Huvudsponsor:

Adidas
Walters foto
Sponsorhuset
______________________________________________________________________________________________
Välkommen till Västerviks FF, en fotbollsförening för alla. VFF har en
stor ungdomsverksamhet. Om du är intresserad av att spela i vår
förening kan du ta kontakt med någon av våra ledare. Kontaktuppgifter
finns om du går in på respektive lags sida. VFF driver också projektet
Fotboll för alla, vilket är fotbollsverksamhet för personer med
funktionsnedsättning. VFF-modellen beskriver hur vi arbetar med
våra barn och ungdomar - gå in på dokumenten på hemsidan och läs
om vår filosofi. Målet är att alla barn och ungdomar ska fortsätta spela
fotboll så länge som möjligt. Vi motverkar all form av toppning och
selektering av barn och ungdomar.
Årsmöte 29 januari kl 19.00
2018-01-03 20:15
Alla medlemmar är välkomna till årsmöte i Västerviks FF måndagen den 29 januari kl 19.00. Mötet hålls i klubblokalen på Karstorp. Handlingar till mötet finns att hämta på kansliet senast en vecka innan årsmötet. Välkommen att påverka Västerviks största fotbollsförening.
VFF årets ungdomsförening i Småland
2017-12-29 10:08

Smålands Fotbollförbund presenterade den 28 december vinnarna av årets utmärkelser 2017 som utses tillsammans med Sportjournalister i Småland. Västerviks FF utsågs till årets ungdomsförening med följande motivering:

"Årets Ungdomsförening
Västerviks FF

Föreningen arbetar enligt gemensam policy, VFF-modellen, där övergripande mål finns framtagna för verksamheten. För att nå målen skall föreningen aktivt arbeta mot toppningar och selekteringar av barn och ungdomar. 2017 har varit ett rekordår för föreningen i antal utövare. Klubben satsar också på att utbilda sina ledare. Utöver detta har också föreningen startat upp ny verksamhet, Fotboll för alla. Här vänder man sig till ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Från att ha varit en slumrande förening finns nu ett stort engagemang i föreningen och under 2018 finns även planer på att starta upp en egen cup till sommaren."

Vi är stolta över den verksamhet vi tillsammans har skapat i VFF och tackar alla som engagerar sig för våra barn och ungdomar.

/Styrelsen i Västerviks FF

P 05, 07/01 11:37