Huvudsponsor:

Adidas
Walters foto
Sponsorhuset
______________________________________________________________________________________________
Välkommen till Västerviks FF, en fotbollsförening för alla. VFF har en
stor ungdomsverksamhet. Om du är intresserad av att spela i vår
förening kan du ta kontakt med någon av våra ledare. Kontaktuppgifter
finns om du går in på respektive lags sida. VFF driver också projektet
Fotboll för alla, vilket är fotbollsverksamhet för personer med
funktionsnedsättning. VFF-modellen beskriver hur vi arbetar med
våra barn och ungdomar - gå in på dokumenten på hemsidan och läs
om vår filosofi. Målet är att alla barn och ungdomar ska fortsätta spela
fotboll så länge som möjligt. Vi motverkar all form av toppning och
selektering av barn och ungdomar.
Sommarcup 2018
2017-10-23 10:13

Hej på er alla fotbollsföräldrar där ute

Som ni har märkt har allt som rör cupen legat lite på is. Vi har nu fått tänka om lite.
Eftersom vi , Erika och Nina, känner att vi inte blev så många som ville rodda runt denna stora tredagarscup, så kände vi att vi tagit oss vatten över huvudet, vi är ju trots allt nybörjare på detta område.

Vi har nu bestämt att det kommer bli en endagscup, den kommer gå av stapeln v 33 den 18/8 -2018. Det blir som en liten kickstart för alla barn efter sommaruppehållet. Vi har tänkt oss åldrarna för både flickor och pojkar som är födda 2005, 2006, 2007.  Inget är till 100% spikat än, men så tänker vi.

Vi tänker också att det ska vara en enkel men väldigt strukturerad cup med många matcher och fokus på fotboll.  Alltså inte så mycket kringaktiviter. Får man detta att fungera kan man kanske tom ha en inomhuscup också. Om även det fungerar så kan man utöka till flerdagarscup senare.

Denna cupkommitté kommer att ses med jämna mellanrum. Känner du att just du kan bidra med något så är det toppen. Det kan vara allt från minsta lilla som man kan bidra med. Kan man inte komma på mötet men ändå vill vara med så går det också bra. Bara hör av er till någon av oss. Vi vänder oss alltså nu till er igen om denna cup. Alla är välkomna att hjälpa till.

Är du intresserad av detta så är ni väldigt välkomna till Klubblokalen Måndag den 6/11 kl 18.30. Där mer information kommer att ges.  Vi bjuder på fika.

Erika Gardelin, tel. 070-319 95 16

Nina Lettman, tel. 076-766 68 42

Varmt välkommen!

VFF-modellen - föreningens röda tråd
2017-09-12 14:11

Västerviks FF arbetar efter den så kallade VFF-modellen. Den beskriver visionen och målsättningen med verksamheten, hur vi ska träna och matcha våra lag i föreningen, hur man som förälder/anhörig förväntas uppträda etc. Vi tar regelbundet upp VFF-modellen på våra ledarträffar och uppmanar också våra ledare att berätta om VFF-modellen på föräldramöten.

VFF-modellen säger i korthet att det övergripande målet med barn- och ungdomsverksamheten är att så många barn och ungdomar som möjligt ska fortsätta spela fotboll så länge som möjligt. För att uppnå det ska man som ledare i föreningen motverka toppning och selektering av våra barn och ungdomar. Alla ska få spela ungefär lika mycket under matcherna. Resultatkraven ska tonas ner.

VFF-modellen hittar du under länken Dokument.

FOTBOLL FÖR ALLA
2017-03-08 07:48
Fotboll för Alla undrar om någon har fotbollskor (storlek 36-45) som bara
står hemma och inte används. Vi tar gärna emot skorna på VFF-s kansli.
Måndag-Fredag kl 08.00-10.00
P 04, 19/11 17:13