Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening

Vill du hyra vår lokal?

Skärpta restriktioner pga Corona
2020-11-11 08:36
Den 10 november infördes skärpta riktlinjer i Kalmar län med anledning av Corona-situationen. Riktlinjerna gäller till den 8 december eller tills det kommer beslut om förlängning. Budskapet från Smålands FF sammanfattas nedan:

• Föreningar ska under denna period avstå från matcher, inklusive träningsmatcher och matcher utanför regionen, och gemensamma träningar. Detta gäller både fotboll och futsal.
  • Undantag gäller för träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 och senare. Spelare och ledare uppmanas att att byta om hemma samt undvika att använda kollektivtrafiken till och från träning. Om möjligt bör träningen genomföras utomhus.
Länk till informationen från Smålands FF i sin helhet:

Vi ber alla lag i föreningen att följa riktlinjerna. Vi avråder de yngre lagen (födda 05 och yngre) från att träna inomhus. Däremot uppmuntrar vi till att ni håller i träningen utomhus, till exempel på konstgräset.

Styrelsen i Västerviks FF

Västervik Damfotboll klara för division 3
2020-09-16 21:08
Västerviks Damfotboll är klara för division 3!
Idag tog tjejerna sin 7:e raka vinst och säkrade därmed seriesegern. Utflykten till division 4 varade bara ett år och i och med vinsten hemma mot Tjust IF B med 2-1 har man skapat ett ointagligt försprång i tabellen med en match kvar att spela.
Stort Grattis!

Armband och muggar till försäljning
2020-04-27 09:40
Våra fina VFF-armband och VFF-muggar finns nu till försäljning. De kan köpas nere på kansliet efter överenskommelse. Reservera på kansli@vasterviksff.se eller skicka ett direktmeddelande till Västerviks FF på Facebook.