Säsongsstart F10
2018-04-12 08:59
Den 8:e maj startar Västerviks FF upp årets fotbollssäsong för flickor födda 2010. Alla tjejer hälsas hjärtligt välkomna, oavsett om man har varit med tidigare eller inte. Vi kommer att leka med bollen, ha riktigt roligt tillsammans och få massor av nya kompisar.

När och var?
V tränar på tisdagar kl 18.15 - 19.15 vid Karstorp med start den 8:e maj. Ta med lämpliga skor, benskydd och vattenflaska. Vi kommer att träna tillsammans med tjejerna som är födda 2009. Vi kommer också att spela några matcher under året.

Anmälan
Hör gärna av er till någon av ledarna i förväg. Annars det räcker med att dyka upp på träningarna och prova på fotboll.

Finns det någon förälder som vill hjälpa till med någonting runt laget är man mer än välkommen, det är bara att höra av sig till någon av ledarna. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få.

Medlemsavgiften i VFF är 450 kr per år för spelare eller 800 kr per år för en hel familj och då ingår alla aktiviteter som anordnas under året.

Ledare
Från fotbollsskolan följer både Daniel, Niklas och Johan (F09) med, utöver detta finns även Joakim (F09) med som ledare.

Vid anmälan eller funderingar, hör av er till Daniel Karlsson:
E-mail: dkarlsson76@hotmail.com
Telefon: 070-627 19 65

Vi ses den 8:e maj för att ha riktigt roligt tillsammans i världens största och roligaste sport!