Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening

Se vad som händer!

Lokaluthyrning

Vill du hyra vår lokal?

Armband och muggar till försäljning
2020-04-27 09:40
Våra fina VFF-armband och VFF-muggar finns nu till försäljning. De kan köpas nere på kansliet efter överenskommelse. Reservera på kansli@vasterviksff.se eller skicka ett direktmeddelande till Västerviks FF på Facebook.
Riktlinje kring matcher för våra ungdomslag
2020-04-22 22:05

Västerviks FF:s styrelse har beslutat att följa Smålands FF:s riktlinjer kring Corona. Riktlinjerna uppdaterades den 5 juni och innebär bland annat följande:

• SmFF tillåter spel i alla distriktstävlingar oavsett ålder fr.o.m den 14 juni enl. tidigare fastställd spelordning. OBS! Inte heller träningsmatcher tillåts innan den 14 juni.
  • Förening som pga. rådande omständigheter inte vill spela match innan sommaruppehållet har rätt att flytta denna match till fastställda reservspeldagar i respektive serie. Dessa matchdagar presenteras inom kort på SmFF:s hemsida och via direktinformation till berörda föreningar.
  • Senast den 8 juni vill SmFF ha besked från föreningarna vilka matcher som ska spelas och vilka matcher som ska flyttas till efter sommaruppehållet.
  • Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade den 4 juni att reserestrektionerna inom Sverige hävs från och med den 13 juni. Det innebär att all seniorfotboll kan starta igång utan några hinder från den 14 juni.
  • Alla ungdomsserier 10-16 år ligger lottade och vårens omgångar (dvs. omg. 1-7 vid 8 lag, omg. 1-9 vid 10 lag osv, vid trippellottade serier omg. 1-5 vid 6 lag, omg. 1-7 vid 7 lag) kan spelas som träningsmatcher om båda föreningarna är överens.
  • All publik, inkl. föräldrar och andra anhöriga, undanbes vid matcherna. Bara de som är nödvändiga för att matcherna ska kunna genomföras (spelare, ledare, funktionärer och, i förekommande fall, media) ska vara på plats, samt
  • Föreningen ska sätta upp skyltar vid arenan/idrottsplatsen om att publik undanbedes och/eller utse ansvarig för att vänligt be ev. publik att lämna arenaområdet/idrottsplatsen.
    Detta gäller både tävlings- och träningsmatcher.

Så kan du minska smittspridningen

• Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun
  • Den som är sjuk, även med milda symptom, ska inte delta alls utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
  • Vi byter om hemma i samband med träning och match. Vi byter inte om gemensamt i omklädningsrum.
  • Dela inte vattenflaskor eller munskydd eller liknande som kan överföra saliv.
  • Se till att det finns tillgång till handtvätt eller handsprit och uppmana till god handhygien.
  • Ingen publik på våra matcher.

Riktlinjerna uppdateras löpande och det som står ovan gäller tillsvidare. Det går att läsa mer om riktlinjerna och hur man sätter matchschemat för seriespelande lag på Smålands FF:s hemsida:

Smålands FF info

/Styrelsen i Västerviks FF

Medlems- och träningsavgifter 2020
2020-03-14 18:16
Från och med den 15/3 kommer vi börja skicka ut betalningsaviseringar för medlems- och träningsavgifter 2020.

Då Västerviks FF inte har någon kanslipersonal har vi valt att använda oss av SportAdmins kansliservicefunktion där vi erbjuder nya digitala betalningsmetoder - allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder.

Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen som innehåller kallelser, digitalt medlemskort mm. Ladda ner SportAdmin MedlemsApp från AppStore eller Google Play.

Vill man inte vara kvar som medlem kan man välja det alternativet på aviseringen. För de yngre lagen är det ganska lång tid tills betalningen måste vara genomförd då alla kanske inte ännu vet om barnen ska spela eller inte.

För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift på mellan 9-59 kr. Den avgiften går till SportAdmin, och är ingenting som VFF styr över. Avgiften är för att klubben och medlemmarna ska få tillgång till de digitala betalningsmetoderna och kansliservicefunktionen.

Avgifter 2020

Medlemsavgift: