Huvudsponsor:

Walters foto
Sponsorhuset

2016-10-31 17:00
Under hela oktober kommer alla  köp som görs via Sponsorhuset att ge dubbla pengar till Västerviks FF samtidigt som du får rabatt hos 531 anslutna butiker. Du får 20 kr i välkomstbonus när du registrerar dig (självkart kostar det ingenting för dig). Registrera dig på http://www.sponsorhuset.se/vasterviksff/bli-medlem/

Vi ber dig också att tipsa fler i din närhet att också börja använda Sponsorhuset. Dina nätköp och hotellbokningar etc. som du ändå gör, kommer att ge pengar både till dig själv och till Västerviks FF.

Tack för hjälpen !

Exempel på butiker som finns med hos Sponsorhuset:

Hotels.com, CDON, Adlibris, Booking.com, Expedia, Staples, Boozt, Ellos, Animail, ZooZoo, Svenska spel, Inkclub och Lensway.

Rabatthäften
2016-09-27 09:31
O:B:S
Det finns   rabatthäften kvar och dom är nedsatta till 100 :-
vill ni köpa fler  finns vi på COOP
 Fredagar    11:00-17:00
 Lördagar    11:00-16:00
Söndagar    11:00-17:15

Eller ni kan maila till Svea på svea.lindqvist@hotmail.com
VFF-modellen
2016-04-13 14:11
Nyligen antog föreningens styrelse en ny policy för barn- och ungdomsverksamheten. Den beskriver visionen och målsättningen med verksamheten, hur vi ska träna och matcha våra lag i föreningen, hur man som förälder/anhörig förväntas uppträda etc. VFF-modellen hittar du under länken Dokument.