Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening

Se vad som händer!

Lokaluthyrning

Vill du hyra vår lokal?

Armband och muggar till försäljning
2020-04-27 09:40
Våra fina VFF-armband och VFF-muggar finns nu till försäljning. De kan köpas nere på kansliet efter överenskommelse. Reservera på kansli@vasterviksff.se eller skicka ett direktmeddelande till Västerviks FF på Facebook.
Riktlinje kring matcher för våra ungdomslag
2020-04-22 22:05

Västerviks FF:s styrelse har beslutat att följa Smålands FF:s riktlinjer kring Corona. Riktlinjerna uppdaterades den 18 maj och innebär bland annat följande:

• Alla ungdomsserier 10-16 år ligger lottade och vårens omgångar kan spelas som träningsmatcher om båda föreningarna är överens.
  • Smålands fotbollsförbund rekommenderar att lokala resor kan uppgå till 1-2 timmar enkel resa och att de görs med bilar utan stopp på vägen.
  • Om lagen kommer överens om att spela match under våren är det viktigt att följa myndigheternas råd och riktlinjer. Nedanstående gäller både vid match och träning:
  • SmFF rekommenderar föreningarna att uppmana till att de matcher som spelas genomförs utan publik. Ni ledare som bokar matcher ska också informera föräldrar att de tyvärr inte kan titta på matchen. Detta för att minska risken för smittspridning.

Så kan du minska smittspridningen

• Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun
  • Den som är sjuk, även med milda symptom, ska inte delta alls utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
  • Vi byter om hemma i samband med träning och match. Vi byter inte om gemensamt i omklädningsrum.
  • Dela inte vattenflaskor eller munskydd eller liknande som kan överföra saliv.
  • Se till att det finns tillgång till handtvätt eller handsprit och uppmana till god handhygien.
  • Ingen publik på våra matcher.

Riktlinjerna uppdateras löpande och det som står ovan gäller tillsvidare. Det går att läsa mer om riktlinjerna och hur man sätter matchschemat för seriespelande lag på Smålands FF:s hemsida:

Smålands FF info

/Styrelsen i Västerviks FF

Fixardag lördagen den 9 maj
2020-04-22 21:32

Västerviks FF har ju en fantastiskt fin föreningsanläggning på Karstorp! För att det ska bli ännu trevligare att vistas i och omkring klubblokalen skulle den dock behöva lite kärlek och omsorg. Det kan till exempel handla om enklare måleriarbeten, trädgårdsarbete och att röja ut saker som inte används ur lokalerna.

Vi i styrelsen vill därför bjuda in medlemmarna till en Fixardag, främst utomhus, lördagen den 9 maj från kl. 10.00. Vi bjuder på grillad korv och dryck till alla som kommer och hjälper till. För att vi ska kunna planera dagen och förtäringen önskar vi att du anmäler på förhand om du kommer. Anmäl med ett SMS till Erika Gardelin, tel. 070-319 95 16.

Vi hoppas att vi kan bli ett gäng som hjälps åt samtidigt som vi har en trevlig stund tillsammans. Självklart får vi hjälpas åt att hålla den sociala distans som krävs under denna tid med risk för smittspridning.

Väl mött :)