Försäljning för P10
2020-05-14 11:28
Försäljning för P10
Fotbollssäsongen är igång och det är även dags att dra in lite pengar till klubben och till laget!  Under våren-sommaren 2020 ska P10 sälja VFF:s rabatthäften.
Rabatthäftet kostar 200 kr och innehåller 50 kuponger med ett värde som överstiger 4000 kr. Varje spelare i laget förväntas sälja 5 häften var. Spelare som har äldre syskon i klubben som också säljer behöver inte sälja! Vill man ändå sälja finns det givetvis inget hinder. För varje sålt häfte får laget 35 kr till lagkassan.
Så här gör vi:
  • Rabatthäftena delas ut efter internmatch eller träning och då är det bra om ni föräldrar kommer och hämtar dem.
  • Varje spelare säljer sina häften och tar emot betalning (antingen kontant eller swish till era föräldrars nummer). Obs! Lämna inte ut Hannas mobilnummer till era köpare.
  • När försäljningen är klar swishar man totalsumman till Hanna och skriver meddelande med spelarens namn och antal häften som man har sålt. Hannas mobilnummer: 070-354 48 35. Vi tar även emot kontant betalning om det fungerar bättre för er.
  • Försäljningen av rabatthäftena pågår maj och juni. Redovisning och betalning till Hanna ska vara klar senast v 27 (5 juli).
Alla försöker att sälja så gott de kan! Meddela Hanna eller Maja om något häfte blir kvar.
Tänk på att rabatthäftena är en värdehandling och ska ersättas om de slarvas bort!
Hör av er om ni har några frågor.

Lycka till!

Ledarna i P10 genom Hanna och Maja