Regler för insamling till cupen
Vid ett föräldramöte bestämde vi följande, för att samla pengar till Gothia Cup 2019:
  • En föräldragrupp bestående av Camilla(August), Eeva (Alex), Helene (Rasmus) och Marlene (Melvin) samordnar insamlingen av pengar och startar ett konto.
  • De pengar vi samlar in är lagets och går inte att kräva tillbaka om ett barn av någon anledning inte följer med på cupen. Om nya barn börjar i laget får de del av de pengar som samlats in och deltar i insamlingen från det att de börjar spela med laget.
  • Vi kombinerar frivilligt månadssparande med försäljningar, anordnande av cuper, ev sponsring etc. Hör av dig till någon av ovanstående föräldrar om du har förslag på vad vi kan göra.
  • Alla föräldrar kan bidra med ett frivilligt månadssparande som sätts in på lagets konto. Vi kommer inte att följa upp vem som betalar eller vem som inte betalar.
  • Vid försäljning ska alla barn bidra. Om man inte kan sälja upp till en miniminivå kan det finnas möjlighet att betala en summa så att man kommer upp i den fastslagna miniminivå som varje barn ska bidra med.
  • I samband med våra matcher kommer vi att ha insamling av cupbidrag hos åskådarna.