Huvudsponsor:

Adidas
Walters foto
Sponsorhuset
______________________________________________________________________________________________
Välkommen till Västerviks FF, en fotbollsförening för alla. VFF har en
stor ungdomsverksamhet. Om du är intresserad av att spela i vår
förening kan du ta kontakt med någon av våra ledare. Kontaktuppgifter
finns om du går in på respektive lags sida. VFF driver också projektet
Fotboll för alla, vilket är fotbollsverksamhet för personer med
funktionsnedsättning. VFF-modellen beskriver hur vi arbetar med
våra barn och ungdomar - gå in på dokumenten på hemsidan och läs
om vår filosofi. Målet är att alla barn och ungdomar ska fortsätta spela
fotboll så länge som möjligt. Vi motverkar all form av toppning och
selektering av barn och ungdomar.
Fantastiskt intresse för Västervikscupen
2018-02-08 08:56
Anmälan till nya Västervikscupen är nu öppen och har fått en flygande start. Det är redan 16 lag som har anmält sig till cupen, som går av stapeln lördagen den 18 augusti. Fantastiskt kul med så stort intresse! För att anmäla ditt lag till cupen gå in på länken "Västervikscupen" i menyn överst på sidan.
Årsmötet 29 januari
2018-01-29 21:39

Vid årsmötet i Västerviks FF den 29 januari valdes en ny styrelse. Styrelsen består av Petter Grönwall, Joakim Nyman, Magnus Johansson, Ulrika Gustafsson, Carl-Johan Nirbrant, Svea Lindqvist och Mathias Henriksson som ledamöter, samt Erika Gardelin och Nina Lettman som suppleanter.

Vid årsmötet fick den nya styrelsen i uppdrag att under första halvåret 2018 avveckla sitt huvudmannaskap i förskolan Bollen, som föreningen drivit sedan 1991. Styrelsen ska arbeta för att en ny huvudman tar över verksamheten i befintliga lokaler. För förskolan Bollens barn, föräldrar och personal är det bättre att förskolan får en huvudman som kan lägga mer tid och engagemang på att utveckla verksamheten.

Styrelsens kontaktperson för frågor kring förskolan Bollen är Petter Grönwall, tel. 070-388 09 15 eller petter.gronwall@telia.com.

VFF årets ungdomsförening i Småland
2017-12-29 10:08

Smålands Fotbollförbund presenterade den 28 december vinnarna av årets utmärkelser 2017 som utses tillsammans med Sportjournalister i Småland. Västerviks FF utsågs till årets ungdomsförening med följande motivering:

"Årets Ungdomsförening
Västerviks FF

Föreningen arbetar enligt gemensam policy, VFF-modellen, där övergripande mål finns framtagna för verksamheten. För att nå målen skall föreningen aktivt arbeta mot toppningar och selekteringar av barn och ungdomar. 2017 har varit ett rekordår för föreningen i antal utövare. Klubben satsar också på att utbilda sina ledare. Utöver detta har också föreningen startat upp ny verksamhet, Fotboll för alla. Här vänder man sig till ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Från att ha varit en slumrande förening finns nu ett stort engagemang i föreningen och under 2018 finns även planer på att starta upp en egen cup till sommaren."

Vi är stolta över den verksamhet vi tillsammans har skapat i VFF och tackar alla som engagerar sig för våra barn och ungdomar.

/Styrelsen i Västerviks FF

P 04, 18/02 09:07