Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
Välkommen till VFF P10
Alla pojkar födda 2010 är välkomna att spela hos oss!
Om du är intresserad av att komma och spela - ta kontakt med någon av oss ledare.

Vårt mål med fotbollsträningen är att det ska vara roligt och lekfullt. Vi tränar olika färdigheter med boll och matchspel med fokus på att vara en bra lagspelare.

Kontaktpersoner:
Hanna Berg hannabergs@hotmail.com 070-354 48 35
Maja Vindskär  maja.vindskar@gmail.com 076-622 51 52

Magnus Thörnwall
Christian Nylén
Marcus Grimerö
Mathias Berg
Richard Sjöström
Daniel Johansson

Planering inför utesäsong 2021
2021-03-07 19:15

Nu är planeringen inför utesäsongen 2021 igång i VFF!

Vi har inte klart med träningsdagar ännu, men återkommer med mer information så fort vi vet.

Troligtvis kan vi börja spela ute på gräs i slutet av april eller början av maj beroende på väder och gräsplanernas status.

Nya spelare som vill börja i P10 är välkomna att höra av sig till någon av oss ledare eller anmäla sig direkt här på hemsidan genom att klicka på ikonen "Bli medlem".

Till befintliga spelare kommer vi att skicka ut en intresseanmälan nu under mars.

Hälsningar ledarna i P10 genom Maja

Info inför avslutning av utesäsongen
2020-09-14 20:36
Hej alla föräldrar och spelare i P10!

Försäljning av rabatthäften - Laget har totalt sålt rabatthäften för 40.000 kr och av det har 6.700 kr gått till vår lagkassa. Bra jobbat av alla som har sålt!

Avslutning av utesäsongen - Sista seriematcherna är helgen 19-20 september vecka 38 och efter det avslutar vi utomhussäsongen  vecka 39 med uppvisningsmatch av killarna och föräldramatch. OBS! Max två anhöriga per barn får följa med på avslutningen och man ska bara gå på sin avslutningsträning, annars blir vi för många! Så ni spelsugna föräldrar - snöra på fotbollsskorna och kom och spela!

Avslutning på måndagen den 21 september kl 18:00 för gula gruppen: Rasmus Thw, Filip E, Mikail, Petter, Milo, Josef, Hugo BP, Elton, Fares, Besher, Olle S, Emil, John U, Adam, Alvin, Axel, Mohamed HT, Vilmer J, Sixten, Hugo S, Anton L, Malte, Linus HN, Melvin R, Elgot, Oskar, Gustav, Diaa, Vilde, Sigge, Harry.

Avslutning på onsdagen den 23 september kl 18:00 för svarta gruppen: Elis, Anton O, Ludvig, Theo, Wilmer B, Carl, Einar, Jamie, Silapakon, Joel, Linus L, Khaled, Mahmoud, Texas, Edwin, Casper, Mohammed H, Alexander, Filip V, Hjalmar, Olle Ö, Kevin, Mohammad M, Felix, Rasmus Tb, Ebbe, Abdulkadir, Melwin K, Ville.
 Vi har ingen avslutning med fika inomhus i år p.g.a Covid-19 utan hoppas på en trevlig kväll med fotboll tillsammans!

Fotbollsträning inomhus - Vi kommer att ha träning inomhus i sporthallen vid Gunnebo skola på torsdagar med start den 5 november vecka 45 (kl: 18:00- ca 19:30/19:45). Alla stora hallar är uppbokade i Västervik. Till inomhusträningen kommer vi kanske att behöva begränsa antalet deltagare och vi kommer snart att skicka ut intresseanmälan till träningen så att vi vet vilka som vill delta.

Har man andra sporter under vintern så kanske man ska prioritera dem eftersom vi inte kan vara så stor grupp inomhus. Vi tycker att det är bra att man utövar olika sporter. Fotbollsträningen inne är ett komplement till annan träning och framförallt för de som inte har någon annan sport under vintern.

Har man sedan fått en plats i inomhusträningen så är det viktigt att man verkligen kommer på träningen (förutom vid sjukdom eller skada), annars låter vi platsen gå till annan spelare.

Hälsningar ledarna i P10

Info och påminnelse om rutiner
2020-08-27 11:38
Hej alla föräldrar i P10!

Seriematcher - Efter sommaruppehållet startade seriespelet och vi har spelat mot lag från bl.a Oskarshamn, Fliseryd, Södra Vi och Loftahammar. Vi har mött bra motstånd och har förlorat en del matcher. Det märks att motståndarlagen är mer organiserade, har spelat ihop sig bättre och är tuffare på planen. Vi försöker öva på det vi ser behöver förbättras men vi vill också att ni peppar killarna inför match (och även träning)! Man måste springa, kämpa, anstränga sig och göra sitt bästa på fotbollsplanen för att det ska gå bra för laget! I vissa matcher har killarna ibland redan gett upp vid motståndarlagets första mål.
Matchplanering - Ca två veckor före match mailas info om vilka spelare som ska spela samt tvätta matchställ och skjutsa till bortamatch. Vi har ca 60 killar i vår grupp och till varje match kallas 13 spelare för att så många som möjligt ska få spela. Information om kommande matcher och vilka spelare som ska spela finns på vår hemsida samt i sportadmin och uppdateras inför varje match (sök på "vff p10").

Kallelser - Helgen före match mailas kallelser till kommande match ut. Ni har fram till måndag kväll på er att svar på kallelserna. Varje vecka är det några som missat att svara på kallelsen. När någon inte svarar i tid eller tackar nej till att spela match så kallar vi in ersättare, för att vi ska bli fulla lag samt att de killar som vill spela match ska få göra det!
Återbud till match - Vid varje seriematch efter sommaren har det varit en eller två spelare som inte kommit till match eller kommit för sent. Detta måste skötas bättre!
Om man på matchdagen blir sjuk eller skadad SKA man ringa eller smsa Maja (076-6225152) eller Hanna (070-3544835) direkt på morgonen. Vi som ledare måste kunna lita på att vi har lag att ställa upp med när vi alla lägger tid och engagemang på att åka på matcher!
Vattenflaskor - Det är mycket viktigt att killarna har med sig egna namnmärkta vattenflaskor och är uppmärksamma på att de tar rätt flaska vid träning och match, allt för att minska smittrisken för Covid-19. Det kan vara bra att ha flaskan i en ryggsäck eller liknande så minskar risken att någon tar fel.

Slutligen hoppas vi på en härlig sensommar med bra och rolig fotboll både på träning och match!

Har ni några frågor så är det bara att höra av sig till Maja eller Hanna.