar i förhållande till tillgång av planer/omklädningsrum. Om vi behöver justera så återkommer vi om hur vi löser det. 

PS Ni som redan varit duktiga och gjort klart detta kan klappa er själva en extra gång på axeln :-) DS

Ha en bra träningsvecka
/Henrik Arkåsen, Fotbollssektionen


Undvik att använda omklädningsrum
2020-04-14 17:20
Följande information förmedlas från kommunen: 

"Var vänlig och meddela berörda lag som tränar på konstgräset att enligt Folkhälsomyndighetens allmänna råd ska föreningar undvika att byta om och duscha i omklädningsrum med anledning av smittspridningsrisken."

Detta gäller förstås även andra omklädningsrum än ovan nämnda.
Information seriespel ungdom 2020
2020-04-14 08:31

Vi har fått följande info från Smålands fotbollsförbund. 


Hej!

 

I länken nedan i detta mail finns information om hur ungdomsseriernas tidssättning av matcher skall behandlas under 2020 med tanke på den situation som råder!

http://www.smalandsfotbollen.se/arkiv/2020/04/matchandringar-ungdom-2020/

 

Vill speciellt trycka på att för matcher nu i första hälften av seriespelet skall man stämma av med motståndare innan man lägger in matchtid i FOGIS!

Observera också att förändringarna snabbt kan ändras av myndigheters besked, men all eventuell ny information kommer i så fall läggas ut på vår hemsida!

 

Med hopp om en fin säsong trots de speciella omständigheterna!

Info från kommunen om gräsplaner
2020-03-31 15:46

Kommunen förmedlar följande information angående gräsplaner:


Imorgon onsdagen den 1 april är ”vårplanerna” tillgängliga för träning och spel för respektive förening enligt följande:

 

VFF

2 st. 7-mannaplaner på Breviks idrottsplats.

OBS! Föreningen schemalägger själva tiderna för respektive lag.

 

IFK

1 st. 7-mannaplan på Nyhagen och 1 st. 7-mannaplan på Terranova.

OBS! Föreningen schemalägger själva tiderna för respektive lag.

 

Gymnasiets IP

Även planen på Gymnasiet kommer att kunna användas som en ”vårplan”.

OBS! Först och främst för seniorlagen men givetvis även för ungdomslag om utrymme finns.


Här fördelas tiderna utifrån samma principer som på konstgräsplanen när det gäller tider. Alltså halvplan om lag vill träna på samma tid. Träningstaxa förening gäller här!

 

Karstorps- och Örbäckens IP

Återkommer med en tidpunkt när vi planerar hur planerna ska kritas upp i år på respektive yta utifrån föreningens önskemål och när vi kan gå på…

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Västerviks FF, 27/04 09:40 
Västerviks FF, 14/03 18:16 
Västerviks FF, 21/01 11:41 
Västerviks FF, 06/01 08:34