Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerviks Fotbollsförening
Så många som möjligt - så länge som möjligt

Information till föräldrar i P10 inför sommaren
2020-06-05 10:10
Hej alla föräldrar i P10!
Så snabbt denna våren har gått! Nu närmar det sig sommarlov och vi vill informera er om hur planeringen av träningar och matcher ser ut framöver:
Sista internmatch är söndagen den 14 juni och sista träningsdag är måndag den 15 juni, sedan är det sommaruppehåll. 
Träningen startar igen v. 32, måndagen den 3 augusti och planeras pågå t.o.m v 39. Träningstiderna är desamma efter sommaruppehållet (måndagar och onsdagar kl. 18:00-19:30).

Seriespel
Vi planerar för seriespel mot andra klubbar med start i augusti och utifrån gällande riktlinjer och rekommendationer från Svenska Fotbollsförbundet och Folkhälsomyndigheten så ser det ut att kunna bli verklighet i dagsläget. 
Seriespelet börjar helgen v. 32 och pågår fram t.o.m v. 38. Vi kommer att ha två seriespelande (VFF Gul och VFF Svart) i två olika serier och det blir en match per lag och helg. Vi försöker åka med 13 spelare per match för att så många spelare som möjligt ska få spela samt att alla spelare får spela ungefär lika mycket. Det blir ca 3 matcher per spelare under hösten.

Om det är så att man inte vill vara med i seriespel utan bara träna så måste man meddela Maja eller Hanna det så att vi vet hur vi ska planera matcherna.

Skjutsning till bortamatch
Vid bortamatcher kommer vi att behöva ha hjälp av er föräldrar att skjutsa, så om ni vill se ert barn spela match så ställ upp och skjutsa till bortamatcherna! Ansvarig för skjutsningen  kommer att meddelas i mail som skickas ut före match. Vi vill då att ni bekräftar om ni kan eller inte till Maja, så att vi kan hitta ersättare som skjutsar.
Det är också mycket viktigt att svara på kallelserna till match och att komma i tid till samlingen före match!

Internmatcherna
Vi är nöjda med att ha kunnat genomföra internmatcher under maj och juni och vi tycker att killarna har utvecklats mycket genom det! Det handlar om positioner på planen och vilka uppgifter man har som anfallare och försvarare, ökat passningsspel, att utmana framåt och att sätta press på motståndarlaget. Vi upplever ett ökat fokus från killarna under internmatcherna och att killarna uppträtt som schyssta lagkamrater. 
Vi hoppas på en rolig och utvecklande fortsättning på fotbollssäsongen efter sommaruppehållet!
Trevlig sommar till er alla!
Hälsningar ledarna i P10 genom Maja och Hanna