Dubbel serieseger fjärde året i rad
2017-10-01 18:01
Laget mot Oskarshamn jublar efter segern
För fjärde året i rad vinner VFF båda serierna. Den ena serien har varit avgjord ett tag, medan segern i den andra serien säkrades idag. Oskarshamns AIK kom till Karstorp och fick åka hem med 0-6 i baken. Vi gjorde en formidabel insats från första minuten. I paus ledde vi med 1-0 sedan Melvin slagit in ledningsmålet. Ledningen hade kunnat vara betydligt större sett till chanserna. Det lossnade dock ordentligt i andra halvlek som vi vann med 5-0. OAIK hade inte ett enda skott på mål under hela matchen. Segern innebar att vi slutade tre poäng före ett starkt spurtande Hultsfred. I omklädningsrummet efteråt ekade den klassiska ramsan "Sigge Sagge Sigge Sagge Hej Hej Hej" som vore vi tillbaka på det glada 70-talet. Barnen såg förundrade ut när vi först introducerade ramsan men gjorde den snabbt till sin.

Tack alla spelare och föräldrar för denna säsong 😀⚽️. Vi återkommer inom kort med tid och plats för en välförtjänt avslutning. I kalendern framgår tider för träningar inomhus och på konstgräset.

Petter, Calle, Pelle och Fredrik