Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Anteckningar från föräldramötet
2018-04-12 14:12

Vi hade föräldramöte den 11 april. Här kommer noteringar från detta möte:


- Vi ställer upp i en serie i år, där motståndarlagen framförallt finns i södra Kalmar län. Vi valde denna serie för att vi tror att vi kommer möta mer spelande lag än i norra serien. Vi vill också möta lite nya lag. Eftersom vi bara deltar i en serie kan vi kosta på oss lite längre bortamatcher.


- Ett lag i vår serie är Visby AIK. Vi har bestämt oss för att möta dom i ett dubbelmöte i Visby den 4 och 5 augusti. Kallelse till den matchen kommer inom kort så att vi tidigt vet vilka som kan och vilka som inte kan åka med. Laget får övernatta i Visbys klubblokal och vi bokar en gruppbiljett på färjan.


- Ersättning för bortamatcher: eftersom vi har längre bortamatcher bestämde vi att den som kör till bortamatch ska få 100 kr i bensinpengar för varje barn som åker med. Betalas av det medföljande barnet till föraren.


- Glöm inte att registrera ert barn på Walters fotos hemsida inför fotograferingen den 15 maj - se tidigare nyhet på hemsidan.


- Ett alternativ till att åka på Gothia cup nästa år är att åka till München på träningsläger. Hermans morfar anordnar resor dit och på mötet enades vi om att ge honom i uppdrag att se på ett upplägg och vad det skulle kosta.


- Föräldragruppen som arbetar med insamling av pengar till resan nästa år kommer att ordna med försäljning av kryddor under våren. Information kommer.


- Som vi tidigare informerat om kommer vi att ha ett träningsläger i Odensvi sista helgen i juli. Mer information och kostnad kommer under våren.