Caféschema Karstorp P 05 2018
Schemat för P 05:s caféansvar vid Karstorp 2018 finns här.

Det är viktigt att alla tar ansvar för att notera sina egna tider och vid förhinder själv byter med någon annan.

Allmän information kring caféansvaret
Vi bör vara 3 vuxna per tillfälle. Vid förhinder har alla ett eget ansvar för att byta med någon annan förälder

Tiden som är angiven i schemat är matchstart. Caféansvariga bör vara på plats en timme innan (= när killarna samlas) för förberedelser av caféet och kaffevagnen innan match börjar.

Vi har caféansvaret de dagar som våra killar spelar hemmamatch. Detta innebär att vi som föräldrar inte behöver ha koll på nycklar till kansliet då vi kommer samtidigt som tränarna till lokalen. De som ska stå i caféet ser till att det egna lagets ledare öppnar och tar fram nyckeln som alltid ska finnas i nyckelskåpet inne vid rummet med idrottsböckerna.

På nycklarna till caféet sitter en nyckel som går in till första skåpet till höger under bänken i köket. I det skåpet ligger nästa nyckel till de andra skåpen där det finns godis etc. I det första skåpet finns också kassaskrinet som alltid ska innehålla 500kr i växel. På nyckelknippan ni får finns även en nyckel till skåpet under trappan (där kaffevagnen och mer dricka finns).

Vi ska ansvara för försäljning av det som finns i caféet.

Börja med att koka kaffe och korv. Fyll på kaffevagnen med allt förutom lösgodis. Koka inte så mycket korv till att börja med, det brukar inte gå åt så många utan koka mer om det behövs.

När man går ut till planerna med skrindan kan man också ta med ett hopfällbart bord att duka upp fikagrejorna på.

Det ni säljer för lägger ni i ett kuvert i kassaskrinet. Ni ska också redovisa för hur mycket ni har sålt på ett papper i pärmen som står på ”cafébänken”.

Det ska vara undanstädat, diskat samt rent på golvet innan man lämnar lokalen.

OBS! Det kan komma fler datum som vi ska vara ansvariga för med kort varsel!

Caféansvariga 2018
Detta år är följande ansvariga för caféverksamheten för P05. De kommer att fördela ut ansvaret bland föräldrarna.

Kalle Landergren
E-mail:karl.landergren@ltkalmar.se
Telefon:

Rikard Stavin
E-mail:rikardstavin@hotmail.com
Telefon:

Bollkallar till herrlaget 2018
Här är årets schema för bollkallar till herrlagets matcher. 5-6 bollkallar + 4 föräldrar som står i entrén och kiosken. Samling ca en timme före avspark. Om en match ni tilldelats inte passar - byt med något annat lag.