P 04-05

Zuperlaget
2020-09-17 21:50
Övre plan: Karim, Melvin, Elias, Omar, Amadeus, Amer, Vilgot, Alex, Jonte, Oscar. Undre plan: Mehmet, Ville, Albin, Gabbe, Herman, Elias
Är det Smålands bästa P16-lag på bilden? Efter en övertygande 3-0-seger mot ett starkt Hossmo på torsdagskvällen står ”bara” Jönköping Södra i vägen för VFF:s kanske största framgång på ungdomssidan någonsin. Laget är framme i DM-final!!! Ett ramstarkt försvar under ledning av Mehmet Tekbas höll tätt hela matchen. De fåtaliga gånger som Hossmo kom till avslut stod Elias Swärd i vägen. Hossmo var också mycket försvarsstarka och släppte inte till så många målchanser. De tvingades dock ofta över gränsen i det fysiska spelet när våra kvicka spelare var på väg igenom. Det utnyttjade vi tillfullo. Första målet dunkade Elias Hallberg in efter retur på en frispark. De både andra målen gjordes på frisparkar direkt i mål från långt håll. Mehmet Tekbas och Albin Kito svarade för varsitt konstverk. Den 11 oktober spelas finalen.