Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
Flickor födda 2010

Alla tjejer födda 2010 är välkomna att spela hos oss. Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar du under länken Kontakt. Vi är måna om att alla ska få samma möjlighet att utveckla sitt fotbollskunnande. Därför är det viktigt för oss att alla ska få vara med och spela och träna oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling.
Höstsäsongen
2021-08-02 21:00

Nu drar vi igång höstsäsongen med en hel del matcher.

Vi kör med samma gruppindelning som vi gjorde under våren.

I tabellen ovan ser ni vilka tjejer som spelar vilken match. Kallelser skickas ut som vanligt inför matcherna.

/Ledarna

Matcher under vårsäsongen
2021-05-30 21:27

Nu kommer vi äntligen få börja spela matcher igen.

Vi har delat upp laget i tre grupper där två grupper spelar en match tillsammans. I tabellen ovan ser ni vilka av tjejerna som spelar vilken match under kommande månad. 13 tjejer blir kallade till varje match och kallelsen skickas ut i början av matchveckan. Svara gärna tidigt på kallelsen så vi vet om vi behöver kalla in ersättare.

Vi har anmält oss till Jönsbergska Cupen i Norrköping den 19:e juni, dit får alla tjejer som vill följa med.

Nu smyger vi igång den "riktiga" fotbollssäsongen
2021-03-30 09:38

Hej!

Nu när vinteraktiviteterna börjar ta slut tänkte vi starta upp den "riktiga" fotbollssäsongen för året.

Vi räknar med att få börja nere på Karstorp i slutet av april. Tills dess fortsätter vi att träna på konstgräset på lördagar kl 10:00 - 11:00  (när inte planen är uppbokad). Dessutom lägger vi in ett  träningspass på Breviksplanen på torsdagar kl 17:30 - 18:45 med start nu på skärtorsdagen.

När vi startar på Karstorp är vårt önskemål att träna måndagar och torsdagar.

I nyheten längre ner ser ni vilka lag som är med i samma serie hos oss, men vi får se framöver hur det blir med matcher under våren.

/Ledarna