Bli medlem i Västerviks Fotbollsförening
Välkommen till VFF F 09
Alla flickor födda 2009 är mycket varmt välkomna att spela fotboll med oss i Västerviks FF. Vill du prova på så är det bara att dyka upp på en träning eller höra av sig till någon tränare (se kontaktuppgifter under Kontakt i övre listen). Vi är en klubb för alla och vi spelar alltid för att det är kul!
Info om framtida aktiviteter
2021-09-22 13:27

Vi börjar närma oss säsongsavslutningen. Här kommer lite info om vad som händer framöver.

• På lördag den 25/9 ska vi vara bolltjejer på herrmatchen. Hittills har bara 3 tjejer svarat ja på den kallelse som har skickats ut. Minst 6 behövs + ett par föräldrar. Svara på kallelsen. Om ni inte har fått någon kallelse men vill hjälpa till så meddela en ledare.
  • På söndag den 26/9 har vi vår sista seriematch.
  • Måndagsträningarna framöver ställs in, då kvällsmörkret inte medger spel längre samt att många nu har andra aktiviteter på måndagar.
  • Onsdag den 29/9 har vi vår sista ordinarie träning. Då passar vi även på att ta ett lagfoto, så det är kul om alla försöker komma på den träningen.
  • Onsdag den 6/10 har vi vår traditionsenliga avslutning. Mer info om den samt kallelse kommer framöver.
Träningsstart
2021-08-04 00:02

Nästa onsdag den 11 augusti påbörjar vi träningen igen på Karstorp. Hoppas att så många som möjligt kan komma då.

Förhoppningsvis blir det sedan en match borta mot Eksjö på söndagen den 15 augusti, men det får vi återkomma till när vi vet mer.

Ingen träning på onsdag, men match mot P 10 nästa onsdag
2021-06-21 15:49

På onsdag spelar Sverige match i EM mot Polen på vår träningstid. Därför ställer vi in träningen då.

Onsdagen därpå, den 30 juni, har vi lyckats boka in en match mot P 10. Den tar vi som en sommaravslutning och därmed blir det ingen träning efter det förrän i augusti igen. Vi hoppas att vi i F 09 efter matchen kan grilla korv tillsammans, som en avslutning, men vi får återkomma med det. Kallelse har skickats ut till alla per mail. Vänligen svara på den, så att vi vet hur många som kommer.