Ledarsida
Västerviks FF har ett 60-tal ledare som jobbar ideellt i föreningen. Som stöd för dig som ledare i vår barn- och ungdomsverksamhet har vi VFF-modellen - en policy som beskriver hur du som ledare ska arbeta med ditt lag. Det är också viktigt att du som ledare informerar föräldrarna om VFF-modellen och vilka krav som ställs på föräldrarna. VFF-modellen finns under länken dokument. På Ledarsidan hittar du nyheter och information som du behöver som ledare i VFF.
Påminnelse Ledarmöte imorgon 24/9!
2018-09-23 12:24
Måndagen den 24 september kl 19 i klubbhuset är samtliga ledare välkomna.
Minst 1 ledare i varje lag bör närvara.
Vi önskar att ni besvarar några frågor till mötet, se "Välkomna på Ledarträff i VFF", under fliken Dokument/Information.

Välkomna
/styrelsen
Ledarutbildning
2018-09-17 08:50
Hej,
dags för c-diplom för er som inte gjort det och vill det. Vår tanke i föreningen är ju att minst en i varje lag ska ha gått denna, den grundläggande utbildningen för ledare. Den riktar sig framförallt till de som tränar yngre lag, men är bra för alla och den första steget i fotbollsförbundets utbildningstrappa.

Åsa Kongstad kommer att leda en c-diplomsutbildning i Oskarshamn den 6/10 och 28/10.  Om det finns intresserade från er i föreningen så är ni välkomna att delta! Kostnaden täcks av idrottslyftet. Man behöver gå på båda tillfällena för att få diplomet och därmed utbildningen betald av idrottslyftet.

Hör av er senast fredag 21/9 till henrik@restaurangguldkant.se med anmälan

B-diplomet jobbar vi vidare med, och återkommer senare

/Fotbollssektionen

Önskemål om inomhustider
2018-09-14 16:49
Redan nu är det ont om tider i inomhushallarna i höst/vinter. För att vi i VFF ska ha chans att få tider utifrån våra behov behöver vi snarast meddela kommunen våra önskemål (dock inte dagar etc) så att detta kan tas upp på en träff med lokalbokningen på tisdag den 18/9. Maila lagnamn samt hur många gånger per vecka ni önskar träna inomhus till jockenyman@telia.com senast på söndag den 16/9.
Välkomna på Ledarträff!
2018-09-09 21:14
Måndagen den 24 september kl 19 i klubbhuset är samtliga ledare välkomna.
Minst 1 ledare i varje lag bör närvara.

Välkomna
/styrelsen
Info från Smålands FF
2018-09-06 23:08
Om ni inte fått eller sett mailet från Smålands FF som kom häromdagen lägger vi innehållet här.
/Fotbolssektionen gnm Henrik Arkåsen

• Höstens kurser. Här är info om Småland FF:s kursutbud och höstens utbildningar runt om i Småland. För att se en sammanställning av alla höstens tränarutbildningar med ort/datum, hur du anmäler dig mm klicka här:  http://www.smalandsfotbollen.se/arkiv/2018/08/hostens-tranarutbildningar/
  • Lagbesök. Smålands FF erbjuder kostnadsfria Lagbesök utifrån SvFF:s Spelarutbildningsplan. Aktiviteten är kostnadsfri för föreningen tack vare vårt idrottslyft. Kort kan man säga att ett Lagbesök innebär att en av våra utbildare åker ut till ett (eller flera) lag i din förening. Under besöket har vi ett kortare teoripass (20-30 min) och sedan går vi ut och har praktik med lagets spelare (60-90 min). Du väljer vilken nivå vi ska inrikta oss på och de olika nivåerna är: Nivå 1: 6-9 år, Nivå 2: 9-12 år, Nivå 3: 12-16 år och Nivå 4: 16-19 år. Fördelen med Lagbesöket är att vi kan komma ut under en ordinarie träningstid med ditt lag, du behöver således inte lägga till en ytterligare aktivitet i din kalender. Är ditt lag intresserade av detta? Hör av dig till undertecknad med ditt mobilnummer och vilken förening du tillhör.

Rebin Mardan

rebin.mardan@smalandsfotbollen.se

Tränar- och ledarutbildningskonsulent

Tel. vx: 036-34 54 00 / Direkt: 036-34 54 48

Fest för VFF:s ledare 17/11
2018-09-05 11:29

Lördagen den 17 november planerar vi att ha en fest för alla föreningens ledare, fotbollsektion och styrelse i  klubblokalen på Karstorp. Förra året blev ju en smärre succé, och den vill vi gärna upprepa. Sätt av datumet i kalendern så kommer en inbjudan lite senare i höst, där vi också tar in anmälningar.

Styrelsen genom Petter Grönwall

Bollkallar/föräldrar till herrlagsmatcher
2018-07-29 09:56
Den 3 augusti börjar seriespelet för VFF herr med hemmamatch mot Hossmo. I våras lades schemat ut här på ledarsidan för vilka pojklag som ansvarar för bollkllar/kiosk/inträde vilka hemmamatcher. Mot Hossmo är
det P10.

Det är viktigt att ni ser till att minst 4’föräldrar kommer till matchen tillsammans med 6 bollkallar. Vi har lite färre matchvärdar i år, så föräldrarna behövs för att bemanna kiosk och insläpp. Under våren har det inte kommit några föräldrar alls vissa hemmamatcher, medan det har fungerat bra andra matcher. Om ni glömt vilken match ert lag ansvarar för, skrolla ner bland nyheterna på ledarsidan eller gå in under fliken dokument.
Karstorps café
2018-06-06 10:46

Hej alla ledare!

I år är det en del nyheter när det gäller caféet på Karstorp. Caféet utgår i år från kansliet och vi har ett hopfällbart bord man kan ta med ut på fältet. Under länken Dokument/Information finns en caféinstruktion som ni kan hänvisa föräldrar/caféansvariga till.

Träningsschema maj-augusti
2018-05-31 22:12
OBS! Paragonplanen bokad av VO 17-19, 5,12,19,26 september. P09 kör söndagar 18-19. Under hösten behöver vi justera lite när mörkret kommer. /Fredrik