Förälder till spelare i VFF p-01/02 !
2016-05-02 20:44

Från att under de senaste åren varit ett knappt 10-tal på träningarna, har vi under de senaste veckorna blivit betydligt fler och är nu uppe i närmare 30 ungdomar! Det är jättekul att så många gillar vårt upplägg och tycker det är kul att hålla på med sporten vi älskar!

Då det är vi föräldrar som ansvarar för träningarna och övrig planering för lagets matcher, skjuts, tvätt, lotterier osv, känner vi, som för närvarande är närmast ansvariga för laget, att vi framförallt saknar tränarresurser för att kunna erbjuda en utvecklande träning vid detta högre antal ungdomar. Vi behöver dessutom hjälp med tex lotteri- och caféansvarig när vi nu blivit så många.

Därför vädjar vi till dig som förälder som känner dig kallad eller känner någon annan som skulle kunna hjälpa till. Vi vill ju kunna erbjuda våra ungdomar en fortsatt vettig fritidssysselsättning. Vi behöver framförallt hjälp när det gäller fotbollsträning, men även om du känner att du kan bidra med något annat till vårt lag (lotteri o café, tvätt, skjuts mm). Alla kan göra något!

Mvh  VFF P01/02

Carl Johan Nirbrant,                   072-5605553