Huvudsponsor:

Adidas
Walters foto
Sponsorhuset
______________________________________________________________________________________________
Välkommen till Västerviks FF, en fotbollsförening för alla. VFF har en
stor ungdomsverksamhet. Om du är intresserad av att spela i vår
förening kan du ta kontakt med någon av våra ledare. Kontaktuppgifter
finns om du går in på respektive lags sida. VFF driver också projektet
Fotboll för alla, vilket är fotbollsverksamhet för personer med
funktionsnedsättning. VFF-modellen beskriver hur vi arbetar med
våra barn och ungdomar - gå in på dokumenten på hemsidan och läs
om vår filosofi. Målet är att alla barn och ungdomar ska fortsätta spela
fotboll så länge som möjligt. Vi motverkar all form av toppning och
selektering av barn och ungdomar.
Möte med cupkommitten - påminnelse
2017-04-23 08:01
Tisdagen den 25 april kl 18.30 träffas VFF:s nybildade cupkommitte i klubbhuset på Karstorp. Kommitténs målsättning är att förbereda inför att VFF ska arrangera en större fotbollscup 2018. Alla som är intresserade av att vara med i förberedelserna är välkomna till mötet. Vi ser gärna att alla ungdomslag är representerade av föräldrar i kommittén. För mer info - se meddelande från cupkommitten på VFF:s hemsida.
/Styrelsen
BINGOLOTTO
2017-04-13 13:03
2017-03-23 07:39
Bingolotto söndag 16 April
KL 18:00 i TV 4
Ingvar Oldsberg

Du kan köpa lotter på Hemköp
Torsdagar mellan   10:30-15:00
Fredagar              10:30-16:00
Lördagar              10:30-15:00

COOP Söndagar Mellan 10:30-17:15

Vi löser in vinster från Tidigare Spel
och vi löser även in Sverigelotter
Sommarcup 2018 i Västervik
2017-04-05 08:03

Under sex år, mellan 2005-2011 arrangerade Västerviks FF en mycket omtyckt och välbesökt fotbollscup i Västervik, ”Västervikscupen”. Uppemot 40 lag var representerade de sista åren. Cupen gav glädje, gemenskap och pengar till klubben och inte minst spännande och roliga fotbollsmatcher.

Nu är det dax att återuppliva cupen och göra den ännu bättre!

På årsmötet den 30/1 bildades början till en cupkommitté med målet att arrangera en fotbollscup sommaren 2018.  Just nu är vi en handfull personer och vi behöver vara fler.

För att det ska bli ett arrangemang där hela föreningen är delaktig ser vi att det är viktigt att föreningens olika delar är representerade i cupkommittén och varje lag i föreningen väljer/utser minst en föräldrarepresentant. Andra intresserade är också välkomna att vara med.

Cupkommittén kommer att träffas regelbundet under året och tillsammans arbeta fram hur arrangemanget ska se ut, inbjudan, cupens innehåll, ev. logi, planer, mm. Det är också cupkommittén som roddar arrangemangen på plats under cupdagarna och då tar vi hjälp av samtliga lags föräldrar med bemanningen.

Vi ska ha kul och vi ska göra en jättebra cup!

De föräldrar som engagerar sig i cupkommittén bör vara föräldrar som inte redan är lagledare/tränare, eftersom våra lag (i de åldersklasser vi bestämmer) ska vara med och spela och då är ledarna med laget under cupen.

Vi som ”hoppade på” vid årsmötet har hunnit träffas en gång, vi har börjat diskutera upplägget, datum, åldersklass med mera.

Är du intresserad att vara med i cupkommittén och engagera dig för att Västerviks FF ska kunna arrangera cupen 2018 så är du välkommen.

Nästa möte är tisdagen den 25/4 kl 18.30 i klubblokalen.

Varmt välkommen!

Vid frågor maila gärna;