Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt

Info inför avslutning av utesäsongen
2020-09-14 20:36
Hej alla föräldrar och spelare i P10!

Försäljning av rabatthäften - Laget har totalt sålt rabatthäften för 40.000 kr och av det har 6.700 kr gått till vår lagkassa. Bra jobbat av alla som har sålt!

Avslutning av utesäsongen - Sista seriematcherna är helgen 19-20 september vecka 38 och efter det avslutar vi utomhussäsongen  vecka 39 med uppvisningsmatch av killarna och föräldramatch. OBS! Max två anhöriga per barn får följa med på avslutningen och man ska bara gå på sin avslutningsträning, annars blir vi för många! Så ni spelsugna föräldrar - snöra på fotbollsskorna och kom och spela!

Avslutning på måndagen den 21 september kl 18:00 för gula gruppen: Rasmus Thw, Filip E, Mikail, Petter, Milo, Josef, Hugo BP, Elton, Fares, Besher, Olle S, Emil, John U, Adam, Alvin, Axel, Mohamed HT, Vilmer J, Sixten, Hugo S, Anton L, Malte, Linus HN, Melvin R, Elgot, Oskar, Gustav, Diaa, Vilde, Sigge, Harry.

Avslutning på onsdagen den 23 september kl 18:00 för svarta gruppen: Elis, Anton O, Ludvig, Theo, Wilmer B, Carl, Einar, Jamie, Silapakon, Joel, Linus L, Khaled, Mahmoud, Texas, Edwin, Casper, Mohammed H, Alexander, Filip V, Hjalmar, Olle Ö, Kevin, Mohammad M, Felix, Rasmus Tb, Ebbe, Abdulkadir, Melwin K, Ville.
 Vi har ingen avslutning med fika inomhus i år p.g.a Covid-19 utan hoppas på en trevlig kväll med fotboll tillsammans! 

Fotbollsträning inomhus - Vi kommer att ha träning inomhus i sporthallen vid Gunnebo skola på torsdagar med start den 5 november vecka 45 (kl: 18:00- ca 19:30/19:45). Alla stora hallar är uppbokade i Västervik. Till inomhusträningen kommer vi kanske att behöva begränsa antalet deltagare och vi kommer snart att skicka ut intresseanmälan till träningen så att vi vet vilka som vill delta. 

Har man andra sporter under vintern så kanske man ska prioritera dem eftersom vi inte kan vara så stor grupp inomhus. Vi tycker att det är bra att man utövar olika sporter. Fotbollsträningen inne är ett komplement till annan träning och framförallt för de som inte har någon annan sport under vintern. 

Har man sedan fått en plats i inomhusträningen så är det viktigt att man verkligen kommer på träningen (förutom vid sjukdom eller skada), annars låter vi platsen gå till annan spelare.

Hälsningar ledarna i P10