Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Ledarsida
Västerviks FF har ett 60-tal ledare som jobbar ideellt i föreningen. Som stöd för dig som ledare i vår barn- och ungdomsverksamhet har vi VFF-modellen - en policy som beskriver hur du som ledare ska arbeta med ditt lag. Det är också viktigt att du som ledare informerar föräldrarna om VFF-modellen och vilka krav som ställs på föräldrarna. VFF-modellen finns under länken dokument. På Ledarsidan hittar du nyheter och information som du behöver som ledare i VFF.
Verksamhetsberättelse 2018
2018-12-05 13:45

Året börjar gå mot sitt slut och därmed är det dags att göra en verksamhetsberättelse för fotbollsåret 2018 för varje lag. Det finns en enkel mall, som också ligger under Dokument/Information på ledarsidan, på denna länk som alla lag ska fylla i och skicka till kansli@vasterviksff.se eller lämna in på kansliet senast den 13 januari.

 
Årsmötet går av stapeln den 28 januari kl 19.00 i klubbhuset.


Hälsningar från VFF:s styrelse

Träningstider Konstgräs
2018-11-22 20:35
Hej alla glada ledare!
och tack för trevligt kalas i lördags. Även om jag tyckte quizen var på tok för svår...grattis till er som vann!
På tisdag den 27/11 är det möte med kommunen angående vinterns konstgrästider. De ungdomslag som önskar träna där under vintern kan väl vara snälla att maila mig vad ni har för tankar. En gång/v eller två? Helger eller vardagar? Det finns en prioriteringsordning mellan alla klubbar i kommunen som låter de representationslagen och äldre lagen komma till tider först. Sedan går det i fallande skala. Dock har vi i år många lag på ungdomssidan och kan därför förhoppningsvis utverka flera tider. 
MEN - då måste vi veta hur många som är intresserade. 
Så dra iväg ett mail till henrik@restaurangguldkant.se så snabbt som möjligt så vet vi hur vi ska lägga upp taktiken inför mötet.
Är det fortfarande något lag som inte har bokat inomhustid, men vill ha det så ser det ganska skralt ut med tider, men hör gärna av er till mig så kan jag guida och försöka hjälpa till.
/Fotbollssektionen - Henrik Arkåsen
Ledarfesten!
2018-10-21 17:10
 
Ledarutbildning
2018-09-17 08:50
Hej,
dags för c-diplom för er som inte gjort det och vill det. Vår tanke i föreningen är ju att minst en i varje lag ska ha gått denna, den grundläggande utbildningen för ledare. Den riktar sig framförallt till de som tränar yngre lag, men är bra för alla och den första steget i fotbollsförbundets utbildningstrappa.

Åsa Kongstad kommer att leda en c-diplomsutbildning i Oskarshamn den 6/10 och 28/10.  Om det finns intresserade från er i föreningen så är ni välkomna att delta! Kostnaden täcks av idrottslyftet. Man behöver gå på båda tillfällena för att få diplomet och därmed utbildningen betald av idrottslyftet.

Hör av er senast fredag 21/9 till henrik@restaurangguldkant.se med anmälan

B-diplomet jobbar vi vidare med, och återkommer senare

/Fotbollssektionen

Önskemål om inomhustider
2018-09-14 16:49
Redan nu är det ont om tider i inomhushallarna i höst/vinter. För att vi i VFF ska ha chans att få tider utifrån våra behov behöver vi snarast meddela kommunen våra önskemål (dock inte dagar etc) så att detta kan tas upp på en träff med lokalbokningen på tisdag den 18/9. Maila lagnamn samt hur många gånger per vecka ni önskar träna inomhus till jockenyman@telia.com senast på söndag den 16/9.
Välkomna på Ledarträff!
2018-09-09 21:14
Måndagen den 24 september kl 19 i klubbhuset är samtliga ledare välkomna.
Minst 1 ledare i varje lag bör närvara.
Vi önskar att ni besvarar några frågor till mötet, se "Välkomna på Ledarträff i VFF", under fliken Dokument/Information.

Välkomna
/styrelsen
Info från Smålands FF
2018-09-06 23:08
Om ni inte fått eller sett mailet från Smålands FF som kom häromdagen lägger vi innehållet här.
/Fotbolssektionen gnm Henrik Arkåsen


  • Höstens kurser. Här är info om Småland FF:s kursutbud och höstens utbildningar runt om i Småland. För att se en sammanställning av alla höstens tränarutbildningar med ort/datum, hur du anmäler dig mm klicka här:  http://www.smalandsfotbollen.se/arkiv/2018/08/hostens-tranarutbildningar/
  • Lagbesök. Smålands FF erbjuder kostnadsfria Lagbesök utifrån SvFF:s Spelarutbildningsplan. Aktiviteten är kostnadsfri för föreningen tack vare vårt idrottslyft. Kort kan man säga att ett Lagbesök innebär att en av våra utbildare åker ut till ett (eller flera) lag i din förening. Under besöket har vi ett kortare teoripass (20-30 min) och sedan går vi ut och har praktik med lagets spelare (60-90 min). Du väljer vilken nivå vi ska inrikta oss på och de olika nivåerna är: Nivå 1: 6-9 år, Nivå 2: 9-12 år, Nivå 3: 12-16 år och Nivå 4: 16-19 år. Fördelen med Lagbesöket är att vi kan komma ut under en ordinarie träningstid med ditt lag, du behöver således inte lägga till en ytterligare aktivitet i din kalender. Är ditt lag intresserade av detta? Hör av dig till undertecknad med ditt mobilnummer och vilken förening du tillhör.
Vänliga hälsningar

Rebin Mardan

rebin.mardan@smalandsfotbollen.se

Tränar- och ledarutbildningskonsulent

Tel. vx: 036-34 54 00 / Direkt: 036-34 54 48

Fest för VFF:s ledare 17/11
2018-09-05 11:29

Lördagen den 17 november planerar vi att ha en fest för alla föreningens ledare, fotbollsektion och styrelse i  klubblokalen på Karstorp. Förra året blev ju en smärre succé, och den vill vi gärna upprepa. Sätt av datumet i kalendern så kommer en inbjudan lite senare i höst, där vi också tar in anmälningar.


Med vänliga hälsningar

Styrelsen genom Petter Grönwall

Bollkallar/föräldrar till herrlagsmatcher
2018-07-29 09:56
Den 3 augusti börjar seriespelet för VFF herr med hemmamatch mot Hossmo. I våras lades schemat ut här på ledarsidan för vilka pojklag som ansvarar för bollkllar/kiosk/inträde vilka hemmamatcher. Mot Hossmo är
det P10. 

Det är viktigt att ni ser till att minst 4’föräldrar kommer till matchen tillsammans med 6 bollkallar. Vi har lite färre matchvärdar i år, så föräldrarna behövs för att bemanna kiosk och insläpp. Under våren har det inte kommit några föräldrar alls vissa hemmamatcher, medan det har fungerat bra andra matcher. Om ni glömt vilken match ert lag ansvarar för, skrolla ner bland nyheterna på ledarsidan eller gå in under fliken dokument.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Västerviks FF, 27/11 17:01 
Västerviks FF, 14/10 20:22 
Västerviks FF, 24/08 08:58 
Västerviks FF, 18/08 20:36 
Västerviks FF, 31/05 14:29 
Västerviks FF, 05/04 10:51