Välkommen till VFF P-04
Alla killar födda -04 är välkomna att spela hos oss. Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. Alla som blir uttagna till match får spela ungefär lika mycket. Om man tränar regelbundet och ger allt på träningarna så får man spela matcher.
Kiosk och tvätt P04
2017-08-17 08:26

Schema för kiosken:

18/8 kl 18.15 Klubbhuset uthyrt.  (Anton och Jacob)

29/8 kl 18.30 (Björn och Hugo)

8/9 kl 17.45 Klubbhuset uthyrt. (Brian och Erik)

10/9 kl 11.00 Klubbhuset uthyrt. (Oskar och Viktor)

1/10 kl 16.00 (Omar och Vilgot)

De datum då klubbhuset är uthyrt utgår kiosken från kansliet (det vita huset). Var på plats 45 min innan matchstart men räkna med extra tid vid de tillfällen då klubbhuset är uthyrt då kaffekokningen tar extra lång tid då. Om du inte kan det datum du fått så försök att byta med någon annan. Det kan förekomma att det är flera lag som är kioskansvariga samtidigt men kom då överens om vem som gör vad.

Ledarna lägger ut tvättansvarig i sms-chatten inför varje match.

V-vikskombo vann Västervikscupen
2017-03-05 16:01
Anthon Öhrman, Albin HH, Vilgot Birgersson, Gabriel Polgar, Albin Vanberg, Simon Johansson, Alex Andersson och Ville Grönwall spelade i segrarlaget. Även Filip Jansson var med i laget.
Västervikscupen slutade i dur för VFF och IFK Västervik. För första gången spelade vi med mixade lag iförda matchställ från handbollsföreningen och innebandyföreningen. Det var jätteroligt att se hur spelarna från de båda lagen blev till ett lag för en dag.

Tre av Västerviks kombolag slutade 5:a, 6:a och 8:a, medan det lag som kallades västervikskombo lag 1 gick hela vägen och vann turneringen. Laget vann en rafflande semifinal på straffar mot Vimmerby. Finalen spelades mot Oskarshamns AIK. Västervikslaget gjorde en helgjuten insats och vann mycket välförtjänt med 3-0 efter mål av Gabbe Polgar, Vilgot Birgersson och Ville Grönwall. Efter slutsignalen strömmade spelare från VFF och IFK in på planen och delade glädjen med spelarna i det segrande laget. En härlig avslutning.

Pokalen får vandra mellan de som var med i vinnarlaget. Först ut att ta hem pokalen är Albin HH som stod för en kanoninsats hela turneringen.
Vinst i HT-Cupen
2016-12-26 10:21

På annandagen spelade 15 VFF:are HT-cupen i Totebo. Lag 1 bestod av Måns, Melvin, Hugo, August, Elias G, Alex och Hampus. De gick obesegrade genom gruppspelet, men missade finalen tack vare två oavgjorda matcher mot IFK Västervik och Frödinge/Storebro. I första matchen vann man mot Tjust med hela 5-0. Med viss bitterhet minns vi IFK:s kvittering på matchens sista spark, där Måns fick bollen sparkad ur händerna. Och då är vi helt objektiva ;). Hade vi behållit ledningen där hade vi haft båda lagen i final.

Lag 1 spelade match om tredje pris mot Frödinge/Storebro. Då presterade laget sin allra bästa fotboll och vann med 3-0, efter att ha haft många fina anfall.

Lag 2 bestod av Elias S, Mehmet, Ville G, Rasmus, Reza, Vilgot, Isak R och Björn. Laget vann alla sina matcher i gruppen; 7-0 mot Hjorted/Totebo, 1-0 mot Frödinge/Storebro och 2-1 mot IFK Västervik. I finalen väntade det andra IFK-laget. Finalen blev, precis som VM-finalerna  brukar bli, defensiv och avvaktande. Ingen ville göra några avgörande misstag. I slutminuten sprintade Vilgot ifrån alla från sin backplats och frälste VFF-laget med ett distinkt skott. VFF tog därmed tillbaka bucklan i HT-cupen från IFK Västervik.

Jag och Fredrik tackar för underhållningen och önskar alla ett Gott Nytt År!

/Petter

Bingolotter, Kalendrar, Lotter
2016-10-10 10:43

Det går självklart bra att Swischa in så länge ni märker inbetalningen noggrant med Lag, Namn, typ av lott

T.ex.
P04, Måns, "alla lotter/kalendrar"
Eller om inbetalningen gäller enbart kalendrar
P04, Måns, kalendrar

Ni kan swisha in pengarna på detta nummer :  1234185112
eller betala på Bankgiro 5410-1118

När Ni sålt lotterna, Bingolotten 50 kr/st, julkalendern 100 kr /st och sverigelotten 25 kr / st, sätt då in pengaran på vårt bankgiro 5410-1118 O:B:S för bingolotterna senast 10 Oktober och Sverigelotter och Kalendrar senast 20 November.

OBS: Se till så inbetalningskortet är märkt med medlemshusshållets nummer finns på kuvertet, namn och adress.

Om ni inte får sålt alla lotterna, lämna då tillbaka dem genom att lämna dem i VFF:s Gula brevlåda – finns på staketet eller skicka in dem till i tid till

Västerviks FF

Karstorps Gård 1

59332 Västervik

OBS: Märk redovisningen med medlemshushållets namn och adress!

Stöd VFF via Svenska Spel
2016-02-07 10:59
Genom att knyta ditt konto på Svenska Spel till VFF stöder du föreningen ekonomiskt varje gång du spelar på Svenska Spel. Gå in på Svenska Spel och sök fram Västerviks FF via länken Bli föreningsfadder - Gräsroten.
Träning, Karstorp, 22/08 17:00
Match, Björkvallen, 23/08 18:30