Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
Välkommen till VFF P13
Alla pojkar födda 2013 är välkomna att spela hos oss!
Om du är intresserad av att komma och spela eller har frågor - ta kontakt med någon av oss ledare.
Om man vet att man vill spela och bli medlem i VFF kan man klicka på ikonen "Bli medlem" och anmäla sig där.

Vårt mål med fotbollsträningen är att det ska vara roligt och lekfullt. Vi tränar olika färdigheter med boll och matchspel med fokus på att vara en bra lagspelare.

Hälsningar ledarna i P13

Kontaktpersoner:

Erik Hjertqvist 072-720 81 43
Kalle Nordén 073-025 05 73
Markus Harrysson 070-223 52 13
Anna Berg 070-879 32 12

Info för P13
2021-09-13 22:29

Först och främst – bra kämpat alla killar förra helgen i Oskarshamn och på Örbäcken! Hoppas det gav mersmak att spela matcher. Vi ledare var överens som att grabbarna verkligen skötte sig bra och gjorde sitt allra bästa. Det var kul att se dem!

Lite övrig info inför resten av säsongen:

• Sista träningen blir torsdag 30 sep. Då har vi lite avslutning med nån form av glad eller god överraskning för barnen.

• Den 2 okt spelar de som kan och vill en sista minicup för säsongen. Den spelas på Örbäcken. Mer info och kallelse till detta kommer framöver.

• Till nästa säsong skulle vi väldigt gärna bli fler ledare. Det är för sårbart som det är nu om någon ledare är sjuk eller har förhinder. Man vill verkligen ha tid för varje barn och ge barnen en bra timma, men det kräver att vi stärker upp ledarsidan. Vi hoppas att fler föräldrar vill vara med i gruppen! Tveka inte att höra av dig om du kan tänka dig att ställa upp! Man behöver inte vara någon stjärna på fotboll för att vara till hjälp.

• Vissa träningar blir för stökiga (idag var ett sånt tillfälle). Självklart ska barnen ha kul och skratta med sin fritidsaktivitet, men det får inte gå ut för mycket över kvaliteten på träningarna eller ut över andra barn som verkligen är där för att spela fotboll. Det tar mycket energi från oss ledare också när vi inte lyckas få barnen att lyssna. Vi får jobba med detta och hitta en bra balans. Som tur är så innehåller de allra flesta träningstillfällena både glädje och bra fokus. Och då är det verkligen superskoj att leda det här gänget och lära dem spela fotboll och växa med sin idrott.

• Ett bra tips till er föräldrar är att se till att alla grabbarna har kissat FÖRE träningen.

Vi hoppas på några fina avslutande veckor på fotbollsplanerna! Hälsningar ledarna

Info om matchspel på söndag, samling 17:00
2021-09-03 08:21

En intensiv fotbollshelg vankas för grabbarna... Här kommer info om söndagens matchspel för er som anmält er till det.

Först och främst - vi samlas kl 17:00 (ej 16:30 som vi skrivit tidigare alltså) på IFK:s planer på Örbäcken. Kom ombytta och spelklara. Spelarna får västar av oss ledare på plats.

Vi har delat in er som anmält er (saknas någon eller om någon vill vara med som inte anmält sig eller om någon fått förhinder så hör av er så snart som möjligt till Erik, 0727-20 81 43) i tre olika lag. Se längre ned.

Följande info skickar IFK Västervik med som arrangerar kvällen:

Varmt välkomna på en liten fotbollskväll tillsammans med VFF:s och IFK:s pojkar och flickor födda 2013, på Örbäcken.

Vi hoppas på en rolig och lärorik matchkväll för barnen.

Kiosken kommer hållas öppen fram till kl 19,30 med försäljning av korv med bröd, festis, kaffe mm.

Vi påminner om att vi fortfarande har restriktioner kring Covid-19.  Så tänk på att hålla avstånd under kvällen, både runt planerna samt i eventuella köer till kiosken. Och att man vid minsta sjukdomssymptom stannar hemma.

Vi träffas kl 17 för lite uppvärmning. Matcherna börjar kl 17,30 och beräknas avsluta ca 19,45. Vid den längre pausen finns det varsin glass att hämta i kiosken för alla barn .

Matchtider och vilken plan man spelar på kommer finnas hos varje ledare och även ute på planerna.

Väldigt välkomna

IFK Västervik

Lagindelning söndag (det finns plats för ytterligare en eller ett par killar om nån mer är sugen på att hoppa på!)

Lag 1, Ledare Markus

Oliver W

Vidar

William

Avslutningsvis ett litet tips för er som ska vara med i Oskarshamn på lördag men är osäkra på var spelplatsen ligger. Alla gps-kartor verkar inte förstå "Fredriksbergs IP" så prova i så fall att skriva in "Rödsle BK" istället så ska ni komma rätt.

Ändrade tider på lördag
2021-09-01 09:03

Hej

Då var det äntligen dags för Intersport cup i Oskarshamn - i vackert sensommarväder som det verkar!

Vi har fått ett nytt spelschema för cupen. Observera att alla tider har ändrats, och att vi startar tidigare på dagen än vad som var tänkt förra lördagen! Se mer längre ned.

De matchtröjor vi hade tänkt låna av de äldre lagen i föreningen är tyvärr inte tillgängliga den här lördagen. Vi kommer därför att spela i västar vilket innebär att alla spelarna behöver (utöver fotbollsskor, strumpor, benskydd, shorts) även ha en egen tröja att spela i. Vi ser gärna att alla ni som har möjlighet tar med en svart tröja (t ex från fotbollsskolan för er som har kvar det).

Vi ses på plats på Fredriksbergs IP. Om någon har fått förhinder eller har frågor kontakta Erik på 0727-20 81 43. Mer info om cupen finns även i tidigare utskick från oss.

Dagen efter cupen i Oskarshamn har vi som ni vet några matcher mot IFK Västervik på Örbäcken. Mer info om detta kommer, men vi tror som tidigare sagt att det blir samling 16:30 (på Örbäcken) för er som anmält er till dessa matcher. Det är några som inte svarade på kallelsen - hör av er till oss ledare om någon av er vill vara med men missat anmälan.

Spelschema och lagindelning för Intersport Cup på lördag:

Västerviks FF gul
Samling vid plan 3 kl 10:50