Välkommen till VFF P 05
Alla pojkar födda 2005 är mycket välkomna att spela fotboll med oss i Västerviks FF. Vill du prova på så är det bara att dyka upp på en träning eller att du hör av dig till någon tränare (se kontaktuppgifter under Kontakt till vänster). Alla får vara en del av vårt härliga gäng och ambitionen är att alla ska få spela lika mycket utifrån träningsnärvaro. På så sätt får alla utvecklas i sin egen takt. Vi spelar alltid för att det är kul!
Fysträning
2017-10-30 19:16
Nu är även planeringen klar kring fysträningen utomhus. Den kommer att vara baserad på kondition blandat med inslag av styrka. Som vi skrivit förut är tanken att det ska vara roligt med konditionsträning och inte baserat på prestation. För att orka spela fotboll och att ha roligt är kondition en grund.

Viktigt att tänka på vid utomhusträningen är att bra träningskläder används. Vid kyla och minusgrader bör lager på lager användas, underställ, bra utomhusskor, tjocka strumpor, mössa, vantar och halskrage är att rekommendera. Använd gärna reflexväst också. Vid allt för kallt eller snöigt väder ställs träningen in. Var noga att titta i sms-tråden inför en utomhusträning om träningen inte blir av. 
Dagen för dessa träningar är torsdagar, 45 minuters träning mellan kl.17:15 - 18:00 med start den 16 november. 
Platsen är Skogshagas motionsspår. Samling är vid starten bredvid gymnastiksalen.

Vi ses i löparspåret!
Inomhusträning
2017-10-15 13:43
Nu är planeringen klar för inomhussäsongen. Vi kommer att köra två pass i veckan med fokus på fotboll. Senare under inomhussäsongen håller vi på och planerar för fysträning utomhus där vi ska inrikta oss på konditionsträning. Dock är det viktigt att veta om att den träningen riktas till att konditionsträningen ska vara rolig och inte prestationsinriktad. Mer information om den träningen kommer senare under hösten. Vi kommer att köra måndagar i gymnasiets stora hall kl.18:00 - 19:30. Lördagar kör vi antingen i sporthallen eller i fågelbäret kl.09:30 - 11:00. Observera att titta i kalendern vilken hall vi har träningen i samt om det inte står någon tid är det inställd träning den dagen. Runt och omkring jul och nyår kan ändringar på träning komma att ske. Likaså gäller även där att titta i kalendern. Första träningen för hösten blir 4.e november i sporthallen. 

Vi ledare ser fram emot en rolig inomhussäsong. 

Vi ses!
Uppehåll
2017-10-07 22:48
Efter en härlig avslutning med fotbollsgolf och prisutdelning på Lysingsbadet tar vi nu ett välförtjänt uppehåll. Vi räknar med att dra igång inomhusträningarna på måndagar och lördagar runtomkring höstlovet. Vi återkommer med mer information längre fram.

Stort tack till alla spelare och föräldrar för en fantastisk utomhussäsong!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Västerviks FF, 23/10 10:13 
Västerviks FF, 12/09 14:11 
Västerviks FF, 08/03 07:48 
Västerviks FF, 31/10 17:00 
Västerviks FF, 07/02 10:56 
 
Facebook