Vinst i HT-Cupen
2016-12-26 10:21

På annandagen spelade 15 VFF:are HT-cupen i Totebo. Lag 1 bestod av Måns, Melvin, Hugo, August, Elias G, Alex och Hampus. De gick obesegrade genom gruppspelet, men missade finalen tack vare två oavgjorda matcher mot IFK Västervik och Frödinge/Storebro. I första matchen vann man mot Tjust med hela 5-0. Med viss bitterhet minns vi IFK:s kvittering på matchens sista spark, där Måns fick bollen sparkad ur händerna. Och då är vi helt objektiva ;). Hade vi behållit ledningen där hade vi haft båda lagen i final.

Lag 1 spelade match om tredje pris mot Frödinge/Storebro. Då presterade laget sin allra bästa fotboll och vann med 3-0, efter att ha haft många fina anfall.

Lag 2 bestod av Elias S, Mehmet, Ville G, Rasmus, Reza, Vilgot, Isak R och Björn. Laget vann alla sina matcher i gruppen; 7-0 mot Hjorted/Totebo, 1-0 mot Frödinge/Storebro och 2-1 mot IFK Västervik. I finalen väntade det andra IFK-laget. Finalen blev, precis som VM-finalerna  brukar bli, defensiv och avvaktande. Ingen ville göra några avgörande misstag. I slutminuten sprintade Vilgot ifrån alla från sin backplats och frälste VFF-laget med ett distinkt skott. VFF tog därmed tillbaka bucklan i HT-cupen från IFK Västervik.

Jag och Fredrik tackar för underhållningen och önskar alla ett Gott Nytt År!

/Petter