Anteckningar från föräldramötet
2019-03-14 22:00
Här kommer en sammanfattning från kvällens föräldramöte:
  • Vi planerar att träna tre dagar/vecka när vi får gå på gräs; måndag, onsdag och fredag. Tiderna är inte klara. Vi vill framöver att killarna.meddelar när de inte kan träna för att vi ska få bättre koll på hur många som kommer. Vi startar en grupp på Whats App där man får meddela ev frånvaro.
  • Vi har anmält oss till två serier eftersom vi just nu har ca 25 spelare i truppen. Det blir en utmaning att klara att få ihop spelare/ledare till alla matcher, men med ett serielag tror vi att det blir för få matcher med så stor spelartrupp. Serierna är inte spikade men det blir troligen Kalmar län i båda serier.
  • Det kan bli aktuellt att låna ut spelare till P03/P17 också om de får spelarbrist.
  • Vid bortamatcher över 10 mil får vi åka minibussar i år. Om vi åker bil till matcherna gäller att varje spelare betalar 100 kr i bensinpengar till chauffören.
  • Det blir försäljning av rabatthäften i april och pizzabottnar närmare sommaren. Efter sommaren kommer också en omgång med bla kalendrar. Vi skulle vilja få hjälp av någon/några föräldrar att samordna inbetalning av häften o lotter. I år gäller att lagen samlar ihop de pengar som ska betalas in för att sedan betala en klumpsumma till föreningen.
  • Vi beslutade att ligga lågt med vårt sparande till nästa sommars träningsläger/Gothia cup. Vi har hittills sparat ihop ungefär hälften av det vi satte som mål. Vi fortsätter helgjobbet på Max enligt den planering som ligger.
  • Vi är anmälda till en cup i Helsingborg 1-4 augusti. Vi kommer att skicka ut intresseanmälan inom kort så får vi se om vi kan ta med alla som vill och kan följa med.
  • Camilla och Helene gör ett schema för caféet som vi bemannar vid våra hemmamatcher.