VFF:s medlemsbrev februari 2019
2019-02-18 08:29

Via länken nedan hittar ni ett rykande färskt medlemsbrev. Vi uppmanar alla medlemmar att ta del av brevet som innehåller en hel del intressant information inför 2019.

Medlemsbrev februari 2019.docx »

VFF P 15 slåss om SM-bucklan i futsal
2019-02-09 19:14
Rad 1: Fredrik J, Brian B, Alex L, Omar T, Gabriel P, Oscar J, Albin K, Tomas J Rad2: Jakob J, Mehmet T, August J, Ville G, Melvin S Liggande: Elias S, Elias H
Den 9 februari spelade VFF P15 den sista kvalomgången till SM-slutspelet i futsal. Kvalet spelades i Norrköping och det var lag som avancerat vidare från kval i Södermanland, Stockholm, Östergötland och Småland  som gjorde upp om en plats i slutspelet. Lagen som möttes var Täby United, Linköping FF ungdom, IFK Mariefred och Västerviks FF och segraren gick vidare.

VFF mötte först Linköping FF ungdom och vann matchen efter övertygande spel, ganska enkelt med 4-0. Match två spelade VFF mot IFK Mariefred, och trots ett par slarviga inledande minuter vann VFF matchen med förkrossande 8-0.

Sista matchen mot Täby United blev direkt avgörande. Täby hade 4 poäng efter sina första matcher och för VFF räckte det med ett oavgjort resultat för att vinna gruppen. Täby tog tidigt ledningen, men Albin Kito kvitterade i mitten av första halvlek. Resten av matchen dominerades spelmässigt av Täby, men VFF höll undan till 1-1 genom starkt kämpande av alla spelare.

Målskyttar i VFF: Albin Kito 7, Melvin Svensson 4, Omar Tarabei, Mehmet Tekbas,

- Vår styrka är jämnheten, säger Fredrik Johansson, som är en av lagets fyra tränare. Visst har vi några spetsspelare, men vi har många duktiga spelare i truppen. Vi skulle kunna ställa upp med ytterligare ett mycket bra lag med de spelare som fick stanna hemma i helgen.

Nu väntar alltså SM-slutspel den 1-3 mars i Helsingborg. Det är 8 lag i Sverige som ska göra upp om den fina utmärkelsen SM-mästare i futsal för P15. Hur långt ska detta bära?

Påminnelse: föreläsning med Jonas Eriksson
2019-02-06 10:46

Det finns fortfarande lediga platser till föreläsningarna på torsdag den 14 februari på Stadshotellet med fotbollsdomaren Jonas Eriksson, som även är känd från "På spåret" samt som expertkommentator i SVT på sommarens VM. Mer information finns i inbjudan på denna länk.

Så passa på att anmäla dig till magnus.falt@vastervik.se så snart som möjligt.

Inbjudan till föreläsning med VM-domaren Jonas Eriksson
2019-01-29 13:59

Torsdag den 14 februari bjuder Västerviks FF:s Fotboll För Alla (FFA) in föreningens medlemmar till en gratis föreläsning på Stadshotellet med fotbollsdomaren Jonas Eriksson, som även är känd från "På spåret" samt som expertkommentator på SVT. Mer information finns i inbjudan på denna länk.

Anmälan görs till magnus.falt@vastervik.se senast den 8 februari. OBS! Begränsat antal platser, så "först till kvarn" gäller.

P 03, 17/02 17:33
P 04, 14/02 21:13