Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
Välkommen till Västerviks FF
Läs gärna mer under fliken Om föreningen.

Vill du hyra vår fina klubblokal? Gå in under "Lokaluthyrning" på menyn högst upp.

Medlems- och träningsavgifter 2020
2020-03-14 18:16
Från och med den 15/3 kommer vi börja skicka ut betalningsaviseringar för medlems- och träningsavgifter 2020.

Då Västerviks FF inte har någon kanslipersonal har vi valt att använda oss av SportAdmins kansliservicefunktion där vi erbjuder nya digitala betalningsmetoder - allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder.

Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen som innehåller kallelser, digitalt medlemskort mm. Ladda ner SportAdmin MedlemsApp från AppStore eller Google Play.

Vill man inte vara kvar som medlem kan man välja det alternativet på aviseringen. För de yngre lagen är det ganska lång tid tills betalningen måste vara genomförd då alla kanske inte ännu vet om barnen ska spela eller inte.

För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift på mellan 9-59 kr. Den avgiften går till SportAdmin, och är ingenting som VFF styr över. Avgiften är för att klubben och medlemmarna ska få tillgång till de digitala betalningsmetoderna och kansliservicefunktionen.

Avgifter 2020

Medlemsavgift:

500 kr för aktiva medlemmar

900 kr för familj

300 kr för stödmedlemmar

Träningsavgift:

500 kr 10-14 år

1 000 kr 15 år och uppåt

Frågor?

kansli@vasterviksff.se

Hälsningar Styrelsen i Västerviks FF
Information om hur VFF agerar utifrån corona
2020-03-13 18:24
Svenska fotbollsförbundet har nu kommit med nya rekommendationer om hur Sveriges fotbollsföreningar bör agera i dessa tider av coronavirus. Rekommendationerna kan du läsa här. Västerviks FF har beslutat att följa dessa rekommendationer.

Till våra egna ledare skickar vi härmed ut information om att det, i enlighet med svenska fotbollsförbundets rekommendationer, är ok att fortsätta träna/spela enskilda matcher, men vi betonar att verkligen tänka på hygien/rena händer, undvika handhälsningar, vara noga med egen vattenflaska och att absolut inte delta vid förkylningssymptom. Inte heller anhöriga, tränare eller andra personer med symptom ska närvara i verksamheten. VFF:s rekommendationer är också att samtliga aktiviteter förläggs utomhus.

VFF som förening har full respekt om något lag väljer att ta uppehåll på grund av coronaviruset. Det står varje lag i föreningen fritt att agera som man finner lämpligast.

Vi kommer att följa alla anvisningar som kommer från svenska fotbollsförbundet, folkhälsomyndigheten och samhället i övrigt och gå ut med vidare information om och när någonting förändras.

Fotbollsskolan barn födda 2013/2014
Nu är anmälan öppen
2020-02-25 10:32, Fotbollsskolan barn födda 2013/2014
Nu har vi öppnat upp anmälan för 2020 års fotbollsskola för pojkar och flickor födda 2013 och 2014.