Inför hösten
2017-08-15 20:29
Hej!
Nu är det dags att köra igång höstsäsongen igen. Träningarna börjar nu på torsdag är på samma tider som i våras. Vi har två poolspel framför oss. Det första är i Gamleby söndagen den 27:e augusti och den sista omgången är helgen den 23:e/24:e september.

Nytt för i höst är att vi har anmält fyra lag till poolspelet för att några ska slippa att stå över och att man ska få spela så mycket som möjligt. Alla som har tränat och vill vara med får vara med på matcherna. Anmälan till matcherna sker endast via de kallelser som skickats ut via mail. Kallelsen till det första poolspelet har redan skickats iväg, har ni inte fått kallelse hör av er med rätt e-postadress till Daniel.

Den 16:e september skall vi åter igen vara bollkallar och bemanna entré och kiosk vid A-lagets hemmamatch. Det brukar vara mycket uppskattat av grabbarna att vara med. Vi räknar med att föräldrarna till grabbarna som är bollkallar också är med och jobbar.

/Tränarna