Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening

Vill du hyra vår lokal?

Västervik Damfotboll klara för division 3
2020-09-16 21:08
Västerviks Damfotboll är klara för division 3!
Idag tog tjejerna sin 7:e raka vinst och säkrade därmed seriesegern. Utflykten till division 4 varade bara ett år och i och med vinsten hemma mot Tjust IF B med 2-1 har man skapat ett ointagligt försprång i tabellen med en match kvar att spela.
Stort Grattis!

Riktlinje kring matcher för våra ungdomslag
2020-08-19 22:05

Västerviks FF:s styrelse har beslutat att följa Smålands FF:s riktlinjer kring Corona. Riktlinjerna uppdaterades senast den 10 augusti och innebär bland annat följande:

• Publik på matcher, max 50 personer, tillåts endast vid inhängande fotbollsplaner. Vid matcher på Karstorp gäller därför fortsatt att publik undanbedes annat än personer som är nödvändiga för att genomföra matchen. VFF ber anhöriga att respektera detta.
  • Den som är sjuk, även med milda symtom, får inte besöka matchen, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande.
  • Vid resor till och från match ska Folkhälsomyndighetens rekommendationer för resande följas.
Så kan du minska smittspridningen:
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun
  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
  • Uppmana till att om möjligt byta om hemma före och efter match/träning. Vid match kan vi under hösten erbjuda omklädningsrum, men då är det ledares ansvar att det efter varje användning är ordentligt städat, enligt checklista på insidan av dörren, både i hemmalagets och bortalagets omklädningsrum.
  • Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.
  • Se till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit och uppmana till god handhygien.
Riktlinjerna uppdateras löpande och det som står ovan gäller tillsvidare. Det går att läsa mer om riktlinjerna och hur man sätter matchschemat för seriespelande lag på Smålands FF:s hemsida:

Smålands FF info

/Styrelsen i Västerviks FF

Armband och muggar till försäljning
2020-04-27 09:40
Våra fina VFF-armband och VFF-muggar finns nu till försäljning. De kan köpas nere på kansliet efter överenskommelse. Reservera på kansli@vasterviksff.se eller skicka ett direktmeddelande till Västerviks FF på Facebook.
P 06, 08/10 20:40
F 10, 05/10 10:00