Välkommen till VFF P-04
Alla killar födda -04 är välkomna att spela hos oss. Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. Alla som blir uttagna till match får spela ungefär lika mycket. Om man tränar regelbundet och ger allt på träningarna så får man spela matcher.
VFF-seger i HT-cupen
2017-12-26 17:25
Vinnarlaget: Ville, Brian, Elias G, Karim, Elias S, Vilgot, Hampus, Isak och Melvin. Demoncoacherna Petter och Fredrik får också spegla sig i framgången
Annandagens HT-cup bjöd på en VFF-slutsegrare, för tredje gången av fyra möjliga. Sju lag kom till start och alla mötte alla i gruppspelet. VFF lag 1 stod som slutsegrare efter gruppspelet. Enda förlusten kom i internmatchen mot VFF 2. Ettan och tvåan möttes sedan i en final. Finalen spelades mot Frödinge/Storebro och slutade 2-1 till VFF 1. 

VFF 2 spelade lite knackigare och slutade på fjärde plats i gruppspelet.
HT-cupen 26 december
2017-12-14 14:01
Vi har med två lag till HT-cupen, inomhus i Totebo-hallen på annandagen. Samling kl 8.15 den 26/12 vid Dollarstore. Följande killar är uttagna:
Måns, Ville G, Albin, Vilgot, Isak, Hugo, Brian, Karim, Hampus, August, Melvin, Elias S, Mehmet, Anthon, Rasmus, Oscar, Alex

Skjutsar gör: Pappa Ville, Brian, Melvin, Anthon, och mamma Rasmus. August och Måns åker direkt till Totebo.

Första gruppspelsmatchen spelas kl 9.30. Cupen avslutas ca kl 16. Läs mer om matchtider och deltagande lag på nedanstående länk.

Inför Gothia Cup 2019
2017-11-19 17:13
Efter att alla haft möjlighet att lämna synpunkter på de förslag vi kom fram till vid föräldramötet har vi nu bestämt förutsättningarna för insamling av pengar till Gothia Cup 2019. Ingen hörde av dig med synpunker efteråt. Det vi kom fram till finns under fliken ”Gothia Cup 2019”.

Den första aktiviteten för att samla in pengar blir försäljning av glögg och pepparkakor på julmarknadens Stadsparken 15-17 december. Mer information kommer inom kort.
Avslutningen
2017-10-22 16:04
Vi tränare vill tacka för den härliga presenten - en massa godsaker i både flytande och fast form, och ett jättefint diplom. Tack också för hjälpen att ordna avslutningen på Sahara - föräldrar, Sahara och storsponsor Carl-Otto. 

På avslutningen berättade vi för killarna att vi siktar på att åka till Gothia Cup sommaren 2019. Cupen är relativt dyr, vilket innebär att vi kommer att behöva jobba ihop pengar. Detta för att alla som vill ska kunna följa med. Vi har bett en grupp föräldrar om hjälp med att hålla ihop sparandet till cupen. Mer information om detta kommer framöver. Säg gärna till om ni har förslag på hur vi ska kunna tjäna pengar.

Stort tack för i år! 

Calle, Petter, Pelle och Fredrik 

Lyckat samarbete gav cupvinst i Linköping
2017-10-15 18:41
Mehmet, Alex, Vilgot, Melvin och Rasmus som stolta segrare
5 av våra killar var med och hjälpte Oskarshamns AIK att få ihop lag till McDonalds cup i Linköping, även Högsby bidrog med en spelare.

Samarbetet blev så lyckat att det räckte ända fram till Cupseger!

Resultaten såg ut enligt följande:
Gruppspel:
Smedby 3-1 
Derby 1-2
Djurgården 6-0
Lindsdal 5-1
Final:
Triangels IK 6-0


Dubbel serieseger fjärde året i rad
2017-10-01 18:01
Laget mot Oskarshamn jublar efter segern
För fjärde året i rad vinner VFF båda serierna. Den ena serien har varit avgjord ett tag, medan segern i den andra serien säkrades idag. Oskarshamns AIK kom till Karstorp och fick åka hem med 0-6 i baken. Vi gjorde en formidabel insats från första minuten. I paus ledde vi med 1-0 sedan Melvin slagit in ledningsmålet. Ledningen hade kunnat vara betydligt större sett till chanserna. Det lossnade dock ordentligt i andra halvlek som vi vann med 5-0. OAIK hade inte ett enda skott på mål under hela matchen. Segern innebar att vi slutade tre poäng före ett starkt spurtande Hultsfred. I omklädningsrummet efteråt ekade den klassiska ramsan "Sigge Sagge Sigge Sagge Hej Hej Hej" som vore vi tillbaka på det glada 70-talet. Barnen såg förundrade ut när vi först introducerade ramsan men gjorde den snabbt till sin.

Tack alla spelare och föräldrar för denna säsong 😀⚽️. Vi återkommer inom kort med tid och plats för en välförtjänt avslutning. I kalendern framgår tider för träningar inomhus och på konstgräset.

