Välkommen till Västerviks FF
Läs gärna mer under fliken Om föreningen.

Köp påskbingolotter av VFF
2019-04-16 20:26
På söndag är det dags för Påskbingo i Bingolotto med 17 miljoner i vinstpotten.

VFF säljer Bingolotter utanför Hemköp:
Torsdag: 15:30-19:00
Lördag: 10:00-16:00
Söndag: 13:00-17:00

Stöd VFF genom att köpa lotter av oss! Lycka till med bingospelandet!
Betalning
2019-04-16 08:00
På allmän begäran ber vi nu alla som inte tidigare har gjort det att betala sina medlems- och träningsavgifter. De flesta avgifterna skickades ut i februari, men fortfarande är det drygt 180 fakturor som inte har betalats. Det innebär att det går åt otaliga ideella arbetstimmar till att skicka ut påminnelser etc gällande obetalda fakturor. Ni som redan har betalat behöver givetvis inte läsa vidare härefter.

Vi är en av kommunens största ideella föreningar och en av de största fotbollsföreningarna i hela Kalmar län. Dock har vi ingen anställd, utan vi i styrelsen är förvärvsarbetande som behöver använda vår fritid till att sköta faktureringen. Därför behöver vi tillsammans hjälpas åt att värna om vår klubb så att vi undviker onödig administration. Föreningslivet bygger på ideellt engagemang och utöver medlemsavgifter behöver vi tyvärr även jaga sponsorintäkter, bidrag etc för att få verksamheten att gå ihop. Oss veterligen finns det ingen idrott som är billigare att utöva i relation till antalet aktiviteter än fotbollsspelande i VFF, så vi hoppas verkligen att ni vill vara med i vår klubb och betala den ringa summa som det kostar.

Om ni mot förmodan inte vill fortsätta spela fotboll, vänligen meddela detta via mail till kansli@vasterviksff.se. Om ni inte har fått någon medlems-/träningsavgift, så beror det på att vi har fel mailadress till er. Hör då av er till kansli@vasterviksff.se. Har ni övriga frågor eller synpunkter är ni också välkomna att kontakta oss på ovan nämnda e-mailadress.

Med förhoppning om en härlig fotbollssäsong.

Mvh Styrelsen VFF
Dags att fotografera VFF
2019-04-13 09:55

Den 14-16 maj är det dags för fotografering av VFFs samtliga lag, från flickor och pojkar födda 2011 och uppåt. Precis som förra året är det Walters Foto som sköter fotograferingen. De yngsta lagen födda -10 och -11 erbjuds även att ta individuella fotografier, medan övriga lag bara tar lagfoto. Alla behöver registrera sig på Walters fotos hemsida för att få inloggning att se bilderna digitalt. Man bestämmer sedan själv om man vill beställa kort eller inte. Schema för fotograferingen och information om hur man anmäler sig hittar du under Dokument på hemsidan, eller via dessa länkar:

Fotografering av VFF 2019.docx »

VFF_Registrering inför skolfoto_sportfoto.pdf »

Nedan kommer lite information från Walters foto:

Registrering inför fotograferingen sker som vanligt här:

•Vårdnadshavare Registrerar (minderårig) spelare innan fotograferingen, dock senast 13/5.
Alla uppgifter behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen (GDPR).

•Den som önskar får gärna testregistrera på "testskola" i länken nedan för att se hur det går till.

• I god tid före fotograferingen får vi från föreningen en kontakt/ledare i varje lag.
Den personen kommer att vara vår kontakt i arbetet med att få in alla spelares uppgifter inför
fotograferingen.

• Vi fotograferar lagvis och börjar med gruppfotot. När gruppfotot är färdigt hjälper en ledare till med namnsättning, tag med en laglista. Under tiden hjälper en annan ledare till med att lotsa fram spelarna till den individuella fotograferingen (gäller endast de lag som skall ta individuellt foto).

• Vi fotograferar inte bilder som väcker allmän anstöt. Därför godkänner vi inte symboler eller tecken som är drog-, eller våldsrelaterade, politisk propaganda, rasistiska/nazistiska budskap, eller omotiverad nakenhet. Diskutera gärna i föreningen och med spelarna om föreningens egna regler.

• Meddela oss om det finns spelare med särskilda behov eller skyddad identitet.
Vi har lösningar för att alla skall kunna fotograferas, och ha en angenäm upplevelse av det.

Frågor från ledare, elever och vårdnadshavare besvaras gladeligen av oss, kontaktuppgifter ser ni nedan:

WaltersFotografen
Storgatan 19 Västervik

Vi ser mycket fram emot att få komma till er.
P 09, 20/04 10:56
F 07, 20/04 10:47