Första träningsmatchen avklarad för Herr
2019-02-24 16:29
Första träningsmatchen vanns mot Vimmerby IF U med 4-1(1-1)
Målskyttar
Fredrik Lindhe, Johan Lundin, Ergest Fasko och Petter Olovsson
Laguppställning
Niclas - Xhafa, Lindhe, Lundin, Palm - Christoffer, Petter ut 80, Robin L - Ergest, Alfred ut 70, Awet ut 70
Ersättare
Mohammed in 70
Axel in 70
Salem in 80

En trevande första halvlek där mycket inte stämde. Första matchen på säsongen och det tar tid att komma in i det. Vi spelar trots allt ett solit försvarsspel o släpper till ett avslut i första halvlek. Offensivt skapar vi glimtar av bra spel, skapar en hel del men sista passningen sitter ej allt som oftast. Lindhe gör 1-0 på hörna när han dyker upp på bortre stolpen och trycker in bollen.

Andra halvlek blir mycket bättre. Vårat presspel kommer rätt och vi vinner boll tidigare och kan på så sätt starta anfall högre upp i bannan. 2-1 nickar Ergest in igen på hörna. Lundin vill inte vara sämre och är sist på vårat tredje hörnmål för dagen. Petter avslutar målskyttet med att stöta in fyran från nära håll efter ett riktigt fint anfall på högerkanten.

Bra moral och inställning under 90 min.
Lite extra rosor till Palm och Christoffer. Men alla gjorde ett gott dagsverke.