Caféschema
Här finns schemat för hur caféansvaret är fördelat mellan lagen 2018. Under Dokument/Information finns en instruktion för hur man ska sköta caféet:

Caféschema Karstorp 2018
Karstorp Café
Det finns särskilt ansvariga för inköpen till caféet. Om man går ut till planerna med skrindan kan man också ta med ett hopfällbart bord att duka upp fikagrejorna på.

Nyckeln ska alltid finnas i Nyckelskåpet inne vid rummet med idrottsböckerna, alltså inte i skåpet direkt innanför dörren. De som ska stå i caféet ser till att det egna lagets ledare (som har nyckel till Kansliet) öppnar och tar fram nyckeln. Behöver man åka ner innan samlingstiden för matchen får man se till att låna "ledarnyckeln".

Det är ungdomsmatcherna som caféet ska vara öppet. Division 4, Herr, Utv AB  och  Dam spelar sina matcher på Bökensved och bemannas inte genom Caféschemat.