Ledarsida
Västerviks FF har ett 60-tal ledare som jobbar ideellt i föreningen. Som stöd för dig som ledare i vår barn- och ungdomsverksamhet har vi VFF-modellen - en policy som beskriver hur du som ledare ska arbeta med ditt lag. Det är också viktigt att du som ledare informerar föräldrarna om VFF-modellen och vilka krav som ställs på föräldrarna. VFF-modellen finns under länken dokument. På Ledarsidan hittar du nyheter och information som du behöver som ledare i VFF.
Bollkallar/föräldrar till herrlagsmatcher
2018-07-29 09:56
Den 3 augusti börjar seriespelet för VFF herr med hemmamatch mot Hossmo. I våras lades schemat ut här på ledarsidan för vilka pojklag som ansvarar för bollkllar/kiosk/inträde vilka hemmamatcher. Mot Hossmo är
det P10.

Det är viktigt att ni ser till att minst 4’föräldrar kommer till matchen tillsammans med 6 bollkallar. Vi har lite färre matchvärdar i år, så föräldrarna behövs för att bemanna kiosk och insläpp. Under våren har det inte kommit några föräldrar alls vissa hemmamatcher, medan det har fungerat bra andra matcher. Om ni glömt vilken match ert lag ansvarar för, skrolla ner bland nyheterna på ledarsidan eller gå in under fliken dokument.
Karstorps café
2018-06-06 10:46

Hej alla ledare!

I år är det en del nyheter när det gäller caféet på Karstorp. Caféet utgår i år från kansliet och vi har ett hopfällbart bord man kan ta med ut på fältet. Under länken Dokument/Information finns en caféinstruktion som ni kan hänvisa föräldrar/caféansvariga till.

Träningsschema maj-augusti
2018-05-31 22:12
OBS! Paragonplanen bokad av VO 17-19, 5,12,19,26 september. P09 kör söndagar 18-19. Under hösten behöver vi justera lite när mörkret kommer. /Fredrik

Omklädningsrummen
2018-05-28 22:33
Våra omklädningsrum på Karstorp är i dagsläget riktigt snuskiga. Tidigare har Svea städat omklädningsrummen, men det gör hon inte längre. Vi har i styrelsen beslutat att köpa in städning en gång i veckan under säsong. Det är dock jätteviktigt att alla ledare efter match säkerställer att omklädningsrummen som används av hemma- och bortalaget är grovstädade när ni lämnar lokalen; golven ska vara sopade, papperskorgar tömda, se till att det finns papper på toaletten etc.

Vi hoppas att vi alla kan hjälpas åt så att vi inte behöver skämmas när vi tar emot våra gäster. Imorgon kommer vi köpa in nya soppåsar, vilket saknades helgen som var. Vi ska också få kommunen att köra ner ytterligare en soptunna då den vi har snabbt fylls på.

Tack på förhand
planskiss (vår)
2018-05-15 20:51

Caféschema Karstorp 2018
2018-05-10 21:30
Schemat för hur ansvaret för caféet vid Karstorp är fördelat mellan lagen finns nu under "Karstorp Café" i menyn till vänster. I år kommer det finnas ett hopfällbart bord att ta med sig ut på planerna, om man vill duka upp det som finns i fikavagnen.
Hemmagräs och lite info
2018-05-08 05:43
Äntligen får vi känna doften av gräset på Karstorp/Vo

Lite riktlinjer inför grästräningarna i vår och höst.

• schemat som är gjort sträcker sig augusti ut, sen får vi anpassa oss lite efter mörkret och hjälpas åt.
  • Klippning sker på måndagar, torsdagar, extraklippning på begäran av 1-2 planer lördag.
  • Eftersom klippning sker mån/tors ska alla mål skjutas utanför planen när sista träningen/matchen görs på söndag respektive onsdag. Det räcker alltså att de står utanför själva kritade planen någonstans på kortsida/långsida.
  • Vi kommer att inventera lite material västar/koner under nästa vecka så se till att ha allt upphängt i källaren.
/Fotbollssektionen
Heja Fotboll!
2018-05-01 21:25
Hej på er allihop,
vi som var på ledarmötet när vår fotbollsutvecklare Åsa Kongstad var med i april var ju rörande överens om att vi skulle göra allt vi kan för att jobba enligt Smålands FF:s Fair Playprojekt "Heja Fotboll". Nu har allt material kommit på plats till klubbhuset och det är bara att köra igång.

Det som det innebär är ju att vi har en matchvärd utsedd till varje hemmamatch som drar på sig den röda västen. Dessa hänger på övervåningen vid matchbollar och linjedomarflaggor. Där ligger också ett antal små kort som man kan ha att läsa från när man samlar ihop alla deltagare vid matchen och går igenom hur vi vill ha det kring matchen.

Mer inspiration kan ni få på youtube-länken här och mer info om projektet finns på http://www.smalandsfotbollen.se/foreningsutveckling/heja-fotboll/

Det vore ju roligt om vi kan få till det här på alla våra hemmamatcher!

/Fotbollsektionen gnm Henrik Arkåsen
Bollkallar till Herrlaget 2018
2018-04-23 20:36
Här är årets schema för bollkallar till herrlagets matcher. 5-6 bollkallar + 4 föräldrar som står i entrén och kiosken. Samling ca en timme före avspark. Om en en match ni tilldelats inte passar - byt med något annat lag.