Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening

Se vad som händer!

Lokaluthyrning

Vill du hyra vår lokal?

Anmälan till fotbollsskolan är nu stängd
2021-03-08 09:52

Våren närmar sig och det det börjar bli dags för fotbollssäsongen 2021.

Nu öppnar vi upp anmälan till årets fotbollsskola för pojkar och flickor födda 2014 och 2015.

Klicka på länken nedan för att komma direkt till anmälningsformuläret.

Bokning - Västerviks Fotbollsförening - SportAdmin

Varma fotbollshälsningar

Barn- och ungdomssektionen

Möjlighet att träna inomhus igen
2021-01-27 17:01
Västerviks kommun har nu beslutat att öppna idrottshallar för inomhusträning igen. Det gäller för barn och ungdomar födda 05 eller yngre. En förutsättning för att komma igång är att alla verksamheter säkerställer att man följer riktlinjer och föreskrifter för att förhindra smittspridning. Bland annat innebär det att dusch och ombyte ska ske hemma. Hallarna har nu också en maxgräns för hur många som för delta på ett träningspass. Enkelt uttryckt innebär det att varje deltagare ska ha 10 kvm yta var.

Hör av er till kommunens lokalbokning för att säkerställa att tidigare bokningar fortfarande gäller.

Västervik Damfotboll klara för division 3
2020-09-16 21:08
Västerviks Damfotboll är klara för division 3!
Idag tog tjejerna sin 7:e raka vinst och säkrade därmed seriesegern. Utflykten till division 4 varade bara ett år och i och med vinsten hemma mot Tjust IF B med 2-1 har man skapat ett ointagligt försprång i tabellen med en match kvar att spela.
Stort Grattis!

P 13 , 16/04 12:57