Petter, Calle, Pelle och Fredrik 
V-vikskombo vann Västervikscupen
2017-03-05 16:01
Anthon Öhrman, Albin HH, Vilgot Birgersson, Gabriel Polgar, Albin Vanberg, Simon Johansson, Alex Andersson och Ville Grönwall spelade i segrarlaget. Även Filip Jansson var med i laget.
Västervikscupen slutade i dur för VFF och IFK Västervik. För första gången spelade vi med mixade lag iförda matchställ från handbollsföreningen och innebandyföreningen. Det var jätteroligt att se hur spelarna från de båda lagen blev till ett lag för en dag. 

Tre av Västerviks kombolag slutade 5:a, 6:a och 8:a, medan det lag som kallades västervikskombo lag 1 gick hela vägen och vann turneringen. Laget vann en rafflande semifinal på straffar mot Vimmerby. Finalen spelades mot Oskarshamns AIK. Västervikslaget gjorde en helgjuten insats och vann mycket välförtjänt med 3-0 efter mål av Gabbe Polgar, Vilgot Birgersson och Ville Grönwall. Efter slutsignalen strömmade spelare från VFF och IFK in på planen och delade glädjen med spelarna i det segrande laget. En härlig avslutning.

Pokalen får vandra mellan de som var med i vinnarlaget. Först ut att ta hem pokalen är Albin HH som stod för en kanoninsats hela turneringen.
Vinst i HT-Cupen
2016-12-26 10:21

På annandagen spelade 15 VFF:are HT-cupen i Totebo. Lag 1 bestod av Måns, Melvin, Hugo, August, Elias G, Alex och Hampus. De gick obesegrade genom gruppspelet, men missade finalen tack vare två oavgjorda matcher mot IFK Västervik och Frödinge/Storebro. I första matchen vann man mot Tjust med hela 5-0. Med viss bitterhet minns vi IFK:s kvittering på matchens sista spark, där Måns fick bollen sparkad ur händerna. Och då är vi helt objektiva ;). Hade vi behållit ledningen där hade vi haft båda lagen i final.


Lag 1 spelade match om tredje pris mot Frödinge/Storebro. Då presterade laget sin allra bästa fotboll och vann med 3-0, efter att ha haft många fina anfall.


Lag 2 bestod av Elias S, Mehmet, Ville G, Rasmus, Reza, Vilgot, Isak R och Björn. Laget vann alla sina matcher i gruppen; 7-0 mot Hjorted/Totebo, 1-0 mot Frödinge/Storebro och 2-1 mot IFK Västervik. I finalen väntade det andra IFK-laget. Finalen blev, precis som VM-finalerna  brukar bli, defensiv och avvaktande. Ingen ville göra några avgörande misstag. I slutminuten sprintade Vilgot ifrån alla från sin backplats och frälste VFF-laget med ett distinkt skott. VFF tog därmed tillbaka bucklan i HT-cupen från IFK Västervik.


Jag och Fredrik tackar för underhållningen och önskar alla ett Gott Nytt År!


/Petter

Bingolotter, Kalendrar, Lotter
2016-10-10 10:43

Det går självklart bra att Swischa in så länge ni märker inbetalningen noggrant med Lag, Namn, typ av lott

T.ex. 
P04, Måns, "alla lotter/kalendrar"
Eller om inbetalningen gäller enbart kalendrar
P04, Måns, kalendrar

Ni kan swisha in pengarna på detta nummer :  1234185112
eller betala på Bankgiro 5410-1118När Ni sålt lotterna, Bingolotten 50 kr/st, julkalendern 100 kr /st och sverigelotten 25 kr / st, sätt då in pengaran på vårt bankgiro 5410-1118 O:B:S för bingolotterna senast 10 Oktober och Sverigelotter och Kalendrar senast 20 November.

OBS: Se till så inbetalningskortet är märkt med medlemshusshållets nummer finns på kuvertet, namn och adress.

 

Om ni inte får sålt alla lotterna, lämna då tillbaka dem genom att lämna dem i VFF:s Gula brevlåda – finns på staketet eller skicka in dem till i tid till

Västerviks FF

Karstorps Gård 1

59332 Västervik 


OBS: Märk redovisningen med medlemshushållets namn och adress!

Stöd VFF via Svenska Spel
2016-02-07 10:59
Genom att knyta ditt konto på Svenska Spel till VFF stöder du föreningen ekonomiskt varje gång du spelar på Svenska Spel. Gå in på Svenska Spel och sök fram Västerviks FF via länken Bli föreningsfadder - Gräsroten.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Träning, LUDDE, 23/01 19:45
Träning, Gymnasiet, 25/01 19:30
Intern-Cup, skogshaga, 28/01 16:30
Träning, Sporthallen, 30/01 20:00
Träning, Gymnasiet, 01/02 19:30
Nyheter från föreningen
Västerviks FF, 03/01 20:15 
Västerviks FF, 29/12 10:08 
Västerviks FF, 04/12 19:56 
Västerviks FF, 26/11 11:31 
 
Facebook