Ledarsida
Västerviks FF har ett 60-tal ledare som jobbar ideellt i föreningen. Som stöd för dig som ledare i vår barn- och ungdomsverksamhet har vi VFF-modellen - en policy som beskriver hur du som ledare ska arbeta med ditt lag. Det är också viktigt att du som ledare informerar föräldrarna om VFF-modellen och vilka krav som ställs på föräldrarna. VFF-modellen finns under länken dokument. På Ledarsidan hittar du nyheter och information som du behöver som ledare i VFF.
Träningsschema vår + augusti
2019-05-25 22:01
Träningschemat finns även under dokument. P04 tränar även Fredagar och P09 Söndagar. Vi får se till att hjälpas åt under bevattningsgrävningarna under våren och vissa match/träningskollisioner.

Ny instruktion för Karstorp Café
2019-05-20 22:45

Nu har cafékommittén tagit fram en ny instruktion för Karstorp Café, där all caféverksamhet utgår från kansliet. Instruktionen ligger under dokument här på ledarsidan, Karstorps café - instruktion.docx »

Utlämning av VFF-häften imorgon den 20/5
2019-05-19 20:23
Hej,

Imorgon måndag den 20/5 mellan kl. 18-20 ska alla seriespelande lag hämta ut Västervikshäften och informationsmaterial för Föreningspizzan på kansliet. En representant (ledare eller samordnare) per lag hämtar ut materialet.

Medlems-/träningsfakturor
2019-05-12 21:40
De medlems-/träningsfakturor som fortfarande inte har betalats har lagts i respektive lags postfack inne i kansliet. Vänligen hjälp oss dela ut dessa till berörda. Påminn gärna om att det är viktigt att fakturorna betalas för att försäkringen ska gälla.

Tack för hjälpen!

Mvh Styrelsen
Visfestivalstädning
2019-05-02 15:00

Hej!

Som tidigare år kommer VFF att ansvara för grovstädningen av slottsruinen med omgivning, den 12-14 juli. Jag har gjort ett schema för våra lag F06-04 och P06-P17. Schemat är en excelfil som ligger under dokument på ledarsidan. Där framgår vilka dagar som ska bemannas av vilka lag. Städningen börjar kl. 06.00 och brukar vara klar på ca en timme.

Ni som har föräldrar/ungdomar som ska städa; uppdatera de tomma raderna i schemat med namn och telefonnummer på de som ska jobba. Om ni inte kan uppdatera och spara i filen kan ni mejla mig uppgifterna så lägger jag in dom i filen. Meddela namnen senast den 15 juni.

Petter Grönwall

petter.gronwall@telia.com

Visfestivalstädning 2019.xlsx »

Domarlistan för seriespelande lag
2019-04-21 09:06
Listan och kontaktuppgifter finns under fliken Domarlista.

Som vanligt gäller det att vid matchflytt kontrollera att det finns omklädningsrum och planer och att själv fixa med domaren.
Meddela även Johan Kjällgren i fotbollssektionen och caféansvarig om matchflytt och se till att ändringen även görs i Fogis.
Ledarkläder 2019
2019-04-18 16:38
I år kommer vi att kunna fixa en t-shirt till alla ledare som vi ska ha på oss så ofta som möjligt. Det finns två valmöjligheter hos Intersport som ni alla ska prova ut storlekar av och dessa ska tryckas med klubbmärke och namn på framsidan samt "Ledare" på baksidan. För att titta på vilka som finns kan ni se på klubbshopen här på hemsidan. Det är den Entrada 18 jersey eller Core 18 polo som är valmöjligheterna. Gå ner vid tillfälle och prova ut er tröja.

Overaller finns i en lite ny utgåva som ni också kan titta på. Vi har ju som policy att man var tredje år kan hämta ut en overall om man har seriespelande lag. Men vi vill gärna att så många som möjligt ha klubbkläder när ni tränar och representerar för föreningen, så även de yngre lagen kommer att kunna få ett bidrag. Innan ni går ner och plockar ut detta behöver ni ta kontakt och få det godkänt med ungdomssidans inköpsansvarige Anders Rinstad. Antingen på andersrinstad@hotmail.com eller 070-543 11 96.

Jag har lämnat in en lista på de ledare som just nu finns registrerade på sportadmin, så om ni har några nya ledare på gång in behöver ni få med dem i listorna, hör av er till fotbollssektionen i så fall.

Glad påsk
MVH